Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 15:13 rate itp... HELP !! :P
Mam problem z ratami uptaderatami.... itp co ustawie jakąs liczbe to huj mnie strzela bo mam ciagle loss 40 choke dochodzi nawet do 100 :/ aiwec moje pytanie brzmi podajcie mi odpowiednie wartosci do tego ma szlag mnie zaraz weźmie :/
po pierwsze moze powiesz jakie amsz łacze ? po drugie na ślepo to moge Ci powiedziec ze rate masz mieć 25000 cl_updaterate i cl_cmdrate pewnie kolo 30 :]
1. Wchodzisz na strone http://www.speakeasy.net/speedtest/
pojawi sie takie oto magiczne okno w ktorym wybieramy opcje NEW YORK CITY, NY <-- chyba jest najdokladniejsza dla polski
2. Najlepiej wylaczyc wszystkie programy ktore sa podlaczone do net'u takie jak kazaa,gg, itp. zeby nie zamulaly nam łącza. I zaczac mierzyc predkosc naszego download/upload. Gdy wszystko zostanie pomierzone zobaczysz wyniki
Sciagamy oraz instalujemy program HLTooLz. Download
Uruchamiamy i wchodzimy w zakladke "Ping Tweaks". W rubrykach upload/download wybieramy opcje KBits/sec i wpisujemy tam odpowiednie wartosci jakie uzyskalismy podczas testu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali