niee mialem jedno konto i kurde chcialem sobie zaobaczy jednego cheata na botach pogralem 10 minut a po tygodniu patrze a tu ban wiec mialem tylko jedno konto i chche kupic sobie nowe bo chche wrocic do gry na lolku nie podawajcie mi tej stronki kontasteam cos tam bo pytalem sie i narazie nia ma dostepnych kont cs16+cs:cz takie jakie ja mialem jezeli ktos ma konto na sprzedaz to neich pisze
ja mam konto na sprzedaż. oczywiście gram sobie na nim około 2 godzin w miesiącu
za 50zł sprzedam ci z płytą (tak tak, cenie się może dlatego, że to gra w którą gram bardzo dlugo, mam do niej sentyment, jestem "sentymenalny" , wyjątkowo dbałem o to zeby nie dostawać permów nie haxowane, a pudełko z płytą trzymam w pomieszczeniu hermetycznym !) key w pudelku i instrukcja instalacji .
0 banów! super czyste.
jak chcesz skorzystać to odpisz w tym temacie a jak nie jesteś zainteresowany to nie wal offtopa ! xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali