Witam!
Ostatnio wciagnelem sie w gre Silent Hill 3 i chcialbym ja wam przedstawic . Rodzaj gry TPP. Na poczatku naszej rozgrywki mozna ustawic jeden z 3 stopni trudnosci zagadek i jeden z 3 stopni trudnosci akcji. Ja osobisnie oba ustawilem na normal. Gra posiada niesamowity klimat, w pokojach porozmazywana krew, swietnie dopracowane modele potworow itp... Podczas rozgrywki towarzyszy nam mroczna pasujaca do klimatu muzyka ktora wywoluje u mnie ciarki na plecach podczas walki z mutantami. Jezeli baliscie sie grac noca w Resident Evil 3: Nemesis to po SH 3 przybedzie wam 3kg w spodniach . Osobiscie jeszcze nie gralem w zadna gre ktora by mnie tak wystraszyla .
Grałem w 1 i 2 czesc na PS2, 1 przeszedłem.
Gra niesamowicie klimatyczna.
Istnieja róźne zakonczenia w zalezonosci od tego co zrobicie podczas gry.
POlecam
Grałem i przeszedłem jedynkę na PSX gdy miałem 11 lat. Pierwsze zawały serca, kompletne zawiechy, zimny pot, i takie sprawy.
W dwójkę nie grałem
Ogólnie wolę Silent Hill niż Resident Evil z jednego powodu: dla mnie Resident Evil jest po prostu zbyt oklepany i niestraszny. Zombiaki, przecież to absurd, a Silent jest po prostu psychotyczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali