Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 18:20 Dark Messiah of Might & Magic
od jakiegos czasu gram na Herosach 5 i gra mi sie calkiem podoba, ( 4 wedlog mnie to byla okropna kiszka)... pominmy to.
od jakiegos czasu panowie z ubisoft i jeszcze jacys inni panowie pracuja nad wypuszczeniem na rynek tej ciekawej fajnie-wyglądającej gry (jakis czas temu byl juz post na temat tej giercy Klik ale zostal on troche polany...) gra ma silnik naszego ukochanego half life 2 ...
teraz gdy juz są nowe filmiki, skriny itp moze macie ochote rzucić okiem na to cacko....
LINK do stronki gry, niestety na stronce nie dzialaja filmiki...
oto kilka linkow do filmokow:
ASSASSIN WARRIOR(streaming) MAGE
Gra ma pdobno miec morzliwosc grania misij co-op na MP ( nawet jesli nie to sam MP ciekawie bedzie wyglądał....)
osobiscie czekam na demo i sledze fory DMoMM by sie dowiedziec jak najwiecej....
Tutaj jeszcze jeden lonk z gameplaya w low res... link
Dobra sprawa wygląda tak kto grał w Dark Messiah of Might and Magic i może pomóc niech pisze.
Utknąłem w 5 Akcie ?
Akcja rozgrywa się w domkach umiejscowionych na skalach.
Odblokowywuje te zębatki dźignią i zaczynają działać, babka coś nawija, że gobliny są głupie ...
(Obok jest piec w którym sobie można zrobić miecz ...)
Musisz się wrócic... tez utknąłem w tym miejscu, ale wróciłem się troche (a nawet więcej niz troche) i znalazłem ciąg dalszy. Nie pamietam w którym miejscu dokładnie...
Musisz się wrócic... tez utknąłem w tym miejscu, ale wróciłem się troche (a nawet więcej niz troche) i znalazłem ciąg dalszy. Nie pamietam w którym miejscu dokładnie...
Czyli musze się cofnąć po tych schodach aż do mostu wiszącego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali