Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 20:25 Komputer , typowo pod gry
A wiec wracam za jakis tydzien z emigracji angielskiej i zastrzykiem gotowki i chce sobie kupic komputer
chce wydac okolo 3500zl , wiem ze sa tu osoby ktore sa nabiezaco , wiec moglby mi ktos pomoc zlozyc jakiegos fajnego giganta na ktorym zadna gra w tej chwili nie bedzie przycinac , grafike chce max za 1300zl
so help! acha , jesli by to nie bylo problemem obok komponentow napiszcie cene
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
faker po co offtopujesz , czy w temacie pisze komputer z monitorem czy sam komputer ? odkad komputer znaczy monitor ? sam sobie odpowiedz na to pytanie
faker po co offtopujesz , czy w temacie pisze komputer z monitorem czy sam komputer ? odkad komputer znaczy monitor ? sam sobie odpowiedz na to pytanie
On jest na to za głupi.
Zestaw propozycja :
Procesor
Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz s. 775 Box 409,00 zł Płyta główna
Asus P5N32-E SLI nForce680i SLI 695,00 zł Pamięć RAM
Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 389,00 zł Karta graficzna
ASUS EN8800GTS 320MB HTDP 320bit PCI-E 1089,00 zł Dysk Twardy
Seagate ST3250620NS 250GB sATA II 16MB Raid Edition 255,00 zł Zasilacz
Chieftec GPS-450AA-101A ATX 450 Watt 179,00 zł
Cena zestawu: 3281,00 zł
Taki lepszy zestawki, ale troszke droższy :
Różnice Ram 1 GB / Grafika / Zasilacz, choć powinien wystarczyć 450W.
Procesor
Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz s. 775 Box 409,00 zł Płyta główna
Asus P5N32-E SLI nForce680i SLI 695,00 zł Pamięć RAM
Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 389,00 zł Karta graficzna
EVGA e-GeForce 8800 GTX 768MB 1999,00 zł Dysk Twardy
Seagate ST3250620NS 250GB sATA II 16MB Raid Edition 255,00 zł Zasilacz
Chieftec CFT-620A-12S ATX 620 Watt 325,00 zł
Cena zestawu: 4082,00 zł
Na procku zaoszczędzasz kase, ale możesz go śmiało podkręcić do wartości jaką osiąga Intel Core 2 Duo E6700 2.66 GHz s. 775 Box. A oszczędzasz 600zł
razem 4271/4221. jezeli chcesz zejsc do ceny 3500 to zmien grafike (8600gts lub 7950gt) i tansza obudowa ewentualnie inny procesor, jezeli chcesz podkrecac
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Seagate ST3320620NS 320GB sATA II 16MB Raid Edition 295,00zł.
Oszczędzamy kolejne 15zł i razem mam 745zł.
I wogóle co to za zasilacz Be Quiet! Dark Power PRO 530W 409.01zł:lol:
Chieftec CFT-620A-12S ATX 620 Watt 325,00zł
Dobra i ceniona firma.
Oszczędzasz kolejne 80zł i razem masz już 825zł w kieszeni i dokładasz np do Grafiki.
Pomyślałeś, że chuuuj
Pozdro Frajer tzn Faker.
co za matol.....
ja dawalem tylko przyklad sprzetu z komputronika. i na tej podstawie liczylem cene. dobrze wiem, ze mozna kupic taniej, ale ja kupuje sprzet na miejscu i aronq moze tez chce kupic na miejscu, wiec tam beda inne ceny. no ale jak ktos ma iq<90 to nie mogl wpasc na ta genialna mysl. no coz, nie kazdy jest inteligentny
dysk, ze tak powiem to kwestia gustu. ^.^ wiele dyskow jest uszkodzonych i jak bedzie mial pecha to moze rownie dobrze trafic na uszkodzonego seageta i bedzie na ciebie klnal.
jezeli nie znasz firmy be quiet! to wlasnie swiadczy o twojej wiedzy komputerowej. chiefa sam mam, ale be quiet sa lepsze, a poza tym ten ma odpinane kable, za co tez doplacasz :]
napisalem, ze jezeli zamierza podkrecac to inny procesor, no ale w koncu czytanie ze zrozumieniem wypada u nas kiepsko :/
poniewaz kupowanie plyty glownej powyzej 500zl nie ma sensu. poza tym jakbys poczytal recenzje to bys wiedzial, ze nforce650 jest lepszy(poza zbednymi bajerami). jego oplacalnosc jest duzo wieksza niz 680 :]
jeszcze jedno. wypierdalaj. moze do ciebie matka zwraca sie frajer, no ale ma racje.
aronq, ale pamieci sa gorrsze. a ja liczylem zasilacz i obudowe ktore kosztowaly lacznie 800zl, wiec jezeli to odejmiesz wyjdzie cie taniej poza tym wszystkiie podzespoly bazowe byly liczone w komputroniku, gdzie nie jest tanio
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Ostatnio zmieniony przez faker Wto 31 Lip, 2007 20:52, w całości zmieniany 2 razy
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali