LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
FALLOUT 3!
Autor Wiadomość
Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Nie 21 Sty, 2007 02:15   FALLOUT 3!

Fajnie, ze to ja moge poinformowac, ze najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem powraca po wielu latach :!:
gra będzie napędzana za pomocą zmodyfikowanego silnika Gamebryo, użytego m.in. w The Elder Scrolls IV: Oblivion.
I niestety to mnie martwi, grą nie zajmuje sie nikt ze starej ekipy, ze wzgledu na nowe czasy moze ona byc wydana w postaci FPP lub TPP i w dodtaku jeszcze na xboxa, chyba wszyscy pamietaja ta profanacje fallouta wydana na play'a :???:
Prace rozpoczęły się w końcówce grudnia i nic jeszcze nie wiadomo

pozostaje nam obserwować sytuacje

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Nie 21 Sty, 2007 09:30   

wątpie żeby trójka powtórzyła sukces poprzednich części... szczególnie w rękach twórców Obliviona.

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Nie 21 Sty, 2007 10:26   

lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu :D

jesli nie okroja ilosci mozliwych dialogow to jakos bedzie

ale skoro dopiero zaczeli to przyjdzie nam troche poczekac ;(

Blu 
ekip@

Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 16:46   

Świżutki trailer

http://www.youtube.com/watch?v=uU_TlhMWkgg

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 17:19   

swietnie bym sie wczul w postac wyzwoliciela Europy przy takiej fabule gry :lol:

Blu 
ekip@

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 16:17   

powstały juz 3 grafiki do F3, odliczanie trwa, teaser ma pojawic sie za 15 dni, ale nie podniecałbym sie nim, bo wiele punktów moze sie okazac zwyklym chwytem i niewypali..z racji konsol
strona głowna Fallout 3

Wypuszcono takze grywalne, ale bardzo wczesne alfa alfa demo projektu Van buren, pierwotnej wersji F3 Black Isle Studio, ktore niestety odwołało ten projekt i juz go nigdy nie zobaczymy. Kto chce moze sobie pograc i zobaczyc jak to mialo wygladac w 2003r, sam zobaczylem i wyglada dosc biednie :mrgreen: ale wiadomo, ze to wczesna alfa, duzo rzeczy nie dziala i czesto sie wiesza

DEMO VAN BUREN

Co warto wiedzieć:
1. Aby zainstalować, wystarczy rozpakować plik RAR i kliknąć F3.exe. Za pierwszym razem trzeba chwilę poczekać.
2. Nie zapomnijcie, że to tech-demo pre-alpha z 2003 roku: niemal nie ma mechanizmu walki (tylko cienki czas reczywisty), z grafiki są tylko podstawy.
3. Plik ma co prawda aż 241 MB, ale nie rozczarujcie się, że nie zapewnia całego dnia rozrywki.
4. Także w stylu Fallout, oraz w stylu dem, pełno tu pluskiew - spodziewajcie się wielu awarii programu.

Powstaje także ciekawy mod do Fallout Tactics pod nazwą Darkfall, jest już nawet demo, nie badałem go jeszcze, można je ściagnąć z oficjalnej strony, a takze obejrzec screenshoty i dowiedziec sie innych rzeczy, stronka jak i mod są w jezyko polskim :wink:

Darkfall

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 18:41   

Ja tam bardzije czekam na Starcrafta 2, w przeciwienstwie do Fallouta 3, tej gry nie da się zjebać (Blizzard robi tylko świetne gr), a F3 robi bethesda... i jeszcze na konsole :lol:

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 19:27   

[sarkazm]no, co behesda to ta zjebana firma, ktora zrobila Oblivion[/sarkazm] :lol:

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 20:05   

a kto mowi ze zjebany oblivion?

po prostu wątpie, żeby F3 powtórzył sukces poprzednich czesci... :)

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 21:22   

http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=5989

Pierwszy teaser z Fallout 3!

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 10:18   

to juz nie robia gier w stylu np. CivCity, albo Anno 1502(chyba ten rok) albo ... no sam nie wiem. Mam kurwa kompa, a nie mam w co grac. Nie moge znalezc nic co by mi podeszlo, a sciagac gre i spr czy ta bedzie ok... od dwoch tyg probuje Company of Heroes sciagnac. Niestety transfer na 10% sie zesral i nie ciagnie w ogole. Wkurwiac mnie to wszystko zaczyna powoli...

M

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 14:31   

milka, company of heroes niedlugo bedzie kosztowac 59zł w platynowej kolekcji... ja bym predzej gre kupil, czasu nie marnowal na sciaganie i nie tracil nerwów.

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 23:10   

tracic czas? zalaczasz, czekasz dwie nocki i masz :D

ja mam inny problem. mianowicie, nie wiem co sciagac, bo wszystko w co bardzo chcialem pograc to juz gralem :cool:

teraz ogladam serial, Boston Legal, genialny, polecam.

Blu 
ekip@

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 23:26   

okładka fajna, ale ten filmik jak dla mie to bardzo kiepski, wydaje mi sie, ze za wszelką cene chca zwrocic uwage na podobienstwa do poprzednich czesci, zarowno, wykonanie jak i głos lektora nie daja watpliwosci. Wcale by mnie nie zaszkoczylo jakby ten filmik powstal do F2 czy FT :razz: Nie wiem czy to ma byc taka zaslona dymna, zeby uspokoic graczy, ze jest "po staremu" a potem sie okaze totalny gniot, czy rzeczywiscie bedzie tak fajnie :razz:

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 14:53   

ehh blu i tak źle i tak niedobrze :|

Gdyby wstawili jakies nowe rzeczy, nie odnoszące się do starych Falloutów to by było: "eee żal, w ogóle nie ma nawiązania do poprzednich części, to juz nie jest stary Fallout, będzie kicha".

A teraz specjalnie zrobili trailerek tak, zeby nawiązywał do jedynki i dwójki i też narzekania: "eee specjalnie to zrobili, żeby nawiązać do starych falloutów, a się okaże że będzie gówno, kicha i tyle"

Wniosek - może w ogóle nie powinni wypsuzczac trailerów, bo zawsze bedzie narzekanie? :|

Enti 
ekip@

Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 15:19   

^
|
|

AGREE !

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 17:43   

najlepiej niech nie robią następnych części żadnych gier bo zawsze jest narzekanie w stylu jak Mazzeo wyżej napisał...

Blu 
ekip@

Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 19:57   

No ja bardzo chetnie zobacze nowa gre i nowosci i urozmaicenia, ale ze starym klimatem

tyle, ze po tym filmiku mam wrazenie, ze to F2½ i wyglada jak z 2000r, chodzi o to, ze obawiam sie, ze filmik będą "stare" nawiazujace do tamtych czesci a gra ni chuja, a ma byc odwrotnie :wink:

Blu 
ekip@

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 18:58   

No wiec wydalo sie, F3 to bedzie fps z elementami rpg, chociaz wmawiaja ze to rpg z elementami fps :lol:
Bedzie mozna grac z perspektywy 3 osoby, ale jak ujawniono nie jest to widok docelowy, o rzucie izometrycznym mozna zapomniec. Podobno maja tez byc postaci niesmiertelne ja np dzieci, i to ma byc kurwa fallout?? a gdzie te smakowe strzaly w plecy uciekajacym dzieciakom i opinia "childkiller?" :mrgreen: ma tez nie byc celowania w oczy i krocze...

pierwsze screeny

dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 21:26   

od zawsze wiadomo, ze fallout jest zjebany ale to co tu widze to nawet fallouta nie przypomina :/ w koncu fallout to jest "jakas" klasyka...

Skorzeny 
ekip@

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 17:43   

dev napisał/a:
od zawsze wiadomo, ze fallout jest zjebany

ban_0, wypierdalaj heretyku :evil:

own3d 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 22:50   

1 i 2 przechodzilem gdzies po 3,4 razy :D

Klacker 

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 18:54   

miałem się wziąźć za pierwsze czesci ale jeszcze mnie tak nie mierzwi mocno<hajshajshajs>... :lol:
po przeczytaniu wczesniejszych informacji oraz eksluzywnego artykułu w nowym CD-A twierdzę że zmiana ekipy nie doprowadzi do utraty falloutowości, wręcz przeciwnie, będzie sie starać o jej wzmocnienie, wprowadzenie w next gen gier... jak na razie cud miód, orzeszki itp itd.
według mnie to będzie kolejny zajebisty kamien milowy wsród rpg nowej generacji i wyjdzie generalnie zajebisty produkt koncowy :D

wykładać kase na kompa dzieci :lol:

EDIT:
generalnie wspomniany artykuł zajebisty też jest i zalecam zainteresowanym ruszyć dołpe do kiosku, choć to tylko kilka stron (4)

mRuk 

Ulubiona gra: czesiek
Wysłany: Czw 30 Paź, 2008 23:38   

no i w koncu jest

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 22:55   

ktos juz w to gral???

Enti 
ekip@

Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 08:55   

tak ja :D

siegfried 

Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 00:57   

no to zes sie rozpisal Enti ;D

Enti 
ekip@

Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 23:15   

na poczatku wciaga ale pozniej wkurwia beznadziejne 30 minutowe bieganie po pustkowiu i zabijanie scierwa pogralem 4 dni usunalem bo zanudza po pewnym czasie gry

siegfried 

Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 11:05   

no chyba zartujesz!
az tak spierdolili ?
cholera, ja naprawde nie wiem co za pajace robia takie gry w stylu 3d, z super bajerami itp itd. wyobrazasz sobie klasycznego fallouta z prerenderowanymi tlami itp itd? ograniczen na pamiec to juz prawie zadnych dzisiaj nie ma.

no ale tak to jest jak durnie rzadza np takim Sony. Jak robilismy Elefunka to typy w pewnym momencie (no nie wiem - zostal nam moze miesiac do skonczenia gry?) stwierdzili, ze nam juz wiecej nie zaplaca i ze wola zeby ta gra sie w ogole nie ukazala. normalnie skurwysynstwo pierwsza klasa. jak dla mnie sony to maszynka do robienia kasy - sprzedawaliby nawet gowno gdyby mogli na tym zarobic.

notabene - Sony wymusilo na nas zeby slonie SRALY, kumasz? bo to gra dla dzieci i dzieci beda sie cieszyly ze slon sie obsral. zenada.

pozdrawiam!

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 17:51   

mnie od samego początku ta gra nie zainteresowała.

Więc po waszych opiniach widzę, że nie muszę niczego żałować :P

Odpowiedz do tematu