LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Słuchawki
Autor Wiadomość
*bAtHoRy 

Ulubiona gra: pokemon
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 23:23   Słuchawki

Zamierzam kupić słuchawki, bo poprzednie mi sie roz..popsuły.
http://www.komputronik.pl...y,id,11509,s,1/
przymierzam sie do tych, co sądzicie, co innego polecicie?
Cena tak do 120zł ~

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 23:29   

kup takie co ja mam

creative headphoners HQ - 1300 :)

*bAtHoRy 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 00:24   

yyy, widział mazak link? :?:

milka 
ekip@

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 09:19   

przy kupnie słuchawek najważniejsze jest, żeby przykrywały uszy, tzn. żeby uszy nie były dociśnięte przez słuchawki do uszu, a swobodnie je zakrywały... Kiedyś była promocja w Makro bodajże, gdzie były do kupienia słuchawki Watsona za 60 zł (około). Kupione były ... 5-6 lat temu. Nie miałem lepszych. Są zajebiste. Czysty dźwięk, baaardzo wytrzymałe, spadły kilkanaście razy, są sklejone, przeżyły akademik i w ogóle... Nie znalazłem jeszcze żadnych w dobrej cenie i o podobnych parametrach...

M

Azak 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 17:04   

milka napisał/a:
przy kupnie słuchawek najważniejsze jest, żeby przykrywały uszy, tzn. żeby uszy nie były dociśnięte przez słuchawki do uszu, a swobodnie je zakrywały... Kiedyś była promocja w Makro bodajże, gdzie były do kupienia słuchawki Watsona za 60 zł (około). Kupione były ... 5-6 lat temu. Nie miałem lepszych. Są zajebiste. Czysty dźwięk, baaardzo wytrzymałe, spadły kilkanaście razy, są sklejone, przeżyły akademik i w ogóle... Nie znalazłem jeszcze żadnych w dobrej cenie i o podobnych parametrach...

M

czytam jakbys opisywal moje sluchawki, takie sa wlasnie te headphones 1300, i nawet maja regulacje ze ci sie same do glowy przystosuja ;)

_R20_ 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 17:37   

http://www.bazarcen.pl/product_377652.html

*bAtHoRy 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 19:45   

Ok, dzięki. Wezmę te Azakowskie ;]

T-REY 
Rada Naczelna

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 21:11   

wez te http://www.allegro.pl/ite...sound_wawa.html
dobre sluchawki i z dobrym mikrofonem

own3d 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 22:49   

doloz pare zl i kup to:

http://4max.pl/default.as...07&produkt=1518

wszystkie steelsoundy czy siberie leza i kwicza :>

Mam takie i tak szczerze mowiac do gry rewelacja, do muzyki tak samo, dzwiek powala z nog.

*bAtHoRy 

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 00:31   

T-rey ta twoja firma jakaś mało popularna :F, a z kolei own3d, twoje za drogie, ja kasy jak lodu nie mam, szczególnie na takie pierdoły...

creative headphoners HQ - 1300, to mój wybór ;]

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 06:50   

owned a one nie sa na cale uszy? bo takie male...

A sluchawki z mikrofonem? hmm glupi pomysl... to jakby w samochodzie zainstalowac wibrujacy fotel... nic tylko nim na wiejska zabawe jechac...

M

own3d 

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 09:57   

milka, zakrywaja cale ucho i bardzo dobrze przylegaja, co do mikrofonu to nie mam zdania, aczkolwiek mi w ogole nie przeszkadza w koncu to sluchawki glownie do grania ;-)

ps. mam nakladke wibrujaca na fotel do samochodu podlaczany pod zapalniczke ;p w dlugej trasie naprawde sporo pomaga :D

T-REY 
Rada Naczelna

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 18:45   

*bAtHoRy malo popularna no nie wiem poczytaj to zobaczysz te sa najpepsze do 100 pln
Milka ze ty jezdzisz maluchem no trudno ale masaz w fotelu samochodowym fajna sprawa sproboj :mrgreen:

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 20:27   

trey po pierwsze primo sporobuj to sie pisze inaczej.
Po drugie primo, jestes dzieckiem neostrady i nie zrozumiesz sensu przekazu...
Masaz w samochodzie to jest niepowazna rzecz. Rownie dobrze mozesz sobie kupic auto w automacie nogi wystawic za okno i kijkiem dodwac gazu...
M

Enti 
ekip@

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 21:40   

hahah milka widze ze masz pojecie o motoryzacji :D poza tym ze auta wyzszej klasy maja automaty ( na zamowienie mozesz sobie manula zamowic) ja jezdze autem dla wygody . nie jeden z moich kolegow sie smial ze malpa nawet automatem umie jezdzic a jak wsiadl to nie wiedzial w co i gdzie ma depnac

a tak btw jesli chodzi o temat :

sluchawki do 150 to gowna obojetnie jaka marka

own3d 

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 23:10   

Enti, chyba nie wiesz do konca co mowisz ;-) Mowie tutaj o tych sluchawkach ;-)

Pewno dlatego PGS gral w 2005 lub 2006 w wlasnie takich platronicsach bo byly to gowna :-D

Fakt faktem wtedy kosztowaly okolo 500zl :)

Pewno dlatego NASA uzywa platronicsow bo to gowna, pewno dlatego najwieksze callcenter'a w polsce tez uzywaja platronicsow bo to gowna, a najwazniejsze ze Amstrong byl na ksiezycu w platronicsach wiadomo dlaczego: bo to gowna :)

Enti 
ekip@

Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 11:54   

tylko ze oni nie uzywaja platronicsow za 100 zl zastanow sie . a pgs graly chyba w audio 90 i to jest to samo chyba akira takie mial to jak je wzialem do reki to sie przerazilem ze w ogole cos takiego gra i chyba je wyjebal o ile mnie pamiecn ie myli bo byly chujowe

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 12:50   

kurwa, a jak ten zasrany pgs gra na podkładkach za 100zł (OMG) to są zajebiste elo pro i ja tez mam grac? :|

own3d 

Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 13:06   

Enti, uzywali wtedy kosztowaly 500zl teraz kosztuja 150zl ;-)

MaZZeo, to bylo pr0 el0 porownanie do tego ze sluchawki za 150zl sa gowniane :-)

Enti 
ekip@

Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 14:27   

uzywali gdyby byly dobre to do tej pory by uzywali a to ze kosztowaly kiedys tam 500 zl to zadne tlumaczenie w ge force mx 440 tez kiedys tyle kosztowal

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 17:53   

Co do tematu:

Jesli za ok 100zł to ja bym wziął Sennheisery, ale to zalezy czy chcesz z mikrofonem czy bez...

Ja myslalem nad senkami za ok 150zł, ale zadnych nie było z mikrofonem. Kupiłem więc Steel Soundy 5H v2 za 199zł :P

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 18:56   

Moim zdaniem lepiej kupić raz drogo a dobrze.

Ja kupiłem te same słuchawki co R20 dał linka.

Dałem 120zł i jestem z nich bardzo zadowolony.

T-REY 
Rada Naczelna

Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 11:48   

Milka a ty jestes dzieckiem POLMOZBYTU maluch ba polonez to szczyt marzen :mrgreen: :mrgreen:
Pewnie regulacja elektryczna fotela , podgrzewane lusterka , elektryczne szyby to luksus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gdyby wszyscy tak mysleli jak ty to nadal siedzielibysmy w jaskini i malowali weglem dzewnym bawolki i mamutki :mrgreen: :mrgreen:

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 15:17   

nie mam nic przeciwko bajerom, ale jak to ktos stwierdzil w telewizji, zaczyna sie robic tak, ze samochody mysla za czlowieka, a to jest w licznych przypadkach zabojcze...a tu jeszcze fotel masujacy...

M

naur 

Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 16:22   

hahahah milka naoglądałeś się "Ja, robot" xD

own3d 

Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 19:17   

troche jest w tym racji ;-) Ostatnio byla sytyuacja gdzie gosciowi w nowym volvo elektronika siadla sterujaca skrzynia biegow i hamulcami i gosc nie mogl zatrzymac auta na autostradzie a samochod caly czas przyspieszal ;-) dopiero wjechal w jakies pole i w rowie sie zatrzymal :>

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 00:19   

Tepe odstaw to scierwo !!

Azak 

Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 12:30   

jaki TP? :neutral:

rAbBiT^killer 
Rada Naczelna

Ulubiona gra: Silkroad
Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 15:42   

Jesli jeszcze sobie nie kupiles to polecam PLANTRONICS dsp400 ja mam takie od roku i jestem z nich bardzo zadowolony. Skladane, lekkie i dziek b.dobry + lub - to to ze sa na usb maja wlasne karte muzyczna takze nie wykorzystjuesz gniazd audio no i osobne oprogramowanie do sterowania. POLECAM

Odpowiedz do tematu