Zamierzam kupić słuchawki, bo poprzednie mi sie roz..popsuły.
http://www.komputronik.pl...y,id,11509,s,1/
przymierzam sie do tych, co sądzicie, co innego polecicie?
Cena tak do 120zł ~
_________________ "Nie liczy się długość magicznej pałeczki, lecz jej tajemna moc"
przy kupnie słuchawek najważniejsze jest, żeby przykrywały uszy, tzn. żeby uszy nie były dociśnięte przez słuchawki do uszu, a swobodnie je zakrywały... Kiedyś była promocja w Makro bodajże, gdzie były do kupienia słuchawki Watsona za 60 zł (około). Kupione były ... 5-6 lat temu. Nie miałem lepszych. Są zajebiste. Czysty dźwięk, baaardzo wytrzymałe, spadły kilkanaście razy, są sklejone, przeżyły akademik i w ogóle... Nie znalazłem jeszcze żadnych w dobrej cenie i o podobnych parametrach...
przy kupnie słuchawek najważniejsze jest, żeby przykrywały uszy, tzn. żeby uszy nie były dociśnięte przez słuchawki do uszu, a swobodnie je zakrywały... Kiedyś była promocja w Makro bodajże, gdzie były do kupienia słuchawki Watsona za 60 zł (około). Kupione były ... 5-6 lat temu. Nie miałem lepszych. Są zajebiste. Czysty dźwięk, baaardzo wytrzymałe, spadły kilkanaście razy, są sklejone, przeżyły akademik i w ogóle... Nie znalazłem jeszcze żadnych w dobrej cenie i o podobnych parametrach...
M
czytam jakbys opisywal moje sluchawki, takie sa wlasnie te headphones 1300, i nawet maja regulacje ze ci sie same do glowy przystosuja
milka, zakrywaja cale ucho i bardzo dobrze przylegaja, co do mikrofonu to nie mam zdania, aczkolwiek mi w ogole nie przeszkadza w koncu to sluchawki glownie do grania
ps. mam nakladke wibrujaca na fotel do samochodu podlaczany pod zapalniczke ;p w dlugej trasie naprawde sporo pomaga
*bAtHoRy malo popularna no nie wiem poczytaj to zobaczysz te sa najpepsze do 100 pln
Milka ze ty jezdzisz maluchem no trudno ale masaz w fotelu samochodowym fajna sprawa sproboj
trey po pierwsze primo sporobuj to sie pisze inaczej.
Po drugie primo, jestes dzieckiem neostrady i nie zrozumiesz sensu przekazu...
Masaz w samochodzie to jest niepowazna rzecz. Rownie dobrze mozesz sobie kupic auto w automacie nogi wystawic za okno i kijkiem dodwac gazu...
M
hahah milka widze ze masz pojecie o motoryzacji poza tym ze auta wyzszej klasy maja automaty ( na zamowienie mozesz sobie manula zamowic) ja jezdze autem dla wygody . nie jeden z moich kolegow sie smial ze malpa nawet automatem umie jezdzic a jak wsiadl to nie wiedzial w co i gdzie ma depnac
Enti, chyba nie wiesz do konca co mowisz Mowie tutaj o tych sluchawkach
Pewno dlatego PGS gral w 2005 lub 2006 w wlasnie takich platronicsach bo byly to gowna
Fakt faktem wtedy kosztowaly okolo 500zl
Pewno dlatego NASA uzywa platronicsow bo to gowna, pewno dlatego najwieksze callcenter'a w polsce tez uzywaja platronicsow bo to gowna, a najwazniejsze ze Amstrong byl na ksiezycu w platronicsach wiadomo dlaczego: bo to gowna
tylko ze oni nie uzywaja platronicsow za 100 zl zastanow sie . a pgs graly chyba w audio 90 i to jest to samo chyba akira takie mial to jak je wzialem do reki to sie przerazilem ze w ogole cos takiego gra i chyba je wyjebal o ile mnie pamiecn ie myli bo byly chujowe
uzywali gdyby byly dobre to do tej pory by uzywali a to ze kosztowaly kiedys tam 500 zl to zadne tlumaczenie w ge force mx 440 tez kiedys tyle kosztowal
Milka a ty jestes dzieckiem POLMOZBYTU maluch ba polonez to szczyt marzen
Pewnie regulacja elektryczna fotela , podgrzewane lusterka , elektryczne szyby to luksus
Gdyby wszyscy tak mysleli jak ty to nadal siedzielibysmy w jaskini i malowali weglem dzewnym bawolki i mamutki
nie mam nic przeciwko bajerom, ale jak to ktos stwierdzil w telewizji, zaczyna sie robic tak, ze samochody mysla za czlowieka, a to jest w licznych przypadkach zabojcze...a tu jeszcze fotel masujacy...
troche jest w tym racji Ostatnio byla sytyuacja gdzie gosciowi w nowym volvo elektronika siadla sterujaca skrzynia biegow i hamulcami i gosc nie mogl zatrzymac auta na autostradzie a samochod caly czas przyspieszal dopiero wjechal w jakies pole i w rowie sie zatrzymal :>
Jesli jeszcze sobie nie kupiles to polecam PLANTRONICS dsp400 ja mam takie od roku i jestem z nich bardzo zadowolony. Skladane, lekkie i dziek b.dobry + lub - to to ze sa na usb maja wlasne karte muzyczna takze nie wykorzystjuesz gniazd audio no i osobne oprogramowanie do sterowania. POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali