fajnie wczoraj sobie pogralem zrobilem 8 lvl i gdy nacisne "S" to pisze mi ze mam 67 Skill point, a gdy logowalem sie dzisaj do gry podczas wyboru postaci pisalo SP 0, a nadal w grze mam 67 skill point.
moje pytanie: czy te skill point to te SP ktore sie ma farmic? i ile ich mam 0 czy 67?
mam kilka pytan jesli ktos moglby mi na nie odpowiedziec to bylbym wdzieczny
1. co oznacza steady przy itemie
2. dlaczego niektorzy maja takie pomaranczowe slonce z znakiem zapytania nad glowa? co ono daje?
3. jak zejsc z konia?
4. widzialem jak goscia obok mnie napadly 3 thiefy. czy takie thiefy moga mnie napasc? czy tylko jak ide z jakims zaladowanym camelem?
ja mam pare pytan
1-jest jakis podzial na charaktery Chempion / Knight / Hawker / Muse / Cleric ??
2-Na jakim server jumper teraz gracie
3-Jak sie expi ???
4-Jest jakais postac w stylu Hawkera tzn dex+jakies szpony fast attack ?
???
Pozdro
guard : WREDNY BARTEK MAM NAGRAC CZITERZE JEBANY ? STALEM SKAMPIONY ZA SCVIANA CHYBA CI SIE
POMYLILY ONE
pro elo mlodziezowy : NARTEK TY CZITUCHU
1. na starcie wybierasz typ broni (blade/sword, glavie/spear, bow) ale mozna go zmieniac w czasie gry. na 20 levelu mozna zostac thiefem (zlodziejem), hunterem (mysliwym), traderem (handlarzem).
2. wiekszosc gra na athens, nawet wczoraj widzialem gdziesz Jumpera.
3. nakladasz bron i bijesz potwory, lub wykonujesz questy.
4. hmm... nie wiem czy dobrze zrozumialem. z blade/sword chyba uderza 2 razy szybko, z luku jest skill do wystrzelenia 2,3,4 strzal naraz. dex = dexterity? bo w grze jest int (inteligencja) i str (sila)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum