Taaaa, połączenie MW i U2... ciekaw jestem dlaczego od razu MW takiego nie zrobili?
Widać że EA brakuje pomysłów, jestem pewien że MW ograniczyli tuningowo i też pod innymi względami, by w następnym roku wypuścić coś pod inną nazwą, żeby było połączeniem MW i U2.
Znowu będziemy musieli przerabiać piękne furki typu lambo i porsche, jestem też pewien że znowu dadzą do samochodu 3 bodykity na krzyż i wsio. I już, mamy nową frę z serii NEED FOR SPEED : WIEŚNIACKI TUNING, i znowu zarobią miliony.
Jak zwykle nie będzie można uszkodzić wozu, będziemy jeździć niezniszczalnym czołgiem. I jeszcze ten zajebisty model jazdy, taaaa...
EA już robi tą serię na odpierdol się, ale oczywiście seria się nie zakończy, póki 1264715244615 dzieciaków na świecie nie będzie cieszyć mordy podczas gry.
Wszystko przez to że konkurentów brak.
Ale na horyzoncie już jest Test Drive Unlimited, mam nadzieje że zmiecie NFS'a z powierzchni ziemi. Może wtedy EA Games zrozumie, że jeżeli nie wezmą się naprawdę do tej serii, to są pogrążeni.
Mam nadzieje, ze wprowadza kilka poprawek, np. audi quattro w koncu dorobi sie napedu na 4 kola...
Moze dorzuca kilkanasie samochodow, tak zeby bylo ich z 50~100, poczynajac od rzechow, konczac na superbrykach. W MW doskwierala mala roznica pomiedzy poszczegolnymi modelami, trakcja, dzwieki itp.
Licze w koncu na poprawienie fizyki prowadzenia samochodu, moze ta typowa arkadowke poprowadza w kierunku lekkiej symulacji. Oprocz teog uszkodzenia, ich brak do wg mnie najwieksza wada MW. Poza tym powinni zrobic wieksza mape, duzo wieksza, i nie tylko miasto + autostrady.. ale przedmiescia, jakies wiejskie rejony.
Czekamy!
Taaaa, połączenie MW i U2... ciekaw jestem dlaczego od razu MW takiego nie zrobili?
Widać że EA brakuje pomysłów, jestem pewien że MW ograniczyli tuningowo i też pod innymi względami, by w następnym roku wypuścić coś pod inną nazwą, żeby było połączeniem MW i U2.
Znowu będziemy musieli przerabiać piękne furki typu lambo i porsche, jestem też pewien że znowu dadzą do samochodu 3 bodykity na krzyż i wsio. I już, mamy nową frę z serii NEED FOR SPEED : WIEŚNIACKI TUNING, i znowu zarobią miliony.
Jak zwykle nie będzie można uszkodzić wozu, będziemy jeździć niezniszczalnym czołgiem. I jeszcze ten zajebisty model jazdy, taaaa...
EA już robi tą serię na odpierdol się, ale oczywiście seria się nie zakończy, póki 1264715244615 dzieciaków na świecie nie będzie cieszyć mordy podczas gry.
Wszystko przez to że konkurentów brak.
Ale na horyzoncie już jest Test Drive Unlimited, mam nadzieje że zmiecie NFS'a z powierzchni ziemi. Może wtedy EA Games zrozumie, że jeżeli nie wezmą się naprawdę do tej serii, to są pogrążeni.
Heh Mazzeo racja Napisałem też temat o Test Drive naprawde mocny konkurent.
Może nareszcie EA zrobi model zniszczeń itd ?
Kto wie
Jarek co do dróg tam są 4 miasta pokazane co nie ?? Zobacz u góry i bokach gwiazdki są czy to też będą miasta ? Jak tak to łoooooooooooooo ile dróg do jazdy
I dlatego wlasnie ze "1264715244615 dzieciakow na swiecie cieszy mordy" nie zmienia tej gry na inna. Od poczatku seria NFS byla gra arcade i taka pozostanie.
Marketing Panowie, jezeli co sie bardzo dobrze sprzedaje to po co to zmieniac? Jezeli Tobie to przeszkdaza... prosta rada, nie graj w nia
EA nie zbiednieje jak nie sciagniesz tej gry z emula
Oprocz teog uszkodzenia, ich brak do wg mnie najwieksza wada MW.
MaZZeo napisał/a:
Licencja na ukazanie zniszczeń samochodu sporo kosztuje, bo który producent zgodzi się by było widać jego samochód jak sie niszczy?
EA robi dobre gry, tylko ma teraz jakiś zastój, zrobiła małą rewolucję wprowadzając wyścigi tuningowanych samochodów, ale nie wie co dalej z tym fantem zrobić.
najlepsze z serii nfs bylo NFS:Porsche 2000. Widok od srodka, widoczny moment zmiany biegow, samochody sie psuly, a takze mozna je bylo tuningowac (jak na gre w 2000) bylo to naprawde cos. No i te cudne mapy, Corsica pamietam, wodospad zapieral dech w piersiach... to jedyna czesc, ktora mi sie podobala, od tamtej pory wyszly tylko dgrzewane kotlety ;/ a ten carbon najnowszy to juz jest przesadza, 3cia czesc ego samegom tuninogwanych aut. Rzygac sie chce ;/ efekty nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia (rozmazanie obrazu przy wlaczeniu nitro) a i sam fakt niezniszalnosci auta jest conajmniej smieszny. Jednym slowem wielki shit, mnie ta gra absolutnie nie podnieca. Nie wnosi kompletnie nic nowego. Kolejny stricte komercyjny tytul.
NFS Carbon wedlug mnie jest nie udany. Gralem w demo i sie rozczarowalem. Samochody sie swieca co mi osobiscie sie nie podoba. Wgniecenia samochodow sa ochydne. Ogolnie gra nie zrobila na mnie wrazenia.
Wedlug mnie najlepszy byl nfs underground.
No niestety musze stwierzci ze Carbon to mocny przeciętniak :/
Samochody sie swieca jak psu jajca (dzieki czemu zamiast koloru samochodu i naklejek, widzimy refleksy swiatel), model jazdy jest strasznie skopany, zal mowic o drifcie, ktory moze jest grywalny, ale za łatwy zdecydowanie i kompletnie nierealistyczny. Miasto jest duzo mniejsze IMO, wplątano jakąś elo elo fabułę. Dodatkowo gra wyglada gorzej niz MW a chodzi również gorzej od MW...
Nie wiem czy przejdę tego NFS'a, chyba tylko po to by nikt nie mówił, że zeby krytykowac to musze przejsc gre.