mi w proline powiedzieli ze na GF8600GT odpale najnowsze gry do pół roku na 8800 GT do roku a potem ten komputer to gówno bo znowu bedzie wszystko lepsze. Przez 5 lat na starym kompie odpaliłem raz NFS: underground i po chwili uinstalowałem wiec wywnioskowałem ze nie potrzebuje maszyny z kosmu i dlatego kupiłem 8600gt
Ostatnio zmieniony przez _R20_ Pon 07 Sty, 2008 17:39, w całości zmieniany 1 raz
no jak ja sie perka zapytałem jaka by była dobra grafa do 250zł to mnie wysmial i powiedział, że on to ma za 1000 hahah
i do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi
@choodzo jak ci sie sprawuje ten hd2600pro bo miałem dylemat w wyborze i go nie wzialem ? Słyszałem, że to podobno mega lipa jest i trzeba jakies sterowniki dodatkowe sciagac i latki ..
a tak btw. pochwale sie jakiego bede miał kompa za 2-3dni
CoreDuo E2160
Gigabyte ga p31 ds3l
GoodRam 2x1ghz
gf 7300pro elo super kurwa i na dodatek GT ! a nie te wasze za 1000
łącznie z dvd i dyskiem wyniesie mnie ~890 zł
patrzcie teraz ile przeplaciliscie
w coda gram 1024/768 textury na extra 60 fps srednio. source 1024 wszystko tam na maxa uciulane 90-150fps (w scianie wiecej) jak podkrecalem karte dla zabwy byla duza roznica w dzilaniu, chlodzenie mam dobre przy niej, ale ja tam sie nie baweie w podkrecanie. za 300zl akurat ( ja mam na agp, nie pci) a co do sterow to omegi 3.8.442(czy jakos tak) dziala bez problemu (win x32 bo na x64 jeszcze stery chujowo chodza)
Ostatnio zmieniony przez chodzo Sro 09 Sty, 2008 00:02, w całości zmieniany 1 raz
Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 GHz
Płyta GigaByte M55S-S3
2.00 GB RAM
Hdd (sumarycznie) 1140 GB
GF 8600 GT 512 MB
SB X-Fi Xtreme Audio
Samsung SyncMaster 760BF 17" (zajebiscie ladny monitor)
klawiatura: 8 letnia ostro smigana, nawet z doplata bym mial trudnosci ja oddac
mysz: Logitech RX 1000 (od niedawna mam i juz mi nie przycina przy szybkich ruchach, no i latwiej jest zareagowac jak ktos laduje od tylca
_________________ Już ja dobrze wiem kto tu ma czity!!
gładkolufowa zabawa..
postanowilem na nowo ozywic temat pochwale sie nabytkiem
iltel core 2 dou 3 ghz
ram 4 ghz
rtadeon 4850 ale niebawem zmieniam na x2
dzwiek zintegrowany
sluchawki : tracer CD 850 MV
lacze : 8 mb
mous a4tech podobny do mx 510
podkladka : super tajna ! (|LISKO!!!!!!!!!!!!) to zostalo stare nadal super !
no i w koncuy mam 100 fps w cs i zagladam na lola !
Ostatnio zmieniony przez Ruti Sob 15 Lis, 2008 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali