Jak lubicie siekanki to bedziecie podnieceni. ZAJEBISTA GRA! grafa spoko, ciekawa fabuła no i ta walka(combosy i inne wyczepane ewolucje) Mnie zarywała ta gierka nie jedną noc, wciągneło mnie jak cholera. POLECAM zczystym sercem. Jak chcecie wiecej to wont na strone http://www.princeofpersiagame.com/
Ja mam Prince Of Persia: The Sands Of Time na PS2 i... gra zajebista, ale utknąłem
W tej drugiej wielkiej sali, za momentem gdy przenosi się do tego miejsca gdzie są takie fikuśne mosty niebieskie i ta woda, idzie się dalej i jest taka wielka sala... W końcu dochodze do miejsca na półce i nichuja nie ma gdzie dalej iść
No wiesz... ja tam na ps2 nie grałem a w ogóle w sandsa tajmu to się oj dawno grało... ale mosty... hmmm... nie pamiętam żeby były jakieś trudności. Prędzej ci doradze w warrior within bo go skończyłem niedawno (jakieś pół roku temu) a na trójkę ciągle poluję, zresztą nie wiem czy mi pójdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali