Antiad chooj ci obchodzi moja ortografia ?pisze jak chce niechce mi sie pisac powoli z kropkami i przecinka mi i i spraedzac cczy cos zle napisalem to niejest szkola osle
a i popieram DAV_a wypierdolecie te mapy bo najakies widzim i sie "antida" dodaliscie all new map ale po co to ja nieiwme ile znacie serweoe gdzie sa jakie mapy bo ja zadnego i pierodlo mnie to ze jakies matol bedzie mnie poprawial
oczwiscie, ze mozesz miec w doopie co myslimy o twojej pisowni. to jednak nie znaczy, ze zrozumiemy o co ci glupku chodzi
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
skorzeny i own3d macie po 1 pkcie ode mnie dobre dobre.
Harold troche szacunku do tych, ktorzy czytaja Twoje marnej jakosci posty... Typowe - to jest internet - tu mozna wszystko...
A co do map i grup, ktore mialy sie tym zajmowac to byla taka jednostka, ale umarla smiercia naturalna... patrzac na to co sie dzieje mysle, ze to juz raczej ostatnie pol roku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali