LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Kopmuter do 3k
Autor Wiadomość
Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 07:19   

no jak piatas cos powie to nie ma bata we wsi.

M S Q 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 15:38   

No i ostatni problem obudowa i zasilacz zastanawiam sie czy kupic oddzielnie tak jak to wyzej rpzedstawilem czy moze wziasc ta obudowe z zasilaczem http://www.apollo.pl/store/show_detail/7/24657 a i ciekawi mnnie jaki tam zasilacz wkladaja czy chieftec'a czy jakis inny gorszy hmmm ?? czekam na odpowiedzi :)

Azak 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 16:23   

wydaje mi sie ze to oczywiscie zasilacz chiefteca ale do tego zestawu co dales mysle iz 400 W nie bedzie zbyt korzystnym rozwiazaniem

M S Q 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 16:47   

Mówisz ze moze nie wystarczyc bo jak tak to lipa :/ moze mi ktos tam poleci jaka zasilke kupic zeby spokojnie wystarczyla ??

Azak 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 17:02   

a nie ma obudowy chiefteca z zasilaczem 450W? :smile: . Trzeba pamietac iz przy zakupie zasilacza dodaje sie +50W do faktycznych wymagan, zabezpieczenie na przyszlosc [wymiana nowszych, pradożerczych podzespolow] + przy 2rdzeniowkach masz juz 2 procsory ktore ciagne po ~100W? Jezeli po 100W to nawet 500W by bylo potrzebne hehehe ale niech piatas poradzi dokladnie.

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 18:34   

azak, C2D bierze mniej pradu niz athlony jednordzeniówki.

msq ja ci juz mówiłem, najlepiej to sie dowiedz konkretnie jaki zasilacz, model bo oprocz tego ze chieftec i ze ma 400W to nic nie wiadomo.

M S Q 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:04   

Mazz ja sie zapytam jeszcze w sklepie ale cos mi sie zdaje ze wezme sobie jakiegos tagana 430W lub 420W i do tego jaka tania obudowe sie zobaczy

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 20:28   

jak tania, to zawsze jest modecom, moze to nie jest high end, ale są dobre, mam dwie takie w domu.

Odpowiedz do tematu