Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 13:28 jakie sluchawki kupic ??
tak jak w temacie !! te co mam teraz strasznie sie psuja !! chce jakied bardzo dobre !! ale nie za wiecej niz 200 zl !! a konkretnie cos miedzy 100 a 200 zl !! zastanawiam sie nad platroniksami 90 !! ale czytalem ze niesa warte tych pieniedzy !! czekam na wasze konkretne propozycje !! jak podajecie jakis model to odrazy moze jakiegos linka donich zeby wiedziec cos wiecej !! obowiazkowo musza miec regulacje w kablu !! i niemogo byc bezprzewodowe !! i niechce zadnych propozycje ani odpowiedzi ja mam sluchawki za 40 zl i sa bardzo dobre !!
Słuchawki jak słuchawki - ale do każdych słuchawek z górnej półki musisz mieć dobr+/- kartę dˇwiękow+/-. Pamiętam jak aKiRy Platronicy chodziły u niego a jaka nast+/-piła zmiana jak podł+/-czyliPmy do mojego kompa (SB Live! 1024 Player)
Robal misiu my wszyscy wiemy ze ty chcesz te 2letnie zaległości ponadrabiać... ale... ale no tego no..... czasami oblukaj date ostatniego posta bo akurat ta dyskusja skonczyła sie rok temu . p0zd0 :]
Kup dwie szklanki , zajebiście przez ściane słychać :D:D
Gecik napisał/a:
Robal misiu my wszyscy wiemy ze ty chcesz te 2letnie zaległości ponadrabiać... ale... ale no tego no..... czasami oblukaj date ostatniego posta bo akurat ta dyskusja skonczyła sie rok temu . p0zd0 :]
No nie poprostu leże na ziemi i nie potrafie sie zebrać ROBAL n1 :D:D:D
Ja kupiłem ostatnio takie cudeńko : Słuchawki Creative® Headphones HQ-1300. Są jak najbardziej odpowiedni do grania w cs / sluchania mp3 jestem bardzo zadowolonym klientem i zbytnio sie nie wykosztowałem
Ja kupiłem ostatnio takie cudeńko : Słuchawki Creative® Headphones HQ-1300. Są jak najbardziej odpowiedni do grania w cs / sluchania mp3 jestem bardzo zadowolonym klientem i zbytnio sie nie wykosztowałem
Słuchawki pierwsza klasa. Sama nazwa creative powinna cos mówic hyhy:) .Przejdźmy do moich wrażeń. Słuchawki te bardzo mi odpowiadają. Dźwięk jest czysty , nic nie umknie moim uszom . W cs w 100 % się sprawdzają , napewnoe 500% lepiej od moich starych :F. Zaskoczyło mnie jedno, słuchawki te same dopasowywują się do głowy . Za taką cene warto je kupować. Tyle odemnie .
ps: Kabel jest długi , co dla mnie jest dużą zaletą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali