Jakby ktoś chciał kupić silki to wyszukajcie aukcje na allegro goscia o loginie: piter_1978 (to ja) dla userów tego forum po kosztach - czyli taniej niż na allegro o jakies 2zł.
bo wlasnie sciagam sobie ta gre i musze byc oblukany co i jak
to takie "punkty" za ktore mozesz kupic bonusowe itemy w grze, tak jak: malpke ktora bedzie zbierac z ziemi wszystko co znajdzie lub 100% wiecej expa przez 1 tyg (3 h dziennei przez 1 tyg). Itd... Btw moge sprzedac kase 2mln~ na tym nowym servie na Oxxxxx lub cale konto z 29 lvl nukerem, nawet stuff dobry :].
Azak - w kwesti formalnej - nie możesz sprzedać nukera na 29 lvl gdyż pierwsze nuki są dopiero na 30.
Więc możesz jedynie sprzedać 29 lvl full INT
ale na nukera niby ide no to nuker nie? szczerze mowiac jakos tak monotonna zrobila sie gra... moze to ta prof. full int albo moze to "tosty" . Gralem tylko w ta gre aby zobaczyc ocb z tymi traderami/thiefmi/hunterami... bo to tylko odroznia ta gre od innych koreanskich . Moze kupie sobie GW niedlugo... x]
Nie pamiętam nazwy serwa BO jak udpalalem gre to serwer juz pozniej ywbrany byl ALpines czy jakos tak Ksywa Bajabongo LVL 13 Biegam z włocznią i napierdalam sie czarami ognia
ja mam takie pytanie co do atacking rate.
czy oplaca sie ulepszac tego white hawka w pacheonie i po co w ogole te atacking rate, zeby zmiejszyc przeciwnikowi szanse na block?
jak nawalasz tylko z łuku to ta, ale ja potraktówałem to drugoplanowo i dobrze jest
może mi któś mniej-wiecej wyjaśnić jak jest w grobowcu i czy szybko wpierdol sie dostaje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali