Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 23:49 To tak ma wygladac ?
hmmm nie wiem jak zaczac ?
sam Cie promowalem Anti ale przesadzasz ... wyjebanie wszystkich map (nie mozna wlaczyc starej 4FUN'owej mapy) jest juz przegieciem !!
wiec ... !!
nie swiruj barana i wrzucasj je spowrotem...
a no i jeszcze jedno ... jesli zostaje 4 graczy na srv nie zmuszaj do gry nowego MC ...
popieram w 100 procentach podważać decyduje Hamana z byle jakiego powodu
4 na 5 graczy chciało pool_day a Antiad na upartego dał scouty nie ogarniam tego :[
a co do mojej ortografij
ostatnio chciałem pograc a tu mapa sciaga mi sie 20 min wiec napisale post w 40 sec hehe
Pisałem Ci to 3 razy, nie włączaj poola bo krzaczy mi pluginy tak jak spora część innych starych map, bo nie zdążyłem jeszcze tego zrobić, tak ciężko to ogarnąć?
Harold - naucz się pisać, a mapy w 95% ściągają się z maksymalną prędkością twojego łącza.
nie wiem czy jest sens sie spierać, ale kurwa panowie od zmiany map jest ROCKTHEVOTE
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Hamann, to co jest w obecnym MC jest dopracowane, wraz z nim zmieniałem ustawienia w jednym pluginie i teraz muszę napisać nowe configi dla starych map żeby działały dobrze. A fakt faktem map do zbierania ludzi jest teraz moc - inferno, ratsy, remake dusta, scouty i jak ktoś jest twardy to construction.
Ostatnio zmieniony przez Antiad Czw 07 Sie, 2008 09:55, w całości zmieniany 1 raz
hej hej hej !! STOP !!
tak jak szybciutko stare mapy wykasowales tak samo szybciutko je wgraj.
a o 2 w nocy ciezko bedzie zebrac ludzi na RATSACH @.@
A POZATYM W NOCY GRA SIE TO NA CO MA SIE OCHOTE A NIE TO NA CO ANTIAD POZWALA !!!!!!
TO BYLO PO PIERWSZE.
2) wszelkie usuwanie map/pluginow itd powinienes z kimkolwiek konsultowac a nie pelna samowolka !!
3) nie zgadzam sie na HURTOWE sciaganie BANOW o ktorym mi wspominales - kazdy przypadek trzeba rozpatrzyc indywidualnie !!
Chyba to na co ty masz ochotę i co ty im wciśniesz w vote.
Cytat:
2) wszelkie usuwanie map/pluginow itd powinienes z kimkolwiek konsultowac a nie pelna samowolka !!
Sprawy pluginów a raczej jednego pluginu konsultuję, a projekt z mapami realizuje tak, jak miało to być, 20 map zmienianych regularnie, i jest 20, a że pool którego teoretycznie nie powinno w ogóle być to dla ciebie jedyna mapa która zbiera ludzi to już nie mój problem.
Cytat:
3) nie zgadzam sie na HURTOWE sciaganie BANOW o ktorym mi wspominales - kazdy przypadek trzeba rozpatrzyc indywidualnie !!
Mówiłem, że można by tak zrobić kiedyś i że mógłby to być dobry pomysł. Nigdy nie powiedziałem, że to zrobię. Natomiast wspominałem, że zaproponuję to może na forum.
Chyba to na co ty masz ochotę i co ty im wciśniesz w vote.
wybacz staaary ale po polnocy jak juz serwer pustoszeje zostaja Ci ktorzy maja na to ochote i wybiera sie male szybkie mapy zeby nie zasnac przed monitem, a z drugiej str jak serwer stoi pusty i wchodze to ZAWSZE udawalo mi sie go rozbuja pool'em i india !!
a pozatym ja zmieniam mape po wczesniejszym vocie a nie tak jak ty wczoraj bach bach rachu ciachu i ... pizda z frytamI
i
Antiad napisał/a:
że pool którego teoretycznie nie powinno w ogóle być to dla ciebie jedyna mapa która zbiera ludzi to już nie mój problem.
no nie jest to twoj problem ale tym bardziej nie moj....mapy sobie zmieniaj jak tam lud zadecyduje ale w nocy mam ochote pograc poola i zawsze musi buyc opcja zeby go wybrac tak jak scouty i india bo kurna nie bede o chuj wie ktorej nad ranem czekal az laskawie ktos wbije a na mapach wyzej wymienionych mozna i 1/1 postrzelac bo sie je zna i sa FAJNE
KONKLUDUJAC: mapy dodawaj, blokuj za dnia jak tam jest ustalone ale starych nie wyrzucaj - BRON CIE PANIE BOZE !!! paluchy z dala od odlschoolowych 4funowych map !! Bez Dyskusji !!
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Czw 07 Sie, 2008 12:39, w całości zmieniany 1 raz
chyba troche przesadziles. zreszta co ty wiesz o 4funie, jesli za kazdym razem jak cie zabije gdy jestes ze mna w druzynie to dostaje kicka?
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Czw 07 Sie, 2008 14:31, w całości zmieniany 1 raz
kurwa skonczcie pierdolic i przywroccie stary mappack buraki, zobaczcie co teraz jest na lolu! Godzina 16:12 a tu 5/21 i mapa cs_office_cz. Ogarnijcie kurwa pizdy i zobaczcie ze nawet jesli kogos odbanujecie to nie bedzie wchodzil na serva bo nie ma sensu. Ta gra jest zdecydowanie za stara na takie maszlowanie mapami... Online na serverach ffa co chwile spada a wy jeszcze sie w tym pograzacie, bo przyjdzie jakis antiad i nakaze. Wrzuccie sobie mapy i na nie glosujcie w votowaniu a nie robcie takich scen jakie sa teraz.
poniekąd odpowiem na pytanie Hamana ...Antiad zgodnie z wolą GTW&RN dostał odstęp i duża swobodę działania, jak chcesz pomóż to to opisz ... a nie odrazu jak pan i władca ... CHCE I CHUJ ...
Duża część map odpadnie w dalszym etapie ...
P.S. A ja dalej jestem za Zombie Mode
Ostatnio zmieniony przez ah Czw 07 Sie, 2008 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Panowie nie podoba mi się forma waszych wypowiedzi, nie ze względu na obraźliwe epitety ale brak w nich konstruktywnych postów.
Uważam, że można to załatwić bez spinek i zbędnego wrzucania sobie nawzajem.
Hamman, zamiast marudzić to byś pomógł Antiadowi w tych mapach, dostał on wolną rękę od RN dlatego nikt się nie czepia bo chłopak jest rzetelny i godny zaufania!
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
powstaje kilka pul map ktore sa zmieniane co tydzien/dwa/...
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
street tez tak sadzilem, ale jesli kolo wbrew wszystki w nocy (5 gracazy) uszczesliwia na sile, i jeszcze na beszczela na zlosc wyrzuca poola bo ON MOZE to sroras ale nie tak to mialo wygladac ...
zreszta nic dodac nic ujac - zagraj !!
kurwa skonczcie pierdolic i przywroccie stary mappack buraki, zobaczcie co teraz jest na lolu! Godzina 16:12 a tu 5/21 i mapa cs_office_cz. Ogarnijcie kurwa pizdy i zobaczcie ze nawet jesli kogos odbanujecie to nie bedzie wchodzil na serva bo nie ma sensu. Ta gra jest zdecydowanie za stara na takie maszlowanie mapami... Online na serverach ffa co chwile spada a wy jeszcze sie w tym pograzacie, bo przyjdzie jakis antiad i nakaze. Wrzuccie sobie mapy i na nie glosujcie w votowaniu a nie robcie takich scen jakie sa teraz.
pozdrawiam.
BRAVO DEV!!
nic dodac,nic ujac-sadze ze 90% by sie pod tym podpisala:)
street tez tak sadzilem, ale jesli kolo wbrew wszystki w nocy (5 gracazy) uszczesliwia na sile, i jeszcze na beszczela na zlosc wyrzuca poola bo ON MOZE to sroras ale nie tak to mialo wygladac ...
zreszta nic dodac nic ujac - zagraj !!
Ile razy mam Ci jeszcze powtórzyć, że pool day krzaczył serwer zanim to pojmiesz?
a i popieram DAV_a wypierdolecie te mapy bo najakies widzim i sie "antida" dodaliscie all new map ale po co to ja nieiwme ile znacie serweoe gdzie sa jakie mapy bo ja zadnego i pierodlo mnie to ze jakies matol bedzie mnie poprawial
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum