kurna miałem cracka ale skasowałem gothica 3 niedawno
ja grałem na najmniejszych detalach, graficznie wychodziło to gorzej niż gothic 2 na średnich a i tak się cięło zjebali sprawe z tymi wymaganiami
Jak kurwa G3 na 8800GTX na maxa w rozdziałce 1280x1024 potrafi spaść do mniej niz 20 fps, jak jest wieksza akcja, buhahaha
Przecież juz Crysis jest lepiej zoptymalizowany. Pokazali go na GDC (nie wiem co to nawet ), w rozdziałce 1920x1200 i na pojedynczym 8800GTX gra miała wiecej niz 20 fps I mówią ze dalej otpymalizują.
kurna miałem cracka ale skasowałem gothica 3 niedawno
ja grałem na najmniejszych detalach, graficznie wychodziło to gorzej niż gothic 2 na średnich a i tak się cięło zjebali sprawe z tymi wymaganiami
Jak kurwa G3 na 8800GTX na maxa w rozdziałce 1280x1024 potrafi spaść do mniej niz 20 fps, jak jest wieksza akcja, buhahaha
Przecież juz Crysis jest lepiej zoptymalizowany. Pokazali go na GDC (nie wiem co to nawet ), w rozdziałce 1920x1200 i na pojedynczym 8800GTX gra miała wiecej niz 20 fps I mówią ze dalej otpymalizują.
ja moje FPS podczas gry w gothica3 byłem zdolny policzyć na palcach jednej ręki
zeby jeszcze wymagania byly najwieksza wada G3 to by bylo fajnie, ale tak zjebali walke (regres w stosunku do poprzedniej czesci), ze mi sie odechcialo grac po odbiciu 2 miast ;( a szkoda, bo ta swoboda i mnogosc questow naprawde robilo wrazenie. no i zjebali jeszcze to, ze nawet jak zabiles kogos i nikt nie widzial to i tak sie miasto dopierdalalo :/
i mi nie skakalo tylko co chwile dogrywalo, fpsy byly wporzo
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
udalo mi sie uruchomic tego gothica i powiem szczerze ze gra nawet nie chodzila mi najgorzej jedynie co to od czasu do czasu mialem przycinke kilkusekundowa bo mi mape wczytywalo i pozniej znowu chodzilo dobrze .. .
ale strasznie chujowy jest ten gothic ... dwojka byla o niebo lepsza ...
no ta czesc jest zajebista pod wzgledem wielkosci swiata i questow
ale w chuj szybko sie nudzi...to ciagle odbijanie miast jest straszne;/...system walki tez do dupy...no i wymagania oczywiscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali