Ci powie ze nie ma kompa dobrego no ja pierdole ludzie co WAS pojeablo??? Nie byc taki skromny do chuja. To jest wszsytko 2 x lepsze od mojego !!! Wiec jak ty masz "nie dobry" komp to co ja mam. Ehhh pozdro
_________________ ...::: Kobiety są jak sytuacje podbramkowe.....nie wykorzystane się mszczą :::...
Kurwa dlatego zazdroszcze amerykanom, aż zajrzałem na stronę moviemakerów z ameryki jest tam też ikson z nowego jorku (może kojarzycie - on zrobił 1 film Super Players Poland) i był topic co za sprzęty mają.... to się załamałem... za 2000 $ czy tam 3000 $ można kupić rakietę z 2 gb ramu... nosz kurwa też chce takie ceny !
Oskar [Usunięty]
Wysłany: Czw 21 Lip, 2005 18:24
widze ze sie nie orientujesz bo 3000$ to jakies 12000zl a za tyle mozna miec kompa co ma 2gb ramu btw co to za okreslanie jakosci kompa wg ceny ??
właśnie to chciałem powiedzieć co v3rmid, na tym rzecz polega że dla nich 2 czy 3 tysiące dolarów to niezbyt dużo. Ich średnie zarobki... aż żal mówić, u nas porządny komp kosztuje 5000 zł, gdzie u nas średnie zarobki oscylują w granicy 2000 zł
nie pastwię się tylko w głowie mi się nie mieści jak można mieć taki... hm... nierówny komputer. 512 ram to wystarczająco, grafa jest ok, a procesor 450 ? Kto ci komputer składał maja ?
dobrze a wyobraź soie taką sytuacje że dzieciak jest jedynakiem nie ma starszego brata który by się na tym znał a on sam jest zielony w tym temacie i nie wie jeszcze co do czego...
brak mi slów
LOL. To w rodzinie ma się tylko starszego brata, czy też ojca ?
ok EOT
Oskar [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Lip, 2005 21:24
moj ojciec ma serwis elektroniczny to duzo kuma (starsza kompa umie skladac ;P) ale w innych dziedzinach juz nie koniecznie tyle wiedza i ja tez robie kompy ludzia gdzie maja kupe siana i sa inteligetni a myla ram z hdd etc bo kompa wlaczaja pozniej www i nie mieszaja sobie w glowie tym co jest w srodku ( maja 1000x spraw - wazniejszych)
Czy jakiś admin może mu skrócić liste ulubionych gier?! Bo mi sie forum z deczka rozwala...
Co jak kiedys po co z czym jak?? A to ci offtopic Skorzenny teraz nie za interweniujesz ??
Ps. napsiz osobny topic chociaz mi gry za chuja nie przeszkadzaja
_________________ ...::: Kobiety są jak sytuacje podbramkowe.....nie wykorzystane się mszczą :::...
Procek : AMD Sempron 2200+ ( 1500mhz ) - podkręcony do 1700mhz
Ram : 512DDR PC 400
Grafa : ATI Radeon 7200
Płyta : Asus a7v8x-x
Muzyka : Na płycie
LAN na Neo+ 1mbit
Myszka : Xpower 5d optical ( 49plnów )
Podkład. : Blat stolika pod kompa
Słuchawski : jakieś Sony
Monitor 15'' CTX
Dysk : 40gb Maxtor
Nie bede komentowal niektorych wypowiedzi np"im mlodszy tym lepszy sprzet" bo jak ci ojciec kupil to ... pozatym niektore konfiguracje sprzetowe jak zobaczylem to ja nie weim gdzie wy ludzie to kupujecie i kto wam wciska taki shit no ale nie wazne
CPU: Athlon Bartek 2500 @ 3200
MB: Epox 8rda3+ (jak ktos chce wiecej wiedziec to polecam google.pl )
Cooler: Pentagram QVC-120 Cu+
RAM: Kingston 2x256MB 400 MHz ( przymiarka do HyperX)
HDD: Samsung 80GB SATA (nie polecam)
GPU: Radeon 9600 Pro Sapphire (zawsze 100fps )
Muza: zintegrowana + glosniki Sound Blaster 5.1 model chyba Inspire 5400 + sluchawki Tracer z mic
CD-ROM: jakis naped x24
Case+PSU: Obudowa serverowa green i codenshit 300W przerabiany
Monit: 15" Bridge czas chyba zmienic
Klawa: Logitech Internet Security SE
Mause: Logitech MX510 Blue
PAD: podkładka szklana cos jak Icemat (ale bedzie zmiana na cos drozszego )
Lan: ile sobie ustawie tylko problem jest z tym ze jest to na radiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum