Wysłany: Pią 02 Mar, 2007 21:02 18 Wheels of Steel: haulin'
18 Wheels of Steel: haulin' jest to symulator tirów . grafika niczego sobie . naszymi zadaniami są przewożenie różnych towarów z miejsca na miejsce,przeszkadzać będą nam przepisy drogowe (których trzeba przestrzegać inaczej kara) za kasę, którą zarobimy kupujemy sobie jeszcze lepsze tiry . no więc gra jest dla ludzi którzy luba sobie pojeździć wielkimi tirami i przewozić rzeczy z miejsca na miejsce .
Grałem w Wheels Of Steel, albo Big Mutha Truckers, albo w cośtam podobnego (te gry mają takie same, durne nazwy) u kumpla, i po grze zwątpiłem w jego gust co do nich.
Przecież to bez sensu i cholernie nudne. Zrobiłem jedną misję - wyjedź z parkingu (trudne jak cholera), a potem tylko trzymaj strałkę w górę i zaparkuj znowu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali