LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
hmmmm....
Autor Wiadomość
Martin Valdez 

Wysłany: Czw 12 Sty, 2006 23:19   hmmmm....

Czytam sobie te wszystkie mądre rady o pisaniu cfg i chcialem sobie zrobic szybkie wyciagnaie granatów pod roznymi klawiaszami. Zrobiłem tak jak pisaliście czyli
bind "q" "weapon_flashbang"
bind "e" "weapon_hegrenade"
bind "z" "weapon_smokegrenade"

I jest jeden zasadniczy problem. To poprostu nie działa. Po naciśnięciu tych klawiszy nic sie nie dzieje. Pomóżcie proszę. I jeszcze jedno. Dodalem do cfg komende ograniczajaca fps ale po zaladowaniu gry znika ona z cfg. A komenda wyglada fps_max "100" .
Pomóżcie dobrzy ludzie :(

dAb 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Pią 13 Sty, 2006 01:19   

ustaw cfg tylko do odczytu :) a do do tamtych komend to nie wiem czemu nie dzialaja :P moze wpisze exec nazwa_configa.cfg ??:) p0zdr0-

Martin Valdez 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2006 08:08   

Nadal licze na pomocy w kwestii wymienionych przeze mnie komend. Oczywiście chodzi o to aby po naciśnieciu danego klawisza wyciągany był dany granat. Dodam tylko, że modyfikowany config dotyczy CSS.....moze tu jest pies pogrzebany.

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Pią 13 Sty, 2006 11:48   

//granaty
bind "MWHEELDOWN" "use weapon_flashbang"
bind "MWHEELUP" "use weapon_hegrenade"

Squilo 
Rada Naczelna
I see Dead People

Ulubiona gra: Wstępna... :D
Wysłany: Sob 14 Sty, 2006 02:17   

Martin Valdez napisał/a:
Nadal licze na pomocy w kwestii wymienionych przeze mnie komend. Oczywiście chodzi o to aby po naciśnieciu danego klawisza wyciągany był dany granat. Dodam tylko, że modyfikowany config dotyczy CSS.....moze tu jest pies pogrzebany.

noooo stary bylo tak od razu ze to css... bo tu bronie troszke inne maja oznaczenia ... o cholera nie mam pojecia... ale w katalogu x:\Steam\SteamApps\mejl\counter-strike source\cstrike\ masz 2 pliki
autobuy i rebuy
zobacz jak w nich sa oznaczone granaty bo wiem ze w css jest troche inaczej...

cholera mialem gdzies linka do www gdzie sie przerabialo rozne bindy/aliasi i takie tam ale nie moge znalesc:/

EDIT:
zobacz TU

Odpowiedz do tematu