no więc padła moja kulka, więc zakupiłem dziś właśnie a4tech ale nie x-718 a x-710, a dokładnie wersje x-710-2. IMO 2000 dpi jest nie do wykorzystania, dlatego nie przepłacałem, kupiłem 1000 dpi. Mysz jest świetna, super leży mi w dłoni, wygląd bardzo mi się podoba, i możliwość przełączania między 400/600/800/1000 dpi, przy czym kolor rolki się zmienia z każdą wartością
Mysz już wypróbowana w csie, genialnie jak dla mnie.
Nie grałem MX'ami, ale sądzę że kupująć logitecha płaci się za markę tylko, a jakość jest prawie taka sama jak a4tech. 100 zł różnicy, a myszki tej samej klasy. Poza tym nie lubię mysz kanapowych, więc kupiłem x-710.
Plusy to cena, wygoda, 1000 dpi z możliwością przełączania, wygląd.
Minusy - troszkę za głośno klika. Na czarnych podkładkach mysz wyczuwa ruch nawet jak nie dotyka ziemi (mnie przeszkadza jak ruszam myszką). Przełączanie dpi tylko w jedną strone tj. 400-600-800-1000. Bezsens, bo jak gram z awp na 1000 dpi, a z pistoli na 800, to podczas zmiany awp--> pistol mam klikać 3 razy żeby zmienić rozdzielczość ?
POLECAM Mysz jest konkurencją mx'ów 300/500, a kosztuje 100 zł mniej
Cena : 60 zł
IE 3.0 praktycznie nigdzie nie ma (szukałem), więc albo IE 4.0, albo A4-TECH z serii X7... nie grałem IE, więc polecam ci to co sam mam
Ja może tak z innej beczki. Czy poprostu opłaca się kupować mx518 ~za 180 zł czy jakąs "dobrą" myszke za 100-120 zł ? Boooooooooooooooooooooooooooo jak nie widać różnicy to po co przepłacać
Logitech z seri Mx sa bardzo wygodne przystosowane do reki
Razery sa malutkie jak kupilem to data mnie opi**** ze jest niewygodna i mala no i mailem razera mi nawet pasowal ale klawisze boczne sa prawie nie uzyteczne az mi go brat zalal sokiem i over
I mam drugiego MX510
Wsumie juz za 120zł dostaniesz mx 510
a A4 Tech wypuscilo mysz za 69 zl 2000dpi + Dobry Padzik i masz po problemie
Azak co do Mx 518 nie gralem na niej ale koledzy mowia ze jest bomba Ma wiecej dpi od MX 510
jezeli masz duzo kasy to zainwestuj w Logitech G5
guard : WREDNY BARTEK MAM NAGRAC CZITERZE JEBANY ? STALEM SKAMPIONY ZA SCVIANA CHYBA CI SIE
POMYLILY ONE
pro elo mlodziezowy : NARTEK TY CZITUCHU
i co ci po tych dpi . Jak ktos umie grac to i z myszka za 20zl bedzie kosił
Gdyby dobre myszki kupowali tylko pro to producenci juz dawno poszliby z torbami.
Tu chodzi o komfort gry i nie wazne czy jestes nobkiem, czy starym wymiataczem, kazdy ma do niego prawo
Ja gram na icemat'cie mx500. To jest moja pierwsza mysz optyczna. Przeskok niesamowity, az chce sie uzywac.
i co ci po tych dpi . Jak ktos umie grac to i z myszka za 20zl bedzie kosił
Gdyby dobre myszki kupowali tylko pro to producenci juz dawno poszliby z torbami.
Tu chodzi o komfort gry i nie wazne czy jestes nobkiem, czy starym wymiataczem, kazdy ma do niego prawo
Ja gram na icemat'cie mx500. To jest moja pierwsza mysz optyczna. Przeskok niesamowity, az chce sie uzywac.
chciałem tylko podkreślic ze myszka ( lub dpi - rozdzielczość mychy ) nie zrobi z kogos odrazu "skillowego" gracza.
Hmm jeżeli chcesz taką myszkę do grania typowo, to na allegro możesz już dostać za 120-150zł MX'a jakiegoś...
Ale dla mnie myszka bez różnicy, gram na kulkowej e5 no i jakoś gra idzie i nie narzekam na tą myche.
Prawie odtygodnia bawie sie A4Tech X750F i musze przyznac, ze ta mysz wymiata. Na poczatku nie moglem sie przyzwyczaic do lasera. Po kazdym podniesieniu i przesunieciu myszy, laser i tak lapal i kursor szydl za mycha ( polowa nie wie pewnie ocb ). Teraz opatatntowalem to i jest gitara.
Mysz naprawde dobrzy wykonana, profil podobny do mx518. Dla mnie idealna waga.
Ogolnie jesli ktos sie zastanawia, co za taka cene kupic ( ja dalem 89 pln z przesylka), to nie ma sie nad czym zastanawiac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali