Czytam sobie te wszystkie mądre rady o pisaniu cfg i chcialem sobie zrobic szybkie wyciagnaie granatów pod roznymi klawiaszami. Zrobiłem tak jak pisaliście czyli
bind "q" "weapon_flashbang"
bind "e" "weapon_hegrenade"
bind "z" "weapon_smokegrenade"
I jest jeden zasadniczy problem. To poprostu nie działa. Po naciśnięciu tych klawiszy nic sie nie dzieje. Pomóżcie proszę. I jeszcze jedno. Dodalem do cfg komende ograniczajaca fps ale po zaladowaniu gry znika ona z cfg. A komenda wyglada fps_max "100" .
Pomóżcie dobrzy ludzie
Nadal licze na pomocy w kwestii wymienionych przeze mnie komend. Oczywiście chodzi o to aby po naciśnieciu danego klawisza wyciągany był dany granat. Dodam tylko, że modyfikowany config dotyczy CSS.....moze tu jest pies pogrzebany.
Nadal licze na pomocy w kwestii wymienionych przeze mnie komend. Oczywiście chodzi o to aby po naciśnieciu danego klawisza wyciągany był dany granat. Dodam tylko, że modyfikowany config dotyczy CSS.....moze tu jest pies pogrzebany.
noooo stary bylo tak od razu ze to css... bo tu bronie troszke inne maja oznaczenia ... o cholera nie mam pojecia... ale w katalogu x:\Steam\SteamApps\mejl\counter-strike source\cstrike\ masz 2 pliki
autobuy i rebuy
zobacz jak w nich sa oznaczone granaty bo wiem ze w css jest troche inaczej...
cholera mialem gdzies linka do www gdzie sie przerabialo rozne bindy/aliasi i takie tam ale nie moge znalesc:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali