mam ochote poszczelac do szwabow i innych takich wiec prosilbym o polecenie mi jakichs fajnych gierek wojennych oprocz MOHow, CoDow, BFow i Commandosow
nie chodzi mi o zadne gry przez steama itp bo nie go nie mam, nie mam cs'a nie mam i dod'a :/ za mohy tez bym moglbym zaplacic w sklepie ale przeciez moge go sobie scicagnac bez problemow a tego doda nie bardzo i wlasnie o takie cos mi chodzi ehh
ja lubie do szwabów postrzelaś jak gram z nimi cw w cs'a
a tak wogole to polecam ci wolfensteina 2D a jak chcesz to zagraj sobie w tego nowszego. Ale w tym starszym jest ogólnie zajebiście wszystko pokazane strzelasz do prawdziwych niemców, są mało inteligetni bo wyskakuja z za drzwi i wala do ciebie itd. mój brat przeszedł całego i mowi ze to klasyk
ehh jest jeszcze Brothers in Arms, ale z trójki - BiA, CoD, MoH, ten pierwszy jest najsłabszy ale w sumie, oprócz tego co wymieniles, to jezcze to zostało.
pamietam, ze gralem w to, jeszcze zanim mialem kompa, na lekcjach infy w podstawówce jakies 11 lat temu..
wtedy wszyscy w to grali, bo ty była najlepsza gierka
a jak chcesz tylko postrzelać do szwabów to zobacz to
nie grałem, ale czytałem, ze najwiekszy gniot ostatnich czasów chciałem sciagnac bo ponoć bekowe błędy są, zdaje sie, ze to gra twórców mortyra, też od biedy mozesz postrzelac
moze nie ? nie interesuja mnie takie gry w ktorebym mial grac przez neta bo ciagle bede ginal a cos niekoniecznie z FPS a bardziej takie jak Commandosy ? kiedys mi kolega pozyczyl Real War 2 i mi sie spoodbalo to moze znacie cos podobnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali