_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
mikrofon w tych sluchawkach przypina sie do kabla sluchawek, jest dobrej jakosci. to nie to co skladany, wbudowany mikrofon w sluchawki ale wystarcza. ja i tak wole taki stawiany na biurku
ja juz mam ze 3 lata, gybym mogl to wybral bym Lognetmedia AERO 5.1, no ale one sa sporo drozsze (kosztuja teraz tyle ile te zalmany kiedys )
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Ostatnio zmieniony przez faker Sro 09 Sty, 2008 20:45, w całości zmieniany 1 raz
So don't push me
So don't push me
So don't push me
widzialem sluchawki logitecha podobne do tych... ale wiecie. 5.1 to moga byc glosniki. Sluchawki nie powinny byc wytlumione w pelni, bo poprostu szkoda sluchu. Niby sie gada o tym, a na pewno bedzie problem. Dlatego glosna muzyka i filmy na glosnikach!
ale nie chodzi o to zeby sluchawki glosno graly, tylko zeby byl efekt 5.1. a do glosnego grania to sie nie uzywa 5.1 tylko 2.0 albo 2.1 ewentualnie
So don't push me
So don't push me
So don't push me
kulek jak one leza na głowie, jaki maja bass i czy w cs wszystko dokladnie slychac?
na inteligentnej glowie leza zajebiscie a na twojej jak beda lezaly to niewiem ....
bass bardzo fajny i zajebiscie sie gra na nich w csa ... (tylko nie mam porownania z sluchawkami za 400 zl )
a co do 5.1 to nie wiem czy da sie kupic dobre sluchawki 5.1 w tej cenie .....
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
hmmm mam sluchawki TDK MP100. Szukalem sluchawek, ktore beda pasowaly na uszy, nie upijaly. Niestety dopiero po zakupie okazalo sie, ze sa male. Jednak uwazam ten zakup za naprawde zajebisty. Pomimo tego, ze sa nieco mniejsze niz moje poprzednie WATSONa, zaskoczyly mnie pozytywnie. Kupowalem z taka mysle, ze nawet jezeli beda zle to 50 zl to nie pieniadze. Grajac np. w CSa slychac bardzo dobrze gdzie kto chodzi... po co wiec 5.1 filmy tez sie na nich dobrze oglada, daja czysty dzwiek i dobry bas. Jezeli ktos ma male uszy polecam, ale nawet jak przyciskaja uszy nie sa az takie uciazliwe...
hmmm mam sluchawki TDK MP100. Szukalem sluchawek, ktore beda pasowaly na uszy, nie upijaly. Niestety dopiero po zakupie okazalo sie, ze sa male. Jednak uwazam ten zakup za naprawde zajebisty. Pomimo tego, ze sa nieco mniejsze niz moje poprzednie WATSONa, zaskoczyly mnie pozytywnie. Kupowalem z taka mysle, ze nawet jezeli beda zle to 50 zl to nie pieniadze. Grajac np. w CSa slychac bardzo dobrze gdzie kto chodzi... po co wiec 5.1 filmy tez sie na nich dobrze oglada, daja czysty dzwiek i dobry bas. Jezeli ktos ma male uszy polecam, ale nawet jak przyciskaja uszy nie sa az takie uciazliwe...
ale mam kurwa niespojne mysli dzisiaj...
M
chyba sobie kupie takie bo mi sie dzisiaj zwarcie zrobilo i sluchawka przestala dzialac:D
nic sie nie stało, kupiłem sobie je za własne pieniadze rok temu, teraz mam nowego kompa i tata mi ich nie chce oddac ;p bo slucha na swoim kompie i mu sie te sluchawy podobaja
Ostatnio zmieniony przez _R20_ Pią 11 Sty, 2008 22:55, w całości zmieniany 1 raz
nic sie nie stało, kupiłem sobie je za własne pieniadze rok temu, teraz mam nowego kompa i tata mi ich nie chce oddac ;p bo slucha na swoim kompie i mu sie te sluchawy podobaja
Aha
Nie dziwie mu się, że tak mu się spodobały
Wygodne i dobra jakość dźwięku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali