LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Crysis
Autor Wiadomość
MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 17:02   Crysis

Jestem negatywnie nastawiony do nowych tytułów. Bo jedyne, co widzę, to tylko grafa, grafa grafa grafa, non stop ta pierdolona grafa. 0 nastawienia na fabułę (taaa, łatwo wymyśleć że jakiś komando Dżony jako jedyny uratowany z katastrofy, trwaił na terytorium wroga, i musi wszystkich rozjebać :| ), 0 nastawienia na klimat... tytuły są świetne technicznie, ale po 3 miesiacach są już w zapomnieniu (przykład... FEAR? Kto o nim pamięta jeszcze? :lol: )... Dlatego wkurwiam się jak widzę nowy FPSy z zajebistą grafą, bo wiem że to nie bedzie oferować nic więcej, nie wciągnie mnie to tak, jak starsze gry...

Ale jak zobaczyłem Crysis... a dokładnie trailer. Nie chodzi mi tu o grafę. Chociaż przyznam że to coś pięknego, niewyobrażalnego, coś cooooooooool. Ale klimat. Ja pierdole, to po prostu zabija klimatem... jestem pewien że podzieli los Far Cry'a i zostanie legendą...

Dalej produkować sie nie bede, bo po co :D

Trailer macie ;)

KLIK
KLIK 2

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 10:55   

Mazi, chyba troche przesadzasz. Zauwazylem, ze jest taka moda na narzekanie na nowe gry i nostalgiczne wspominanie starych. Oczywiscie, ze kiedys wyszlo mnostwo dobrych gier i ciezko dzisiaj o powtorzenie niektorych sukcesow. Jednak nadala wychodza dobre gry, posiadajace nawet fabule. Np. teraz naparzam w Call of Cthulhu: Dakr Corner of the Earth i tak gra klimatem niszczy wszystko w co mialem ostatnio przyjemnosc zagrac (a troche gram ;) , stad zreszta moja absencja na serwerku).

W ogole zastanow sie co piszesz, bo to chyba ty napierdzielasz wciaz w te jebane wyscigi i gardzisz najelpszym rodzajem gier, jakim jest cRPG, a tam wiele gier posiada i fabule i klimat :P

ps. ssij :grin:

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 12:03   

Moze dam pare skrinów o crysis z e3 2006:

damijaNo_- 

Ulubiona gra: canter_-
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 12:09   

o kurde tak to wyglada ide zobaczyc skorzeny RPG sa fajne grales w wowa ?

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 12:16   

Hahaha, skorzen, ssij cycka :D

Po prostu widzę, że na E3 to tylko technologią się podnieca, a fabułę i inne czynniki odkłada się na bok, albo się po prostu nie mówi.

tak, gardzę crpg bo to IMO gówno, takie moje zdanie i nie widzę fanu w tym :???:

masz coś do samochodówek? :D

damijaNo_- 

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 12:25   

ja lubie samochodowki .Takiego typu jak M1
Ostatnio zmieniony przez damijaNo_- Pią 12 Maj, 2006 12:50, w całości zmieniany 1 raz  

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 12:31   

bo to nie samochodowka ?

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 15:01   

MaZZeo ale ty jesteś dziwny :|

W temacie "Gry na które czekacie" wymieniłem CRYSIS Twój cytat

MaZZeo napisał/a:
Ja pierdole perek a ty tylko grafa, grafa i grafa :???:

IMO te gry co wymieniłeś to będą bardziej shity niż hity :???:

A teraz zakładasz nowy temat dla tej gry :???:

No to weź sie zastanów co ty robisz :P Której wersji sie trzymasz ?? Gra jest BEE czy Fajna ? :>

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 15:58   

Perek fiutozolu, dlatego napisałem w poście, że wcześniej tak sądziłem... co nie zmienai faktu, że większość gier takich będzie...

damijaNo_- 

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 16:00   

MaZZeo napisał/a:
Perek fiutozolu

ahahahaah fiutozol dobre :D

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 16:57   

damijaNo_- napisał/a:
MaZZeo napisał/a:
Perek fiutozolu

ahahahaah fiutozol dobre :D

Raków ****** znów nabijasz posty z dupy i nie na temat :[

MaZZeo wpierw piszesz a potem myślisz :D
Aha masz w ryja :D

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 18:07   

a ja mysle mazi ze pierdolisz i poslugujesz sie stereotypowym mysleniem. gry ktore sa zapowiadane jako hity czesciej nimi sa niz nie :)

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pią 20 Paź, 2006 21:59   

OMGGGGG zobaczccie sobie ten artykuł:

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=29176

i teraz te screeny :shock: :shock: :shock: :shock:

jak ja to zobaczyłem to mnie to poprostu zamurowało :shock: :shock: :shock: :shock:

http://news.spong.com/art...Itself%3F?cb=32

Fajne gry zaczna powstawać an tym silniku :shock:

naur 

Wysłany: Sob 21 Paź, 2006 11:10   

gra na pewno będzie zajebista, oprócz grafy JUŻ widać że ma swój klimat.

Co do gatunków gier to wg. mnie po prostu RZĄDZĄ gry cRPG i DWIE sieciówki: CS i WoW.

Samochodówki są po prostu nude, skręt, gaz, hamulec, powtórzyć... Czasem kupi się jakiś spojlerek i to wszystko. Po drugie prawie każda gra cRPG, i każda rozgrywka (CS) i każdy czas (WoW) są inne, a w samochodówkach WSZYSTKO jest takie same.

VirusX 

Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 10:01   

tak by the way, nowy crysis bez efektow w nominalnej rozdzielczosci 1024x768 wyciaga 25-30 klatek... na procku x6800 i grafie 8800GTX... bynajmniej takie plotki kraza po necie, jak dla mnie sa one calkiem wiarygodne. Patrzcie na ta grafe, patrzcie na te bajery... podejrzewam, ze na mojej rozdzielczosci nie ruszy (1680x1050) w ogole.

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 11:30   

http://www.crysis-online....ameplay%201.avi

Ściagnij ten filmik i zobaczysz, jak Crysis dobrze chodzi na niemałej rozdziałce.

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 11:51   

a ja stwierdzam, ze mi sie ta gra nie podoba. Nie widac tych ludzi i to takie strzelanie, zeby sie krzak potrzasl...

Jestem na NIE.

M

VirusX 

Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 13:51   

MaZZeo napisał/a:
http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/SD/(Crysis-Online)%20CCE%202007%20Gameplay%201.avi

Ściagnij ten filmik i zobaczysz, jak Crysis dobrze chodzi na niemałej rozdziałce.

A skad wiesz na jakim akceleratorze graficznym i jakim procesorze, hm?

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 21:29   

A to jest jakaś lepsza karta niz 8800ultra? Chyba nie.

A z resztą, jebać to, tak czy siak trzeba wydac grube pieniądze, żeby zagrac w Crysisa na maxa i w duzej rozdziałce. Coraz bardziej mnie to wkurwia, kupie sobie Xboxa 360 i mam w dupie wymagania gier, nie będzie na iksa Crysisa, ale nie tylko ta gra wychodzi.

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 21:55   

od razu na maxa i w duzej rozdzialce...

crysis bedzie zapewne wygladal lepiej na srednich detalach niz wszystko co do tej pory widzielismy :D

w ogole to chuj z ta gra :D ja tam czekam na witchera i inne rpgi :cool:

VirusX 

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 00:36   

MaZZeo napisał/a:
A to jest jakaś lepsza karta niz 8800ultra? Chyba nie.

jest w pizdu kart wydajniejszych od 88GTX czy ultra... przyklad? Quadro FX za kilkanascie kafelkow?
dlatego tak interesuje mnie platforma testowa crysisa, ale ponoc na targach crysis chodzil na podkreconym c2d extreme i tandiemie dwoch 8GTX... wiec troche rubo ;]

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 08:27   

a moze 8800 SLI bylo? :D

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 11:04   

virusx ty mówisz o karcie dla grafików, a nie do gier... co z tego ze kosztuje krocie, jak do czego innego jest stworzona?

VirusX 

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 16:54   

Swego czasu wiekszosc nowosci byla prezentowana na quadro zeby pokazac gre w jak najlepszym swietle, daltego mnie zastanawia czy w tym przypadku, nie uzyto podobnego chwytu...

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 17:33   

jakiego znowu chwytu?!? :shock:

maja pokazac ta gre na 386dx 40mhz, zeby nie ruszyla? czy moze na athlonie 3000+ i gf6800gt gdzie bedzie skakac w chuj?

chyba o to chodzi, zeby pokazac PELNE mozliwosci graficzne gry, ktora ma byc hitem w chuj i spowodowac w jakims tam stopniu, ze ludzie kupia se nowy sprzet

jak wyszedl Farcry, to przeciez przecietnego gracza nie bylo stac na komputer, ktory by uciagnal ta gre na maksymalnych detalach

VirusX 

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 18:07   

nie skorzeny, nie maja jej pokazywac na gf6800 ale dac ludziom do wiadomosci, na czym stoi gra. Co innego wsadzic ogolnodostepna karte graficzna pokroju gf8800gtx za jedyne 2k a co innego quardo za kilkanascie tysiecy...

naur 

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 18:16   

mulicie...

chujowa gra bo takie wymagania ma pewnie że szok...

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 18:22   

tak jak pisał Mazzeo niedługo trzeba będzie zaopatrzyć się w konsolę jakąś i mieć w dupie wymagania... bo na komputery robienie gier i spełnianie ich wymagań robi się coraz bardziej chore :???:

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 19:02   

A może być też tak, że Nvidia udostępniła prototypy G90... ale to mało prawdopodobne.

Ja już i tak zbieram na X360, bo pójdę z torbami jak bede musiał modernizować kompa co rok, zeby zagrac w nowe gierki... a na konsoli kupujesz gre, wkładasz płytkę i grasz... bez instalowania, bez zmieniana opcji grafiki na niższe...

Komp zostanie do strategii i do fpsów, których nie ma na konsolach typu CS albo Battlefield.

Swir3k 

Ulubiona gra: _-^-_
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 12:15   

Link do demka crysis

Powiem tak na medium chodzi tylko w 800x600 , no nic nie zarywa ..wieksza rozdzialka = koszmar
Komp :
Athlon 3000+ 64 , Gf7300 Gt i 1.5 GB ramu :]

Grafa przechuj ..az sie boje jak to wyglada na high z dx10 :]

Odpowiedz do tematu