LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
GForce 8800gtx
Autor Wiadomość
Squilo 
Rada Naczelna
I see Dead People

Ulubiona gra: Wstępna... :D
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 00:02   GForce 8800gtx

panowie i panie...
warto w ta grafe inwestowac? i ile to cacko u nas kosztuje?
zeby to dzialalo u mnie to musial bym zmienic: (na jakie)
- procek
- plyta
- ram
- cos jeszcze?

i ile by to kosztowalo zeby mi ladnie css smigal :D
chce zlozyc kompa po ta grafe ;>

niestety jestem w plecy z informacjami ze sprzetem (i nie tylko) wiec pytam sie was ;]

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 09:33   

Warto w tą grafe inwestować jeżeli masz zamiar grać w gry pod DX10 np Crysis, Helgate : London, Halo 3 itd.

Zaniedługo do Visty wyjdzie DX 10, ale obecnie na "Wiście" jest bardzo słaba wydajność w grach ponieważ sterowniki do graf są mało dopracowane i zmienili strukture prac kart graficznych.

gry.onet.pl / gry-online.pl napisał/a:
Wielu użytkowników nowego systemu Windows Vista zgłasza problemy z grami FPP.
Jak donosi magazyn Computerworld, który podsumował pierwsze wrażenia graczy odnośnie wydanego niedawno systemu Vista, raportowanych jest wiele problemów, szczególnie z tytułami z gatunku FPS. Takie gry jak CounterStrike, Half-Life 2, Doom 3 czy F.E.A.R powodują niestabilność okienek, a także chodzą znacznie mniej płynnie niż pod Windowsem XP.

Za taką sytuację obwiniany jest nowy sposób wykorzystania kart graficznych przez Direct X 10, a także niedopracowane jeszcze sterowniki dla Vista. Najgorsze jest to, że poprawę zaobserwować możemy dopiero za wiele miesięcy – wedle przewidywań firmy NVidia, pierwsze gry w pełni zoptymalizowane pod DX 10 ukażą się dopiero w połowie roku 2008.

Koszty takiej grafy : EVGA e-GeForce 8800 GTX 768MB wahają się od :

2099,00 do 2995,00 w zależności od typu chłodzenia :)

EVGA e-GeForce 8800 GTX 768MB 2099,00zł
EVGA e-GeForce 8800 GTX 768MB SC 2329,00zł
EVGA e-GeForce 8800 GTX 768MB KO ACS/3 2475,00zł
EVGA e-GeForce 8800 GTX 768MB Black Pearl 2995,00zł

Gwarancja tych graf to 120miesięcy :lol: Kto tyle jedzie na jednej grafie :?: :P

Procek :
Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz s. 775 Box 1169,00zł
Płyta :
Jakaś pod nForce4SLI x 16 :) Na płytach to ja zabardzo się nie znam :P Każda taka sama :D
Ram :
DDR2 800MHZ z 2Giga
Obowiązkowo musisz też zmienić zasilacz bo GF 8800 GTX bierze dużo mocy :P
Od 100W do 140W :D

Tylko jakiejś dobrej firmy :)
Huntkey, Chieftec, Yesico

Tak patrząc na to około 5000tys byś potrzebował :P

GL & HF możesz odejść żołnierzu :P

http://www.proline.pl :)

VirusX 

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 10:02   

Cytat:
Płyta : Jakaś pod nForce4SLI x 16

tos wypalil...

Moj sprzecik, ktory planujze kupic po tej cholernej sesji ;-/

ASUS P5N32-E SLI nForce 680i SLI 830,00
Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz s. 775 Box 1125,00
Galaxy GF 8800GTX 768MB DDR3 384bit TV/DVI 2099,00
Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 959,00
THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W ATX 2.2 EPS 439,00

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 14:03   

A ja mówię żebyś poczekał. Gier na DX10 jeszcze długo nie bedzie, a jak wyjda to ta karta bedzie warta 50% ceny.

Ja bym sie wstrzymał pare miechów, wyjdzie cos od ATI, wyjdą mniej wydajne GF8, to wtedy ceny spadna, zaoszczedzisz pare stówek. Jeszcze wyjdzie taki 8900GT i zobaczysz, ze pewnie bedzie wydajniejszy od 8800GTX, a bedzie tanszy o kilkadziesiąt procent.

Jeśli chodzi o reszte sprzetu, to tak jak koledzy wyżej radzą

C2D E6600
2x1GB 800mhz, najlepiej patrioty LLK
A płyta to np. Asus Commando :) albo to co ma VsX, asus p5n32-e

Zalezy tez wszystko ile masz kasy, no ale jezeli stac cie na 8800GTX, to mysle ze nie bedzie z tym problemu.

Aha jeszcze jedno, co do firmy karty, to nie bierz evga. Po prostu jest dosyc droga, a nowe GeForce'y 8800 różnych firm to jedynie inna naklejka na wiatraczku, nic wiecej. Bierz firme która najtansza.

Aha no i zasilacz. Gdzies tam ze znudzenia czytalem, ze najlepszy w swojej cenie jest BeQuiet Straight 520W, kosztuje około 300zł.

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 14:10   

No mez dobrze piszesz, lepiej poczekać pare miechów na zakup tej grafy.

A co do graf innej firmy to zobacz sobie różnice cen Pro Line / Komputronik :(

http://www.komputronik.pl...00+GTX&sg=0&sa=

Najtańsza tutaj to Gigabyte za 2299zł

http://www.proline.pl/shop.php?g=Karty+graficzne

A tutaj za Galaxy GF 8800GTX 768MB DDR3 384Bit PCI-E 2059zł tylko, że gwarancja to 24miesiące, a EVGA

daje aż 120miesięcy gwarancji !! :)

VirusX 

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 14:12   

pytasz czy warto inwestowac w 88gtx? odpowiedz prosta - nie. Bynajmniej na chwile obecna gdzie nie ma zadnego konkurenta dla owej karrty. Proponuje poczekac do premiery nowgo ukladu AMD/ATI wtedy bedziemy wiedziec na czym stoimy. Priomo... jaki jest sens wydawania pieniedzy na karte ktorej wartosc za pol roku spadnie o polowe? No wlasnie... ale czego sie nie robi dla gier ;) tez skladam nowego kompa z mysla o CSS.

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 15:25   

Ja bym poczekał do lata... 1 przyczyna:

Cytat:
Proponuje poczekac do premiery nowgo ukladu AMD/ATI

Chyba ze ci sie gdzies spieszy z tym chociaz napawde watpie. Jak to mawia moj psor, pospiech jest wskazany tylko w dwoch przypadkach gdy sie ma pchły i sraczke :mrgreen:

KuleK 
ekip@

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 16:43   

ja pierdole jak czytam wasze posty to mi sie zygac chce .....

wychodzac z zalozenia ze niewarto jej kupic bo ona stanieje za pol roku jest najwiekszym idiotyzmem jaki mozna powiedziec ... to ze ta karta stanieje jest jak najbardziej normalne tylko ze za te pol roku beda nowesze i znow powiecie ze tych najnowszych nie warto kupic bo stanieje za pol roku .... ?

squilo jak cie stac to se kup i nie pytaj sie ich wiecej o zdanie :D

VirusX 

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 17:29   

jakbys czytal dokladnie to co napisalem bystrzaku to bys moze i zauwazyl ze mialem na mysli ze jest to karta dla entuzjastow. Po drugie 88GTX sa nienajlepiej rozwiazane technicznie, w IDLE grzeja sie do 90*C wiec i krecenie jest nieco ryzykowne. Poza tym brak bezposredniej konkurencji, za parenascie dni wchodzi oficjalnie r600 i po co ma sobie potem SQ pluc w twarz ze kupil takie gowno za takie pieniadze? I tak jak Mez zauwazyl najlepszym rozwiazaniem jest poczekac do premiery konkurencyjnego ukladu bo nie sztuka jest wtopic 2k w grzejaca sie karte, na dodatek nie wiadomo jak sprawdzajacej sie w dx10. Taka ciepla karta ma juz z gory narzucona krotka zywotnosc...

A co do mojej osoby i ''idiotyzmow'' jakie wypisalem w ninieszym temacie... moge sie podeprzec wieloma polskimi serwisami traktujacymi o sprzecie wiec swoja, jakze subiektywna opinie, schowaj sobie miedzy ksiazki lub najlepiej posladki. Ave.

//zeby nie bylo ze probuje narzucac swoja opinie, zachecam do czytania serwisow dzikie.net, pclab.pl, overclock.pl

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 17:44   

VirusX napisał/a:
w IDLE grzeja sie do 90*C

Ta, jasne, a przy full load radiator splywa na dno obudowy :lol: . Bystrzaku. Przy 90nm linii kratki temperatura 100* (jesli w idle 90*, to do 100* lekko powinno dojsc) robi ze scalaka budyn. Poza tym jesli konstruktorzy uznali ze takie tempy (idle/load ~50/~80) sa akceptowalne, to chyba cos mieli na mysli....

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 18:40   

Mój hercules od jakichs 2,5 -3 lat jedzie na 70-80°c i budynia nie mam :mrgreen: co prawda 100 by nie osiagnal, ale co hercules to hercules :razz:

Nawet jak Kulek sie caly zażyga to nie kupilbym jeszcze tej karty z racji, ze musialbym wymienic inne rzeczy a nie jest mi to potrzebne, jakby mi pasowala do obecnego zestawu to czemu nie, jak kupowalem tego herculesa to tez sie wszyscy w czolo pukali, bo wtedy rzadzily 9200 :cool:

zaywazylem, ze fajne nazwy zawsze towarzyszą mocnym kartom

voodoo
3d monster
black pearl
aqua tank
BFG
itp :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Blu Czw 15 Lut, 2007 18:50, w całości zmieniany 2 razy  

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 18:40   

KuleK napisał/a:
ja pierdole jak czytam wasze posty to mi sie zygac chce .....

wychodzac z zalozenia ze niewarto jej kupic bo ona stanieje za pol roku jest najwiekszym idiotyzmem jaki mozna powiedziec ... to ze ta karta stanieje jest jak najbardziej normalne tylko ze za te pol roku beda nowesze i znow powiecie ze tych najnowszych nie warto kupic bo stanieje za pol roku .... ?

squilo jak cie stac to se kup i nie pytaj sie ich wiecej o zdanie :D

Ta kulek to jest tak głupie jak Twój post, że duża ilość ramu spowalnia kompa HaHaHaHaHaHa ...

VirusX 

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 19:26   

piatas napisał/a:
VirusX napisał/a:
w IDLE grzeja sie do 90*C

Ta, jasne, a przy full load radiator splywa na dno obudowy :lol: . Bystrzaku. Przy 90nm linii kratki temperatura 100* (jesli w idle 90*, to do 100* lekko powinno dojsc) robi ze scalaka budyn. Poza tym jesli konstruktorzy uznali ze takie tempy (idle/load ~50/~80) sa akceptowalne, to chyba cos mieli na mysli....

popierdolilem sie troche, idle:=obciazenie, my bad... mialem na mysli ze przy strsowce temperatury dochadza do 90*C. bywa :> chcialem sie ponapinac a nie wyszlo :P

jakkolwiek nie polecam. i nie daltego ze mam takie widzimisie tylko ze te 88gtx zrobione w 90nm sa no chyba troche niewypalem. cieplutko? az za. mi sie nie spieszy, poczekam na 80nm... zreszta juz sa plotki ze niedlugo sie pojawia. Tyle. zreszta i tak mnie to pierdoli czy ktos sobie kupi czy nie, Wasza kasa i Wasza sprawa. eot

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 20:03   

nie słuchaj sie kulka, on sie nie zna :P

po prostu 8800GTX to narazie eksperyment, poczekaj do wakacji, i ati i nvidia wydadza karty pod DX10... będzie tak samo jak z 7800GTX, na premierze 2500zł, a kilka miesiecy później 7900GT go zmiażdzył przy cenie 1200zł.

Squilo 
Rada Naczelna
I see Dead People

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 20:35   

Dziewczyny!!!
kurwa jak bym mial patrzec na kase to bym sobie kupil Voodo 2 (nie wiem czy pamietacie ta karte), ja chce spokojnie pograc w css i sie nie wkurwiac ze fps spada mi do 20!!! przy zakupie tej karty musze zmienic bebechy kompa bo nie mam wejscia PCI, ale css to css i chce miec qwa komfort psychiczny grajac w cos co lubie ...

Krotko:
dobra jest?
warto kupic (i nie pisac mi tu ze jest droga czy ze za 2-3 miechy stanieje)?
i

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 20:43   

@Squilo

Merytorycznie.
Zaczerpniete z forum PurePC.
Konf za ~6k
Kod:
MOBO Asus P5W64 WS PRO ____________________ 779zł
CPU Intel Core 2 Duo E6600 BOX__________1115zł
RAM A-Data Vitesta 2X1GB 667MHz ____________________ 520zł
GRAFIKA EVGA 8800GTX______________ 2143zł
HDD 2XSeagate Barracuda ES 250GB SATA2 RAID________ 598zł
DVD-RW Asus DRW-1608P3S OEM _______________________ 114zł @Pioneer 111L - KLIK
Zasilacz Chieftec CFT-560A-12S 560W __________________ 305zł

Konf za ~4k
Kod:
MOBO Asus P5N-E SLI ____________________ 430zł
CPU Intel Core 2 Duo E4300 BOX__________614zł
RAM A-Data Vitesta 2X1GB 667MHz ____________________ 520zł
GRAFIKA Galaxy 8800GTS______________ 1476zł
HDD Seagate 7200.10 250GB SATA2 ________ 272zł
DVD-RW Asus DRW-1608P3S OEM _______________________ 114zł @Pioneer 111L - KLIK
Zasilacz Chieftec CFT-560A-12S 560W __________________ 305zł

OPCJA

MOBO Asus P5B ____________________ 395zł KONIECZNIE KUP PŁYTĘ Z NAJNOWSZEJ REWIZJi 1.04G
CPU Intel Core 2 Duo E6600 BOX__________1115zł
GRAFIKA EVGA 8800GTX______________ 2143zł
HDD 2XSeagate Barracuda ES 250GB SATA2 RAID________ 598zł

Poza tym, o czym my dyskutujemy skoro i tak juz kupiles :mrgreen: . Jak masz hajs to brac, "bedzie Pan zadowolony". :mrgreen:

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 21:42   

Squilo kupuj i tyle

jak kupowalem 7800GT to tez mowili poczekaj az wyjdzie cos mocniejszego... dalem 1800 za karte i nie zalowalem

a takie pisanie VsXa czy perka to jest poprostu parodia

od ferii zaczalem zagladac tu czesciej bo mam wiecej czasu i jak czytam wasze posty to sie zastanawiam czy wam sie w glowach nie popierdolilo?

Perek zawsze mial do wszystkiego problemy, to ze serw laguje, to ze chujowa atmosfera, a ciagle do chuja wafla tu siedzi i spamuje (spam - bezsensowny post) - pamietasz nietoperzu jak pisales ze chyba tez zmienisz hobby jak ja dawalem sobie spokoj z csem ?? Co z tego wyniklo - nic Dalej pierdolisz 3 po 3, starasz sie podwazac autorytet osob, ktore maja pojecie i nie pisza pierdolnietych postow jak Ty tu...

Virus po sprawie z aronem to juz przesada na calej lini. Tak chamski, pewniacki jaki sie zrobiles to az osobiscie zaczalem sie zastanawiac czy nie pierdolnac Ci bana i zablokowac na forum.

Uwiezcie ze przesadzacie, czujecie sie jak polbozkowie ? myslicie ze jestescie bezkarni - to sie mylicie, bo jak nie skonczy sie takie bezsensowne pierdolenie i chamstwo to ja sie zastanawiac nie bede - TAK TO BYLO OSTRZEZENIA/GROZBA - interpretujcie jak chcecie

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 22:03   

QRI napisał/a:
Perek zawsze mial do wszystkiego problemy, to ze serw laguje, to ze chujowa atmosfera, a ciagle do chuja wafla tu siedzi i spamuje (spam - bezsensowny post) - pamietasz nietoperzu jak pisales ze chyba tez zmienisz hobby jak ja dawalem sobie spokoj z csem ?? Co z tego wyniklo - nic Dalej pierdolisz 3 po 3, starasz sie podwazac autorytet osob, ktore maja pojecie i nie pisza pierdolnietych postow jak Ty tu...

Że co ?

Życie bez problemów byłoby zbyt piękne. Mam własne zdanie więc, pisze :?:

Spam - bezsensowny post :| Ciekawe który :?:

Forum jest po to aby pisać na nim prawda :?: Więc ja to robie. Czep sie kurwa tych co sadzą same offtopy z dupy i bez sensu a nie mnie :|

Staram się podważać autorytet osób, które mają pojęcie :lol: Ocb :?: Jakie pojęcie :?:

Ciekawe które posty Twoim zdaniem są popierdolone :|

QRI napisał/a:
Uwiezcie ze przesadzacie, czujecie sie jak polbozkowie ? myslicie ze jestescie bezkarni - to sie mylicie, bo jak nie skonczy sie takie bezsensowne pierdolenie i chamstwo to ja sie zastanawiac nie bede - TAK TO BYLO OSTRZEZENIA/GROZBA - interpretujcie jak chcecie

Domyślam się, że to też do mnie więc prosze uzasadnij Twoją wypowiedź :|

A i tak jak ktoś pisał aniołQ. Kolejny temat aby komuś wrzucić :O
Komuś dopiec itd.

Sam pisaleś, że nonstop pisze, że jest chujowa atmosfera a to co napisaleś poprawia tą atomsfere czy ją psuje :?:

Squilo 
Rada Naczelna
I see Dead People

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 22:24   

czy wam sie kurwa w glowach nie pojebalo?
ja sie pytam na temat sprzetu a wy sie zaczynacie sprzeczac.... qrwa jeszcze wyjdzie kto komu palke lepiej robi!!!

jak zobacze jeszcze jeden post tego typu to zajebie ostrzezenie!!!

buajc sie bambusy z takimi postami !!! chce kupic karte zeby css mi smigal a nie sie dowiadywac kto lepiej
laske komu robi !!!

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 22:54   

Squilo nie bede zakladac nowego tematu wiec wybacz ale

perek napisał/a:

Ta kulek to jest tak głupie jak Twój post, że duża ilość ramu spowalnia kompa HaHaHaHaHaHa ...

caloksztalt w 1 poscie jak pieknie

co chwile do czegos sie przypierdzielasz ze jest zle ze laguje i robisz w to sposob ktory kluje w oczy

taka pseudo ironia, majaca na celu podgrzanie atmosfery

moje posty napisane sa w wyniku Twojego/VXa zachowania

gdyby pewnych ludzi nie bylo, albo zachowywali by sie normalnie (tak jak 90%forumowiczow) mojego posta by nie bylo

zaobserwowalem pewna grupe "stalych bywalcow" bez uprawnien (moze to jest wlasnie powod ich zachowania) ktorzy ciagle probuja cos krytykowac itp, maja niby wlasne zdanie, ale bije przez nich ich wewnatrzgrupowy populizm. Nie wiem darzycie do jakies pozycji, chcecie cos osiagnac ??

nie tedy droga - zrobcie cos konstruktywnego - przyklad ?? prosze...

pose tez mial okres w ktorym denerwowal RN, ale uspokoil sie, zaczal dzialac KONSTRUKTYWNIE - dojrzał do pewnych spraw - otrzymal admina i to swiadczy o zaufaniu jakim zaczelo darzyc go RN

Nie zastanawiales sie perku dlaczego jestes z na tym serwerze/forum tyle czasu i masz tylko slota, poniewaz RN nie darzy Cie zaufaniem, masz opinie narzekacza, ktory nie nadaje sie na kogos komu mozna by powierzyc wazna role w naszym minispoleczenstwie

to ze rozdajesz te dema/lapiesz haxow - to jest chuj - masz duzo czasu, Twoja sprawa, ale dzieki swojemu zachowaniu nie zaslugujesz wedlug mnie nawet na slota

naucz sie szacunku dla tych ktorych powinienes ich darzyc

aronq 

Ulubiona gra: SzeryF
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 22:55   

Cytat:
Virus po sprawie z aronem to juz przesada na calej lini. Tak chamski, pewniacki jaki sie zrobiles to az osobiscie zaczalem sie zastanawiac czy nie pierdolnac Ci bana i zablokowac na forum.

hahaha prawda kozaczek :D

tutaj przykład grzecznie napisałem o to aby admini wypowiadali się w poscie o meczu który ich dotyczy a virusx co ?? musiał pokazać oblicze kozaka

Cytat:
aronq napisał/a:
Proszę o nie wypowiadnie się graczy(offtopy) , a jedynie Rade Naczelną

VirusX napisał/a

bo co?

a od Nietopera mi się odczep , zadnych zastrzezen swój ziom , miałem z nim sprzeczki , ale moge z całą pewnoscią na niego liczyc , nawet ostatnio się o tym przekonałem.

a poztym jak było w protectorrze qri ? :D

Moim zdaniem karta zajebista , polecam na calej lini , mialem w w przyjemnosci przestestowac ją na targach komputerowych w sosnowcu - nie było gry na której w jakis sposob przycinała.. a testowali gry tylko z najwyzszej pólki... , poztym w 3D MArku , na testach wychodzila najlepiejj , sadze ze przez poł roku , nie wyjdzie nic cudowniejszego. ,

a pozatym skoro chesz kupic taką karte to dokupiłbym do tej zabaweczki

taką pierdołe jak
:arrow: procesor: AMD Athlon64 X2 5200+
:arrow: płyta główna: ASUS M2N32-SLI DELUXE WiFi AP (nForce 590, SLI, DDR2 DC, SATA2, PCI-E, RAID, FIREWARE 1394, WIFI,S,L)
:arrow: pamięć: DDR-2 4GB PC667 CL 4.0 Dual 2x2048 Kingston
:arrow: Dysk - to pewnie bedziesz miał ze starego dziada :)
:arrow: karta graficzna: Asus EN8800GTX/HTDP/786M/A PCI-E 786 MB GDDR3 HDCP 2xDVI
:arrow: zasilacz: AMACROX SILE POWER 500 WATT
Ostatnio zmieniony przez aronq Czw 15 Lut, 2007 23:19, w całości zmieniany 2 razy  

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 23:10   

Że tak napisze i będzie Ci głupio.

Kulek tak napisał niestety posta gdy miałem problem z PC :?:
Teraz krytykuje więc napisałem swoją opinie o tym.

A teraz druga sprawa.

Nie chce ADMA i nigdy nie chciałem, nigdy nie prosiłem, jakbym go dostał odrazu z niego REZYGNUJE.

Więc nie wiem o co to halo :)

A co do zaufanie z tego co wiem mam je napewno u wielu osób.

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 23:38   

Że tak napisze i będzie Ci głupio.

i wlasnie takie cos mnie wkurwia

no ja pierdole przeciez Ty sie nie potrafisz jak czlowiek odezwac, chcesz byc na sile smieszny, ale nie wychodzi, za to jestes chorobliwie wkurwiajacy

wyrobilem sobie o Tobie zdanie i trudno

kazdy Twoj post podnosi mi cisnienie, a wiesz czemu ? bo zaczalem na Ciebie patrzec przez pryzmat podkurwiacza pseudoclowna a nie zwyklego usera

i dobrze Cie postrzegam bo robisz z siebie **** ( tu se wstaw co tam uwazasz)

admina nie chciales nigdy... sranie w banie o ...
- nie ze mna taka gadka

@ aron

w protku bylo konkretnie - zaluj :P

ide spac

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 23:55   

Ej ej ej, powolutku co? Po co te kłótnie? QRi nie dość że innych, to i jeszcze siebie podkurwiasz, niepotrzebne są te spinki...

niby twoim zdaniem perek i vsx podkurwiają i śmiecią forum swoimi postami, a zastanów się, co ty robisz pisząc właśnie takie... i jeszcze jakies ideologie przypisujesz do tego - sorry, ale nie kazdy tutaj jest po to, zeby potem zerowac na slota albo admina :| To że ty te rzeczy masz, nie znaczy, ze pragna tego inni.

Cytat:
hahaha prawda kozaczek

Ta aron kurwa, i kto to mówi... :lol:

dobra, ale KONIEC OFFTOPU! Tak jak squilo mówi! Jego temat, on rządzi :D

Squilo w sumie możesz brać karte, jesli masz zamiar grac TYLKO I WYŁĄCZNIE w CSS... ona i tak ci da 200fps na full detalach w wysokiej rozdziałce :D ale jesli masz zamiar grac tez w inne gry, to ja bym jednak poczekał... pośpiech nie popłaca, szczególnie jesli chodzi o karty graficzne. Będziesz sie wkurwiac, ze wydałeś tyle mamony, a niedługo potem wychodzi cos duzo tanszego i wydajniejszego.

Nie mówię ci zebys nie kupował. Ja mówię po prostu co JA bym zrobił.

Aha i nie bierz w ogóle pod uwagę to co napisał aron... po pierwsze - zasilacz MOCNO, BARZDO MOCNO z dupy, po drugie to pamięci też troche z dupci, a procesor to juz w ogóle... drogi kurwa i jeszcze gorszy od C2D. Niektórzy jeszcze nie wiedzą, że AMD teraz nie robi najlepszych procków.

Tyle.

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 00:10   

ja bym zaczal od tego, ze do plynnego css wystarczy ci tansza karta

piszesz, ze masz w dupie kase, ale skoro za niecale 1000zl mozna kupic sobie radeona x1950pro, ktory spokojnie wystarczy, to nie widze sensu kupowania karty za 2500zl

ale z drugiej strony wiadomo, ze nie samym cs'em gracz komputerowy zyje, wiec jak chcesz miec spokoj na wiecej niz rok, to nie zaluj, jesli kasy nie masz na co wydawac :D

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 00:20   

QRI nie zareaguje na Twoje zaczepki, za niski poziom jak dla mnie.

Co do ADMINA nigdy nie chciałem i nig