Siema...mam pytanko mam takiego kompa i chce miec wiecej fps...bo huj mnie juz strzela jak wejde na jakas mape typu aim_headshot czy cos takiego i mam fps 30...co powinienem dokupic zeby miec wiecej FPS
Procesor 1200
GeForce Fx5200 128
256 RAM'u
Czy jak bym kupil 256 albo 512 ramu to by starczylo zeby miec wiecej fps'ow?
to zalezy jeszcze od sterownikow karty.
ja kiedys na najnowszych sterownikach mialem kolo 60fps na moim r9200, zainstalowalem starsze i mam 99fps a mam proc 1,5ghz i 512 ramu
Zalezy w co bedzie ciupac. Jesli np. w source'a to lekko...
Osobiscie nie wylozylbym 7 paczek na grafe.
Poza tym (z tego co zrozumialem) to w cenie jest jeszcze kilka innych drobiazgow, o ktorych nie wspomnielismy, moze jakas buda, moze naped... etc.
Kwestia podejscia. Mnie calkiem zadowala przyzwoita jakos grafy i plynnosc dzialania. Nie mam cisnienia zeby wszystko wlaczyc na najwyzsze detale. A jak ciut kaski zostanie, no coz, znam milsze sposoby na jej zagospodarowanie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali