Czytałem że wazna jest:
- Technologia NCQ i zapis prostopadły. ( caviary tego chyba nie maja w tych cenach )
Osobiscie wole caviary bo są ciche i niezawodne ( sa wyjatki ).
Więc prosze o komentarze ludzi którzy sie na tym znają i wiedza jak seagate pracują.
Dzięki
a ja sobie zaczynam pluc w brode, bom se zakupil laptopa i kurwa za niedlugo jak sie wkurwie zaczne na nim jajecznice robic...
najgorsze to, ze nie mam na razie rozwiazania tej sytuacji...
A co do tematu, to ja np. Caviarow nie lubie, ale nie dlatego, ze sa chujowe, tylko dlatego, ze raz dawno temu mialem jednego i sie roz.... samsung tez mi padl... i Hitachi (a to podobno produkt IBM - dostalem w zamian za IBM w kazdym razie). Najlepiej sluzyl mi chyba Seagate.
starszy 80gb spisuje sie bez zarzutu, sata I, bez ncq itp.
nowszy 160gb - caly czas jakies klopoty, po tygodniu poszedl do wymiany i dostalem nowy, ale i tak lipnie chodzi.
ogolnie to zalezy jak trafisz. a moze wd?
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Wto 12 Cze, 2007 14:37, w całości zmieniany 1 raz
nie bierz WD ani maxtorow innych gowien seage`ty to najlepsze dyski jakie mialem i mam maxtor sie posypal samsung to samo a seagate ktorego mam dobre 10 lat nadal dziala
za to ja uważam że WD są najlepsze, miałem 2 segate'y i oba sie zjebały po jakis 3 latach, a mój pierwszy WD 4gb pracował przez 7 lat, a drugi już 5 goni
matej czyli seagaty miales jak miales 6 lat bo 3 lata seagate teraz 7 lat wd = 10 a 16-10 = 6 ? tak wynika z profilu no chyba ze miales segatey rowno z wd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali