LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
rate itp... HELP !! :P
Autor Wiadomość
Ne$teR 

Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 15:13   rate itp... HELP !! :P

Mam problem z ratami uptaderatami.... itp :P co ustawie jakąs liczbe to huj mnie strzela bo mam ciagle loss 40 choke dochodzi nawet do 100 :/ aiwec moje pytanie brzmi podajcie mi odpowiednie wartosci do tego ma szlag mnie zaraz weźmie :/

dAb 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 16:39   

po pierwsze moze powiesz jakie amsz łacze ? po drugie na ślepo to moge Ci powiedziec ze rate masz mieć 25000 cl_updaterate i cl_cmdrate pewnie kolo 30 :]

Ne$teR 

Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 19:44   

Łącze mam 256 osiedlówka o nazwie PRO-Internet :P jezeli ma to jakies znaczenie :D

chodzoo 

Ulubiona gra: HEADSHOT KURWA!
Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 21:57   

to ogromne znaczenie ... rate ci moze tylko w minimalnym stopniu pomoc

mATEj 

Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 20:07   

Cytat:
1. Wchodzisz na strone http://www.speakeasy.net/speedtest/
pojawi sie takie oto magiczne okno w ktorym wybieramy opcje NEW YORK CITY, NY <-- chyba jest najdokladniejsza dla polski

2. Najlepiej wylaczyc wszystkie programy ktore sa podlaczone do net'u takie jak kazaa,gg, itp. zeby nie zamulaly nam łącza. I zaczac mierzyc predkosc naszego download/upload. Gdy wszystko zostanie pomierzone zobaczysz wyniki

Sciagamy oraz instalujemy program HLTooLz. Download

Uruchamiamy i wchodzimy w zakladke "Ping Tweaks". W rubrykach upload/download wybieramy opcje KBits/sec i wpisujemy tam odpowiednie wartosci jakie uzyskalismy podczas testu.

Powodzenia ;)

Fazi 

Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 23:57   

Tak na marginesie www.board.counter-strike.pl ------> Polecam Kompedium Wiedzy Nester :>

Odpowiedz do tematu