Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 20:38 Pro Evolution Soccer 6
Mi bardzo przypadla do gustu, duzo bardziej niz piatka. Zwlaszcza sama rozgrywka, bo komentarz to porazka. Wg wielu to sredniawo wypada, ale mi sie podoba. A ponoc juz niedlugo maja wyjsc jakies poprawki, gdyz sa bledy w spolszczeniu
no i czekam oczywiscie na dodatki, bo niestety nie ma tylu licencji co fifa :/
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
duzo w pesa nie grywalem ale szosta czesc tak mi sie spodobala ze pojechalem se dzisiaj do saturna po pada i gram teraz z bratem gra jest plynniejsza i trudniejsza niz w poprzednich czesciach. spolszczenie nawet, nawet tylko te komentarze poprawia i bedzie wypas
So don't push me
So don't push me
So don't push me
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Moim zdaniem bardzo dobra gra tzn jesli chodzi o playa, na kompie nie wiem nei gralem.
Niestety sa caly czas bledy ale coz nie moga wydac gry perfekcyjnej bo by nie zarobili na nastepnych czesciach:)
jesli chodzi o NHL to oczywiście polecam, chodź denerwuje mnie z roku na rok gra obrony... ale chyba dlatego ze za duzo meczy sie naoglądałem w telewizji, w NHL 07 mozna grać
kupiłem sobie ten widok z za gracza ;]
nawet fajnie sie gra.. lepiej rozgrywa sie pilke.. tylko za szybko troche skacze ten obraz oczy bola.. ale ofolnie jest okej
wiesz Frank tez tak myślałem ale po kilkunastu godzinach gry odnajduje radość w tej grze np. ostatnio rozegrałem piękny mecz z Barcą na Nou Camp i po prostu jak w to się wgrasz to Fifa upada scrren z tego meczu...
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
bo potem zbieramy sie ekipą do kumpla albo cos i gramy 2 na 2 albo turniejek jakis 1 na 1 z kazdym po koleji hihih , calkiem inaczej sie gra z LUDZIEM a inaczej z kompem ..wiec pierdole to
_________________ ..::HARDSTYLE WILL NEVER DIE::..
ale orginalne sklady czy od leszczy ?
ja wczoraj zaczalem.. meczylem poki co turnieje i towrzyskie.. nie myslalem o master ligue ale teraz sie zaczyna - barca
PES 6 zesmy grali długo u kogoś w domu sie spotykali i grali niezapomniane mecze moja obrona była nie do przejścia to były czasy ale tez jestem zdania ze fifa jest słabsza od pesika zagrajscie sobie 3 na 3 w pesa na jednym komputerze jak my
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali