Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 23:29 Polecane gry ... hmmm zajrzyjcie i ....
temat Polecane GRy. Ale jak tam patrze, to nie ma nic w stylu np. Kolonizacji, Civ City: Rome (obydwie bardzo polecam - naprawde swietne pozycje). Broken Sword - szczegolnie 1 i 2 czesc. 3 i 4 jest taka sobie, jest w 3D i sredni klimat.
Pytanie moje brzmi. Czy jest tu ktos, kto zna takie tytuly i potrafi mi podpowiedziec jakies kolejne, ktore zajelyby mi dlugie godziny? Poluje na jakies dobre tytuly, nawet ostatnio probowalem Silent Huntera IV, ale cos nie chce odpalic...
Jezeli znacie podobne tytuly napiszcie, wrzuccie linki itd...
jakos nie moge sie przekonac do gier tworzonych na podstawie filmu po tym jak kod da vinci wysypywal sie co chwila, a postac w momencie kucniecia w rogu albo przy drzwiach spadala z tekstury do piwnicy i musialem wszystko przechodzic od nowa. Niedopracowanie. Co do C&C nie bardzo jest podobna do podanych tytulow. Kolonizacja i Civ City Rome, to gry odbywajace sie w czasach dawnych. Zeby podprowadzic Was bardziej o co mi chodzi podam jeszcze takie tytuly: Silent Hunter, High Seas Trader, Commandos, Transport Giant i np. Airline Tycoon... Dobre gierki.
Age of Wonders (nowsza wersja Masters of Magic, czyli cos jak cywilizacja w swiecie fantasy, tyle ze nie ma tylu budynkow roznych a raczej sa wojska i czary)
polecam glownie to 3
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
nie jestem jakos za grami fantasy. Jakos nie przemawiaja do mnie
Transporta gralem i gram nadal Piraci? hmm brakuje mi konkretnej fabuly i troche mnie zrazilo to, ze jak sie znajdzie np. Johna Smitha w jedynm porcie, zaraz po wyplynieciu z niego trzeba go szukac z drugiej strony mapy... takie to troche... ale ogolnie gra jest ciekawa na pierwsze kilka godzin...
688i Hunter Killer.
Staroc.
Graficznie, co najwyzej znosny - nie razi.
Grywalnosc, dla malo dociekliwych i zachlannych zerowa. Jesli pokumasz co i jak strasznie wciaga.
Gra sprowadza sie do wpatrywania w sonar, godzianmi. W wiekszosci misji nalezy pozostac niewykrytym, strzelania jest niewiele - w koncu dysponujemy okretem atomowym. Rozgrywka moze wydawac sie ospala ale trzeba duzo kombinowac. Wysoki realizm i stopien skomplikowania. Sporo dni nad nia spedzilem, calosc przeszedlem ze 3 razy. Warto sprawdzic.
Silent Huntera IV sobie odpusc bo ma za duzo bledow jak narazie i nie ma mozliwosci grania przeciwko DD, lepiej wyjdziesz jak pograsz w SH III juz najlepiej jak pograsz w SH II i DC (Silent Hunter II i Destroyer Comman) te dwie gry ze soba wspolpracuja i mozesz grac albo na DD alboe na SS.
Ja jeszcze pykam w Medieval Total war albo Kozacy... dobra giera ladna grafa
Settlers 2 - Anniversary <----- to jest zajebiste !!! S2 w 3D i mozna ladnie obkrecac obraz.... ladnie zrobiony dobry stary Settlersik
a tutaj to juz klasyka:
UFO
X-COM
niesmiertelne gry
K o r n ! K:
bujnij sie do sklepu.... jezoo one drogie nie sa, 25 zl chyba kosztuja
chcialem sobie pograc w SH II. Odpalam kurwa i co sie okazalo? Ze sie wlaczylo, ale niestety podczas ladowania misji wyskakuje mi blad. O dupe potluc to wszystko...
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
rozumiemy, że lubisz GTA ale w gta1 ja grałem 7 lat temu a san andreas przeszedłem 2 lata temu (pewnie tak jak wiekszosc stad), więc uważamy tę gierkę już trochę za starą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali