a moze dajcie cos, zebym mogl sobie mogl sprawdzic swoj sprzet? Ale zadne strzelanki, moze jakas przygodowka? moze jakies strategie (poza C&C)? cos z ladna grafika i do pogrania...
a moze dajcie cos, zebym mogl sobie mogl sprawdzic swoj sprzet? Ale zadne strzelanki, moze jakas przygodowka? moze jakies strategie (poza C&C)? cos z ladna grafika i do pogrania...
zarzuc tytulami. Moze byc wiecej, przejrze sobie i sie zainteresuje. W akcie desperacji wrocilem do settlersow IV, piratow (sida mayera) i probuje skonczyc CivCity: Rome. Procz tego Broken Sword (tylko kurde II czesc od ktorej zaczynalem zgubilem, moze ktos ma?)
ja bym do sprawdzania grafiki polecił Lost Planet: Extreme Conditon, tyle że to jest czysta akcja, ale naprawde z tego co czytałem to wciąga jak cholera, same nagrody zbiera u recenzentów
można grac chyba na DirectX 9 i 10 zależnie od sprzeciora
a ze strategi/symulacji to teraz się szykuje na wrzesień World in Conflict
ja teraz osobiscie wziąłem się za Empire Earth(wczoraj Troję próbowałem pokonać)
_________________ IC 2 Duo E6850 3.0
Gigabyte P35
Seagate 320 GB SATA
Patriot DDR2 4096 MB PC800
ASUS ATI 4850 512MB DDR3
DVD Pioneer SATA
Chiftec 550W
Wszystko to w MOCE COM STEP 107 LCD
temp od 24 do 33
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali