LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Gothic3
Autor Wiadomość
v3rmid 

Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 21:06   

dzieki zaraz zobacze z tym boxem.

spacje to ja naciskam tak jak pisze w settings, nie wyciaga broni tylko raz reka machnie i ciagle atakuje z kopa, a tak to nawet tego pierwszego potworka nie moglem zabic bo unik robil :P

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Pon 11 Gru, 2006 14:59   

no to ja Ci powiem :mrgreen:

w pierwszej części jest to troche bardziej utrudnione ...

no wieć ogólnie wszystko co chcesz podnieść/ zagadać do kogoś musisz podświetlić, przytrzymać LM i szczałki albo do góry (ew. lewo, prawo) ... aby móc karać z broni misisz wejść na ekwipunek podświetlić to czym chcemy walczyć, przytrzymać LM i szczałke do góry ... popróbuj a wszystko ogarniesz :wink: :razz:

LM - lewy mychy

(c) by Skorzenny :mrgreen:

naur 

Wysłany: Pon 11 Gru, 2006 20:03   

ctrl lewy działa przecież tak samo jak lewa mycha u mnie przynajmniej tak było (gothic z gazety play)

pozjeżdżane sterownie, a kupować cokolwiek... :roll:

chcesz kupić zbroje u sprzedawcy to możesz zaznaczyć grudki rudy, zablokować ctrl i strzałkę, i iść do kibla, zrobić kawe, zapalić...

v3rmid 

Wysłany: Pon 11 Gru, 2006 21:07   

juz wszystko opanowalem, dzieki wam :)

gierka fajna, tylko troche dziwna :D

K o r n ! K 

Ulubiona gra: Counter-Strike
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 14:50   

pierwsze 2 czesci gry byly poprostu ELO!!!!!.....trzecia po mniej wiecej polowie robi sie troszQ mdla...mimo wielkiego zafascynowania kiedy zaczolem w nia grac:P

kiepas 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 15:48   

No lol gra super ale mi sie tnie na maxa athlon 4200 gb ram ddr2 800 i 7600 gs i mi sie tnei dosyc czesto :? a pozatym gra jest mdla bo starsznie dlugo si eidzie z miasta do miasta

naur 

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 17:28   

kiepas napisał/a:
No lol gra super ale mi sie tnie na maxa athlon 4200 gb ram ddr2 800 i 7600 gs i mi sie tnei dosyc czesto :? a pozatym gra jest mdla bo starsznie dlugo si eidzie z miasta do miasta

trzeba mieć naprawdę potężną machinę albo przesadnego farta zeby sobie pograć...

co do przechodzenia ogromnych odległości to trzeba powiedzieć że w Gothica trzeba grać wczutym i nieźle wkręconym, iść przez świat i mówić "tutaj na pewno rozegrała się bitwa", "piękne widoki", bo jak nie to zaczyna sie wkurwiać i jest tylko "kurw,ja pierdole czemu to tak daleko?!" albo "wydupiać nie chce mi sie z wami znowu bić" :lol:

K o r n ! K 

Ulubiona gra: Counter-Strike
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 19:37   

kiepas napisał/a:
gra jest mdla bo starsznie dlugo si eidzie z miasta do miasta

dobrze ze wystarczy raz pojsc do tego miasta i w kazdym sie znajdzie kamien teleportacyjny...

mnie osobiscie denerwuje ta monotonia...caly czas tylko idz, zabij, wroc po nagorode, odbij miasto orkom/zabij buntownikow.....

naur 

Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 22:54   

zainstalowałem Gothica 3, włączyłem... i bardzo się zawiodłem.

otóż jest taki dynks że: Gothic 3 instaluje się szybciej niż włącza.

około 20 min - instalacja, 30 min - ładowanie filmików, menu, intra i gry.

Najpierw zalety: - ZAJEBISTY SYSTEM WALKI - klik, kilk, tutaj w, tutaj a, teraz d ładny kombos, wyczekanie aż przeciwnik wyprowadzi atak, sparowanie i kontra, szybki skok przez przeciwnika, w locie odwrót i cios w plecy, i ten kochany napis :EXPERIENCE : +50 :D Szybko i łatwo można wyprowadzać niesamowite ciosy, prosto się blokuje, postać bardzo dobrze reaguje na komendę bloku. No, i jest dual-wield, czyli można NAPIERDALAĆ dwoma mieczami naraz :D Jediiii
- Miasta - typowo średniowieczne
- Orkowie - wykształceni, mający swoją kulturę i profesje
Wady - ... - wymagania, lagi, ścinki... - Piranha Bytes strasznie zjebało sprawę wypuszczając grę tak szybko, dla pieniędzy, a mogli zaczekać, dopracować i zoptymalizować program gry... Doskonały przykład i uwidocznienie tego: Gothic 3 na najmniejszych wymaganiach ma gorszą grafikę niż dwójka na średnich, a i tak się niemiłosiernie ścina...

Werdykt: nie ma, zaczekam miesiąc, może do tego czasu JoWooD wyda patcha, których zgaduję będzie tysiąc pińćset...

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 23:40   

naur napisał/a:
około 20 min - instalacja, 30 min - ładowanie filmików, menu, intra i gry.

mi się jakoś szybko ładował ok 4 min :D , a instalował gdzieś 10 ... :lol:

(c) by Skorzenny :mrgreen:

naur 

Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 20:34   

ogólnie kto w to pograł to REZPEKTA dla niego, chce widzieć jego komputer / albo nerwy przy włączaniu

w Gothicu 3 są pelerynki :D :D :D :D :lol:

Odpowiedz do tematu