No to powiem tak jezeli macie jakies pytania to walcie postaram sie pomoc jak bede online moja ksywa to Rabbit_PL server Athens pozatym zapraszam na kanal ts - ts.covernet.pl (85.219.192.2) haslo : covernet a na kanal Silkroad:armor tam jak nie ja to ktos wam pomoze. A jesli bedziecie chceli to zalozy sie kanal waszej gildi i bedziemy se ciupac ^^
Ja jak narazie mam 40 +lvl
dalej jest jakas guildia ? na serwerze Athens? :} bo bym chetnie dolaczyl bo jeszcze 45 min i instalka mi sie sciagnie i zaczynam pogrywac w to ^^ dzisiaj mam nadzieje ze obczaje co i jak 3ba robic
sama gra jest za darmo, jedyne co platne to itemy z item malla ale bez nich mozna normalnie grac. sa tam takie rzeczy jak malpa ktora biega za toba i zbiera wszystko co moze
www.silkroadonline.net - tam sie rejestrujesz, sciagasz klienta gry.
ze spolszczeniem sie nie spotkalem, ale nic trudnego do zrozumienia nie ma, questy po polsku masz objasnione na www.silkroad-online.pl
wymagan nie znam, poszukaj na oficjalnej stronie.
itemy mozesz nabyc w kilka sposobow:
-mozesz kupic w sklepie - te sa bez opcji
-moga wypasc z potworka - tu moga juz wypasc lepsze (+) oraz z opcja, np. +2 STR. moga takze wypasc itemy seal of star, seal of moon oraz seal of sun, te 3 ostatnie rodzaje itemow sa bardzo drogie i bardzo dobre.
-itemy mozesz takze kupic na straganie ulicznym od innych graczy, gdzie oni ustalaja ceny.
posta pisalem za szybko bo ide do sklepu, jesli cos niejasne to napisz
to lepiej Ty przejdz na athens bo na athens gra wiecej osob i maja wieksze lvle a Twoj to da sie zrobic w 1 dzien bez uzywania scrolli
na athens mam zbedne speary rozne, critical 13, +3str, +1
Kiepas po prawej stronie masz taki button A TU MASZ LINK
no fire ma najwiekszy dmg, ale wydaje mi sie ze light jest przeznaczone dla full int bo buff jest na zwiekszenie mag. dmg a fire posiada buff na phy. dmg. ja wejde pozniej na fire ale tylko po nuka.
zwieksz troche przewage lvl nad mastery zeby natrzepac SP
z tym questem ktory robisz mam zle wspomnienia bilem chyba ze 2-3 godziny i mialem 12 map, wylogowalem sie, wlogowalem sie ponownie pod wieczor zabilem chyba z 15 archerow i mialem z nich 8 map z bandit bowmanow one tez leca, chyba nawet czesciej
dzisiaj juz drugi raz mnie i mojego wilka zabily zlurowane thiefy
to tego kupilem se fajne renkawice +3 INT i mi wypadly przy smierci :/
znowu musze 50k wydac na ozywienie wilka :/ grrrrrr
ale jest jeden tego plus:
robilem questa z black tigerami i wypadl mi sos
na starej postaci gdy robilem tego samego questa tez mi wypadl sos z tym ze inny
teraz mi ring wypadl a wtedy glavia
ja tego questa zrobilem w godzinke i nabilem przy tym 1,5 levelu
najlepszym miejscem na zbieranie tych map jest srodek tego obozu bandytow bo tam sie w chij odraxza
ps. sorki ze pisze troche pojebanie ale walsndie wrocielm z wesela i jestem lekko ( ) w stanei nie trzezwym
Ja wczoraj meczylem sie ze swordem z banditow, chyba 2h klepalem :~ ale wkoncu wypadl, dzisiaj robie te 3 questy z qhite tigerami, to bedzie masakra . A lvl mi cienko idzie bo mam 5 lvl roznicy miedzy mastery a zwyklym lvl, ale juz mam 580 SP aha, wypadlo mi wczoraj 2x elixiry weapon, a przed wczoraj 1 elixir protector
ps. zalozylem guildie z polakami mamy jedne z lepszych guildi narazie ~ top15 ;P
weapon elixir to najdrozszy z elixirow, na nowym serwerze powiniem stac bardzo dobrze
ja mam pecha do elixirow tylko 1 weapon, 8 protector, 2 accesory, 2 shield mi wypadlo, kilka juz posprzedawalem
Widze ze coraz wiecej ludzi przekonuje sie do tej gierki to mile i nieskromnie mowiac sam to zapoczatkowalem.
Ciesze sie i czekamy na was o ile sie nie wykruszycie po drodze jestesmy najlepsza PL gildia na Athens i jedna z najlepszych wogole na tym serverze.
Do zobaczenia na szlaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum