wazniejsze jest odwierzanie myszky (ile razy skanuje powieszchnie na sekunde)
mx518 ma w standardzie 125Hz ..podkrecilem je do 1000Hz i wtedy dopiero odczowa sie roznice ruchy sa szybsze !! a dpi ..w dupe je moga sie wsadzic jedyne roznica sensa ..np na 800dpi musze miec sens z 2.xx a przy 1600DPI to mam sens 1.1
_________________ ..::HARDSTYLE WILL NEVER DIE::..
No ja zakupiłem X-718BF i msuze powiedziec ze jest ZAJEBISTA
Nie rajcuje mnie DPI, aczkolwiek czuc różnicę miedzy 1000dpi (czyli na wczesniejszym X-710) a 2000dpi na x-718. Chociaz musze sie jeszcze przyzwyczaic i znalezc odpowiednego sensa. Najbardziej mi odpowiada wykonanie, czyli matowa farba ala snake, reka sie nie poci i nie slizga... Guma po boku tez pomocna, ale jak kciuk sie poci, to slizga sie po nim. 3xFire button nie przydaje sie zbytnio do cs'a, ale do innych gier owszem.
Skilla mam większego Ale tylko troche bo nadal jest zerowy
Ludzie co wy gadacie, zeby dobrze grac trzeba miec talent:)
Mozecie miec myszki za 10000zł a chuja bedziecie grali jak wogole nie umiecie!
Ja tam mam myche a4tech za 25 zł i na nia wcale nie narzekam wiec osobiscie wolee sie wstrzymac od kupna myszki!:)
Ale KUlos che kulos kupi:P:-)
Ja tam mam myche a4tech za 25 zł i na nia wcale nie narzekam wiec osobiscie wolee sie wstrzymac od kupna myszki!:)
Ty kolego, to i tak tu juz wiecej nie pograsz. Talent to masz wielki, do biegania i celowania przez sciany.
Ty kolego, to i tak tu juz wiecej nie pograsz. Talent to masz wielki, do biegania i celowania przez sciany.
Jak czytam te wasze posty o pro elo super mega plazma myszkach z 20000000 dpi to nie wiem czy plakac czy sie smiac.... Sam mam mx'a 500 juz 5 lat chyba i jak dla mnie jest to pierwsza i ostatnia mysz zero doslownie zero sladow uzytkowania zero scieralnosci farby jak ktos to mowil a siedze na kompie bardzo duzo czasu :>
A i jesli chodzi o gre moze cos tam to dpi daje chyba tylko tyle ze musisz sobie sensa zmienjszyc cxzy tam zwiekszyc ale jak dla mnie teraz jest glupota kupowac specjalnie mysz z 20000000 dpi bo i tak ci to nic nie da kulos i tak bedziesz karany ostro w banie z awp przez moja reke ktora bedzie trzymac wciaz starego mx'a 500 :>
Wiesz, juz Mx510 i mx518 są drogie, a G5 to w ogóle abstrakcja i jego sensor laserowy praktycznie nic nei daje w porównaniu do tych pierwszych dwóch myszek
ja sobie kupiłem tego a4techa bo zali mi było kasy z G3 czy G5 do tego kupiłem stilpada
i dziś już mnie ktoś o haxy posądził (za dobrego skila miałem) bo na mojej starej myszce żeby się obrócić szybko to potrzebny był cud a teraz to zapiernicza ładnie sens ładnie dobrany (1.1 ) na 1600 dpi i gra się piknie różnica ogromna
_________________ nowy jestem i tyle
ale
grałem tu kiedys za czsów 1.5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum