LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Need for Speed: Carbon
Autor Wiadomość
Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 13:44   Need for Speed: Carbon

No to czeka nas kolejna ściganka z serii Need for Speed :)

Czekamy i zobaczymy co naprawią co zepsują :P

Need For Speed: Carbon

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 13:49   

Taaaa, połączenie MW i U2... ciekaw jestem dlaczego od razu MW takiego nie zrobili?

Widać że EA brakuje pomysłów, jestem pewien że MW ograniczyli tuningowo i też pod innymi względami, by w następnym roku wypuścić coś pod inną nazwą, żeby było połączeniem MW i U2.

Znowu będziemy musieli przerabiać piękne furki typu lambo i porsche, jestem też pewien że znowu dadzą do samochodu 3 bodykity na krzyż i wsio. I już, mamy nową frę z serii NEED FOR SPEED : WIEŚNIACKI TUNING, i znowu zarobią miliony.

Jak zwykle nie będzie można uszkodzić wozu, będziemy jeździć niezniszczalnym czołgiem. I jeszcze ten zajebisty model jazdy, taaaa...

EA już robi tą serię na odpierdol się, ale oczywiście seria się nie zakończy, póki 1264715244615 dzieciaków na świecie nie będzie cieszyć mordy podczas gry.

Wszystko przez to że konkurentów brak.

Ale na horyzoncie już jest Test Drive Unlimited, mam nadzieje że zmiecie NFS'a z powierzchni ziemi. Może wtedy EA Games zrozumie, że jeżeli nie wezmą się naprawdę do tej serii, to są pogrążeni.

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 13:55   

Mam nadzieje, ze wprowadza kilka poprawek, np. audi quattro w koncu dorobi sie napedu na 4 kola...
Moze dorzuca kilkanasie samochodow, tak zeby bylo ich z 50~100, poczynajac od rzechow, konczac na superbrykach. W MW doskwierala mala roznica pomiedzy poszczegolnymi modelami, trakcja, dzwieki itp.
Licze w koncu na poprawienie fizyki prowadzenia samochodu, moze ta typowa arkadowke poprowadza w kierunku lekkiej symulacji. Oprocz teog uszkodzenia, ich brak do wg mnie najwieksza wada MW. Poza tym powinni zrobic wieksza mape, duzo wieksza, i nie tylko miasto + autostrady.. ale przedmiescia, jakies wiejskie rejony.
Czekamy!

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 13:57   

MaZZeo napisał/a:
Taaaa, połączenie MW i U2... ciekaw jestem dlaczego od razu MW takiego nie zrobili?

Widać że EA brakuje pomysłów, jestem pewien że MW ograniczyli tuningowo i też pod innymi względami, by w następnym roku wypuścić coś pod inną nazwą, żeby było połączeniem MW i U2.

Znowu będziemy musieli przerabiać piękne furki typu lambo i porsche, jestem też pewien że znowu dadzą do samochodu 3 bodykity na krzyż i wsio. I już, mamy nową frę z serii NEED FOR SPEED : WIEŚNIACKI TUNING, i znowu zarobią miliony.

Jak zwykle nie będzie można uszkodzić wozu, będziemy jeździć niezniszczalnym czołgiem. I jeszcze ten zajebisty model jazdy, taaaa...

EA już robi tą serię na odpierdol się, ale oczywiście seria się nie zakończy, póki 1264715244615 dzieciaków na świecie nie będzie cieszyć mordy podczas gry.

Wszystko przez to że konkurentów brak.

Ale na horyzoncie już jest Test Drive Unlimited, mam nadzieje że zmiecie NFS'a z powierzchni ziemi. Może wtedy EA Games zrozumie, że jeżeli nie wezmą się naprawdę do tej serii, to są pogrążeni.

Heh Mazzeo racja :) Napisałem też temat o Test Drive naprawde mocny konkurent.
Może nareszcie EA zrobi model zniszczeń itd ?
Kto wie

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 26 Cze, 2006 18:57   

Pierwsze obrazki z Need for Speed: Carbon

Jak narazie pierwsze screeny są dobre. Nareszcie te auta i miasta nie nie świecą ale zobaczymy co zepsują co naprawią :D

4 Screen przedstawia dość duże miasto :)

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 13:06   

o kurde ile drog w 1 miescie :D

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 13:12   

1 Trailer

Jarek co do dróg tam są 4 miasta pokazane co nie ?? Zobacz u góry i bokach gwiazdki są czy to też będą miasta ? Jak tak to łoooooooooooooo ile dróg do jazdy :D

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006 09:30   

taa z 2 tygodnie zejdzie na zwiedzanie :D

Em!nem^ 

Ulubiona gra: cs, pes6
Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 22:28   

jakie bedą wymagania sprzętowe tej gry ?? żeby ładnie chodziła i płynnie .??

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 23:29   

Procesor Athlon 3500+ / Pentium 4 3.0 ghz
1GB RAM
Karta z 256 MB pamięci, DX9

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 00:49   

MaZZeo napisał/a:
1GB RAM

Drewienko sciemnia :P

Ja mam Athlona 1800+, 256 RAM, GeForce 3 Titanium i na full detalach i rozdzialce 1024x768 smiga jak zla.

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 08:42   

MaZZeo napisał/a:
1GB RAM

Zgadzam sie przesadzone, demo mi ladnie smiga [; (fajnie sie w zakrety wchodzi, taki mini drift)

Thorn 
ekip@

Ulubiona gra: (. Y .) ( o )
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 08:53   

MaZZeo napisał/a:

I dlatego wlasnie ze "1264715244615 dzieciakow na swiecie cieszy mordy" nie zmienia tej gry na inna. Od poczatku seria NFS byla gra arcade i taka pozostanie.
Marketing Panowie, jezeli co sie bardzo dobrze sprzedaje to po co to zmieniac? Jezeli Tobie to przeszkdaza... prosta rada, nie graj w nia :)
EA nie zbiednieje jak nie sciagniesz tej gry z emula ;)

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 09:38   

hehe grałem ostatnio w carbona w empiku :mrgreen:

nic specjalnego takie pomieszanie Most Wanted z Undergroun2 ... z tego co wiem to carbon jest dość krótki .. :lol:

(c) by Skorzenny :mrgreen:

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 15:56   

haha, lameriada wymagania minimalne to 512 mb ram więc wiesz :D

a azak moze i chodzi tobie dobrze, bo nie masz shaderów 3.0 :D to bardzo obniża wydajność :D

eminem sie spytał na jakim kompie bedzie chodził pięknie i ładnie. Ja mu taki podałem...

mAr!o 
ziom@le

Ulubiona gra: PES 6
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 18:58   

ehh gra bardzo krotka w 3 dni zrobilem 100% kariery .....

Caluseek 

Ulubiona gra: Napewno nie CS
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 16:46   

wdłg mnie do kitu... zostaje przy MW

naur 

Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 21:49   

piatas napisał/a:
Oprocz teog uszkodzenia, ich brak do wg mnie najwieksza wada MW.

MaZZeo napisał/a:

Licencja na ukazanie zniszczeń samochodu sporo kosztuje, bo który producent zgodzi się by było widać jego samochód jak sie niszczy?

EA robi dobre gry, tylko ma teraz jakiś zastój, zrobiła małą rewolucję wprowadzając wyścigi tuningowanych samochodów, ale nie wie co dalej z tym fantem zrobić.

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 21:52   

EA kiedy była mniej bogatą firmą jakoś znajdowała kasę na licencję by uszkadzać samochody, więc nie trafiłeś :???:

Thorn 
ekip@

Ulubiona gra: (. Y .) ( o )
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006 18:15   

naur napisał/a:
Licencja na ukazanie zniszczeń samochodu sporo kosztuje, bo który producent zgodzi się by było widać jego samochód jak sie niszczy?

LOL! Tego jeszcze nie slyszalem :D Ladna gafe strzeliles :D
To jaka inna firme stac jak nie EA?

GeGi 
ziom@le

Wysłany: Pią 10 Lis, 2006 21:48   

jakby samochody sie psuly to to by juz niebyl NFS :roll:

Swir3k 

Ulubiona gra: _-^-_
Wysłany: Nie 12 Lis, 2006 14:41   

w nfs 3 albo 4 sie niszczyły :P na psx przynajmniej :D ..a potem to juz nie pamietam jak to bylo :D hihi

VirusX 

Wysłany: Nie 12 Lis, 2006 16:05   

najlepsze z serii nfs bylo NFS:Porsche 2000. Widok od srodka, widoczny moment zmiany biegow, samochody sie psuly, a takze mozna je bylo tuningowac (jak na gre w 2000) bylo to naprawde cos. No i te cudne mapy, Corsica pamietam, wodospad zapieral dech w piersiach... to jedyna czesc, ktora mi sie podobala, od tamtej pory wyszly tylko dgrzewane kotlety ;/ a ten carbon najnowszy to juz jest przesadza, 3cia czesc ego samegom tuninogwanych aut. Rzygac sie chce ;/ efekty nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia (rozmazanie obrazu przy wlaczeniu nitro) a i sam fakt niezniszalnosci auta jest conajmniej smieszny. Jednym slowem wielki shit, mnie ta gra absolutnie nie podnieca. Nie wnosi kompletnie nic nowego. Kolejny stricte komercyjny tytul.

Manunu 

Ulubiona gra: Konter Strajk
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 16:49   

NFS Carbon wedlug mnie jest nie udany. Gralem w demo i sie rozczarowalem. Samochody sie swieca co mi osobiscie sie nie podoba. Wgniecenia samochodow sa ochydne. Ogolnie gra nie zrobila na mnie wrazenia.
Wedlug mnie najlepszy byl nfs underground.
Free Google PageRank Checker Tool

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 19:48   

No niestety NFS: Carbon to to samo co NFS Most Wanted z dodatkiem Underground 2 :|

Poczekajmy do premiery Test Drive Ultimate może potem EA coś nowego doda do NFS :|

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 20:31   

No niestety musze stwierzci ze Carbon to mocny przeciętniak :/

Samochody sie swieca jak psu jajca (dzieki czemu zamiast koloru samochodu i naklejek, widzimy refleksy swiatel), model jazdy jest strasznie skopany, zal mowic o drifcie, ktory moze jest grywalny, ale za łatwy zdecydowanie i kompletnie nierealistyczny. Miasto jest duzo mniejsze IMO, wplątano jakąś elo elo fabułę. Dodatkowo gra wyglada gorzej niz MW a chodzi również gorzej od MW...

Nie wiem czy przejdę tego NFS'a, chyba tylko po to by nikt nie mówił, że zeby krytykowac to musze przejsc gre.

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 21:02   

MaZZeo napisał/a:
Nie wiem czy przejdę tego NFS'a, chyba tylko po to by nikt nie mówił, że zeby krytykowac to musze przejsc gre.

Kupiłem se MERCA ///AMG i już nie gram :D
Nie chce mi się nie ciągnie mnie.

Szczerze to gram dla fajnych bryk TYLKO dla tego :)

W TSU to będe się cieszył jak dziecko opuszczając szyby siedząć wewnątrz auta i potem odpale se silnik :D

ksYSio 

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 14:56   

zagrałem, przeszedłem i koniec:D
w zasadzie niewiele się zmieniło w porównaniu do MW. Nowe furki i tyle. Dalej jest to typowe arcade dla dzieci.

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 18:04   

Wozik którym sie woże :D

chyba przejde do konca, jest duzo opcji tuningowania i chce wszystko odblokować.

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 14:11