Różni się tylko materiałem z którego jest wykonana.
Ja osobiście mam X750F i bardzo ją chwale, kabelek bardzo cieńki + długi.
Ergonomiczny kształt / nakładka gumowa na kciuk która zapobiega się slizganiu palca / przydatny przycisk x3 fire / duża sfoboda w wybieraniu DPI 6 rodzajów.
Przed grą na 2500dpi zainstaluj mause fixa
Mam ją około 6-7 miechów albo i dłużej i nic się z nią nie dzieje.
2 lata gwarancji.
ja mam x750bf i rowniez nie narzekam. w zestawie sa tez slizgacze. uzywam na podkladce steel qck mini.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Nie ma testów, ja tez mialem dylemat miedzy tymi dwoma myszami, i na purepc ludzie mi doradzili X-718bf, bo laser X-750 ma akceleracje wsteczną i nie działa zbyt fajnie na niektórych podkładkach.
a o co chodzi z tym dpi ? bo ja mam taki przycisk że się dpi zmienia, i im więcej tym szybciej chodzi ale dla mnie to bez różnicy bo do każdego ustawienia można dopasować sensa ;]
no fakt, ja na lameriady x750f w ogole nic nie moge zrobic ;D nawet kliknac w jakas ikonke bo laser lapie gdzies ze 2 cm nad stolem no i ten magiczny przycisk x3 fire ;>
co do g5 dobrze lezy w dloni, w ogole fajna myszka polecic mozna bez zadnego ale
tylko radze odrazu zrobic update softu lasera, bo jak sie przyzwyczaicie na starym firmware grac to potem ciezko do nowego sie przyzwyczaic, jakos inaczej myszka pracuje ;>
BZYKOL napisał/a:
MaZZeo napisał/a:
ja mam x750bf i rowniez nie narzekam. w zestawie sa tez slizgacze. uzywam na podkladce steel qck mini.
Mam identyko zestaw i nie zlauje, naprawde dobra mycha w dobrej cenie, tylko ze mama 3 lata gwarancji
Tego posta co zacytowałeś napisał FAKER a nie Woody LooL
a4tech X750BF i BASTA
Nom co sie zjebalo Forum robi gupoty :]
_________________ ...::: Kobiety są jak sytuacje podbramkowe.....nie wykorzystane się mszczą :::...
mysle ze logitech to nie tylko duze pieniadze za mysz ale te wysoka jakosc
No, szczególnie jesli chodzi o lakier. Wprost rozpływam się nad jakością lakieru, który schodzi po paru miesiącach.
zajebisty jestes jak patrzysz TYLKO na lakier ;ff
z tym, ze uzywam MX 518 od listopada i jakos nigdzie lakier mi jeszcze nie zszedl ale to juz taki maly szczegol
Heh, Dev, ja mam x750 od prawie 2 lat i smiga zajebiscie, slizgacze cale a gram bez podkladki, raz ja rozkrecalem i czyscilem, tyle. Logitechy to wywalanie pieniedzy w bloto, ale wasza sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum