ja wiem czy wywalanie pieniedzy w bloto, kto co lubi poprostu
zreszta a4tech nowy 50-60zl, g5 z rozwalonym jednym przyciskiem kupujesz tez za 50zl + wymiana mikroswitcha za 10zl + 10zl lutowanie i masz pr0 elo myszke i mozesz mowic ze jestes fajny
weź sobie ustaw czułość myszy na maxa
włącz painta, malowanie, ustaw kursor w ktorymś rogu i energicznym ruchem przeciągnij to przeciwnego rogu... zobaczysz jakie fajne rzeczy wychodzą:)
_________________ Jestem starym Wieśka od 2 lat...
włącz painta, malowanie, ustaw kursor w ktorymś rogu i energicznym ruchem przeciągnij to przeciwnego rogu... zobaczysz jakie fajne rzeczy wychodzą:)
w ie 3.0 tego nie ma ;] jezeli Ci chodzi o to ze myszka gubi laser i kursor na dół idzie
Na a4techu X750F wychodzą proste linie na każdym DPI
Optyczne mają to do siebie, że różne cuda wychodzą
No i kulki
Ja kupiłem 3 tyg teamu Logitecha G5 - polecam w chuj!
bardzo dobra mysz , jedynie jeżeli ma ktoś np zoom na mouse 3 czyli wcisniecie scrolla moze byc zawiedziony tak jak ja to mialem , poniewaz cięzko chodzi ten klawisz , musialem zmieniać ustawienia sobie
A4-tech lolz nawet nie kupuj tego shitu !!! LOGITECH, LOGITECH, LOGITECH i jeszcze raz LOGITECH
podejdz do mnie zobaczysz jak wyglada i jak sie zachowuje G5 (sponsoring by Street thx) ja sobie az usiadlem jak przeciagnalem ja po biurku WYPAS i nic nie miga bo laserowa pff
A4tech jest tez laserowa, widze ze jestes uprzedzony do tej firmy ale musiales by ta myszka tez przejechac po qck i nei wiem czy bys zobaczyl roznice, pewnie bedziesz tu teraz narzucac ze bez porownania ale warto u kogos sporbowaci obietywnie ocenic, jak tak zrobilem z Mx518 i coperheadem, pzodro
_________________ ...::: Kobiety są jak sytuacje podbramkowe.....nie wykorzystane się mszczą :::...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali