Nie wiem od czego zaczac wiec wstawie krotki opis ze stronki domowej tejze gry:
"Silkroad ma na celu ukazanie nieustannie aktywnego świata, który znacznie różni się od tego, jaki przedstawiają istniejące dotychczas gry online. Jedwabny Szlak jest głównym kulturalnym i ekonomicznych szlakiem handlowym, przez który przemieszczają się głównie kupcy i złodzieje, napadający i okradający podróżnych. Można również spotkać na nim łowców, którzy specjalizują się w wyłapywaniu licznych złodziei. Wrogość i tajne konflikty pomiędzy różnymi grupami, którymi kierują przede wszystkim własne korzyści sprawiają, że Jedwabny Szlak na nowo ożywa.
Silkroad jest grą, w której nie obowiązują ściśle ustalone reguły (zawody). Każdy gracz ma możliwość rozwijania i kierowania postacią według własnego uznania. Swoboda działania sprawia, że w dowolnej chwili można zmienić przynależność do jednej z trzech grup: handlarzy, złodziei czy łowców."
Gra jest ogolnie rzecz biorac ZAJEBISTA !!! i strasznie wciaga, no i gdzies czytalem ze uzaleznia
JA BIORE KONTO MACHA !!! plz i dzieki jak to jeszcze mozliwe
edit: eeeeee lipa spoznilem sie :/ daj ktos jeszcze plzzzz bo zajrzalem i moze fajna giera
aha 10 sty bedzie odblokowana reg
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
panowie ... przy zakladaniukont mam taki error:
"Wrong factor is called"
:/ i nie moge :/ jak ktos moze mi konto odpalic to poprosze PM
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
odpalam client.exe iiii ..... was is das ?
nosz kurde ....
client sciagniety z silkroadonline.org (bo na -.net nie miglem sie zaregowac) :/ chyba to peirdolnen kurwen i zacznen szpilic w CSen
hmm z tego co wiem i juz mnie trafia serv moze byc otwarty nawet 12.01.2005 ale kto to wie a dlatego ze dodaja nowe mapy i nacje takez jeszcze musicie poczekac
hmm z tego co wiem i juz mnie trafia serv moze byc otwarty nawet 12.01.2005 ale kto to wie a dlatego ze dodaja nowe mapy i nacje takez jeszcze musicie poczekac
z tymi nacjami i mapami to rabbit nie szalej bo nikt nie ma dokładnych informacji.
Wiadomo, że skończyła się beta(chyba 2) a kiedy serwery będą działać tego też do końca nie wiadomo, prawdopodobnie w środe.
Krzysiu wcale nie szaleje tak mi sie wydaje ze troche dluzej w to gram od ciebie i wieksze mam pojecie od Ciebie a servery nie dzialaja wlasnie z tej przyczyny i robia to samo co w Japoni czy tam w Chinach czyli dodaja nacje i mapy :/ i tak naprawde nie wiadomo kiedy servy wstana moze byc to w piatek albo za miesica.
Tak naprawde Joymax się oficjalnie nie wypowiedział.
Główną przyczyną update'u serwera jest wyeliminowanie zczitowancyh przedmiotów i kont cziterów - to oficjalnie. Serwer ma ruszyć do 10 dnia 12.01.2006 czasu koreańskiego. www.silkroadonline.co.kr
Tak naprawde Joymax się oficjalnie nie wypowiedział.
Główną przyczyną update'u serwera jest wyeliminowanie zczitowancyh przedmiotów i kont cziterów - to oficjalnie. Serwer ma ruszyć do 10 dnia 12.01.2006 czasu koreańskiego. www.silkroadonline.co.kr
Ale czy tutaj Jumper nie chodzi o serwery koreańskie?? bo z tego co mi się wydaje europa i usa ma inne serwery od nas. Słyszałem, że admini wstrzymali się z odpaleniem naszych serwerów. Poczekamy, zobaczymy.
Jest tak ze w Japoni juz jest wersja 3 beta sa dodane nacje i mapy do tego item-y i rozne bajery ale tych krzaczkow ich nie rozumiem wiec szczegolow nie podam
Moge tylko tyle powiedziec ze wiem bo tam gram juz nie wspomne ze Polakow tyle sie tam namnozylo ze prawie koreancow nie widac Ja gram na Oasis ale czekamy jeszcze 10 dni i gramy u nas zapraszam na Troy jakby co bo szukamy ludzi do Glidi
A tych ludzi z forum raczej nie sluchaj bo to lamy i tylko potrafia duzo paplac i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum