Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 15:45 Jaka podkładka pod G5
Jesli macie taka myszke prosze o opinie jaka podkladke do tego zastosowac. Prosze o nie pisanie odp. takich jak : ja mam a4tech i szmaciana za 4 zl i dziala konkretnie i na temat. Dziekuje
ja mam qck mini (wieksza mi sie nie zmiesci) i jest git
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
jak pod g5 to tylko qck - precz z jakimis wnalazkami plastikowymi, stalowymi - tylko szmaciaki
gralem juz na kazdym rodzaju padow i jestem zwolennikiem szmaciakow (mimo ze kiedys nagrzany bylem na steelpada 4d -ktorego immo kupilem i po roku sprzedalem :/ ) -
a jak juz szmaciak to qc
qck testowalem mxem 500, 510 i obecnie jezdze po nim sqoja g5 i jestem zadowolony w chuje :]
ja mam podkladke, ktora wygralem i uzywam z przerwami i naprawde mi pasuje. Ma zelowa podkladke, calosc jest na plastykowej podstawie. Tylko troche jest mala, ale idzie sie do wszystkiego przyzwyczaic...
ok zamowilem se Qck mini jak przyjdzie przetestuje i sie podziele wrazeniami
ps. do kogos tam co pisal cos o tym ze mi to nie zwiekszy skila to fakt, ale myszka przy przesuwaniu nie bedzie mi reagowala po przesunieciu 5mm i to skokami tylko bedzie sie przesuwala plynnie
pozatym chodzilo mi tez o to ze G5 ma laser a nie optyke i moze sie roznic powierzchnia po ktorej lepiej biega
a skila i tak mam zajebistego jak na swoj wiek hehee
Ostatnio zmieniony przez rAbBiT^killer Nie 23 Wrz, 2007 21:02, w całości zmieniany 1 raz
kurcze rabbit jak można grać na qck mini ?
ja mam zwykłe qck i mi czasami brakuje pada, ale to chyba dlatego, że gram na sensie ~1 do 1.8, zależy jak leży
poza tym uważam, że qck w zupełności wystarczy i nie ma sensu wydawania kasy na jakies zajebiste pro elo elo 625 podkładki za 200zł bo po 1, gówno to da, a po drugie nie odczujesz różnicy na tyle dużej, żeby to miało jakiś ogromny wpływ na twoją grę
no ja tez nie wiem jak ty to grasz przeciez to musi wygladac tak jakbys lopata przesypywal ziemie
pozatym mam biurko z wysuanym blatem i tam musze zmiescic klawiature i myszke i jest malo miejsca a zwykla qck to by mi zajela cala ta powierzchnie a po co mi podkladka pod klawiatura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali