spacje to ja naciskam tak jak pisze w settings, nie wyciaga broni tylko raz reka machnie i ciagle atakuje z kopa, a tak to nawet tego pierwszego potworka nie moglem zabic bo unik robil
w pierwszej części jest to troche bardziej utrudnione ...
no wieć ogólnie wszystko co chcesz podnieść/ zagadać do kogoś musisz podświetlić, przytrzymać LM i szczałki albo do góry (ew. lewo, prawo) ... aby móc karać z broni misisz wejść na ekwipunek podświetlić to czym chcemy walczyć, przytrzymać LM i szczałke do góry ... popróbuj a wszystko ogarniesz
pierwsze 2 czesci gry byly poprostu ELO!!!!!.....trzecia po mniej wiecej polowie robi sie troszQ mdla...mimo wielkiego zafascynowania kiedy zaczolem w nia grac:P
No lol gra super ale mi sie tnie na maxa athlon 4200 gb ram ddr2 800 i 7600 gs i mi sie tnei dosyc czesto a pozatym gra jest mdla bo starsznie dlugo si eidzie z miasta do miasta
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
No lol gra super ale mi sie tnie na maxa athlon 4200 gb ram ddr2 800 i 7600 gs i mi sie tnei dosyc czesto a pozatym gra jest mdla bo starsznie dlugo si eidzie z miasta do miasta
trzeba mieć naprawdę potężną machinę albo przesadnego farta zeby sobie pograć...
co do przechodzenia ogromnych odległości to trzeba powiedzieć że w Gothica trzeba grać wczutym i nieźle wkręconym, iść przez świat i mówić "tutaj na pewno rozegrała się bitwa", "piękne widoki", bo jak nie to zaczyna sie wkurwiać i jest tylko "kurw,ja pierdole czemu to tak daleko?!" albo "wydupiać nie chce mi sie z wami znowu bić"
zainstalowałem Gothica 3, włączyłem... i bardzo się zawiodłem.
otóż jest taki dynks że: Gothic 3 instaluje się szybciej niż włącza.
około 20 min - instalacja, 30 min - ładowanie filmików, menu, intra i gry.
Najpierw zalety: - ZAJEBISTY SYSTEM WALKI - klik, kilk, tutaj w, tutaj a, teraz d ładny kombos, wyczekanie aż przeciwnik wyprowadzi atak, sparowanie i kontra, szybki skok przez przeciwnika, w locie odwrót i cios w plecy, i ten kochany napis :EXPERIENCE : +50 Szybko i łatwo można wyprowadzać niesamowite ciosy, prosto się blokuje, postać bardzo dobrze reaguje na komendę bloku. No, i jest dual-wield, czyli można NAPIERDALAĆ dwoma mieczami naraz Jediiii
- Miasta - typowo średniowieczne
- Orkowie - wykształceni, mający swoją kulturę i profesje
Wady - ... - wymagania, lagi, ścinki... - Piranha Bytes strasznie zjebało sprawę wypuszczając grę tak szybko, dla pieniędzy, a mogli zaczekać, dopracować i zoptymalizować program gry... Doskonały przykład i uwidocznienie tego: Gothic 3 na najmniejszych wymaganiach ma gorszą grafikę niż dwójka na średnich, a i tak się niemiłosiernie ścina...
Werdykt: nie ma, zaczekam miesiąc, może do tego czasu JoWooD wyda patcha, których zgaduję będzie tysiąc pińćset...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali