lvl 14 dark mystic i rośnie fajnie ciosa, po swamplandach się śmiga - serwer EPI - gorąco polecam, w jednej chwili gra tu ponad 900 osób, 98% uptime, rates - w okolicach 3,4x.
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
padl to fakt, eventy moze obciazyly serw czy cus ale przesledz historie uptima to zobaczysz jak to jest, a ja se kupilem dzisiaj weapon za 1,5kk i moge wymiatac spoilem juz
od jutra trzeba krasiem zarabiac, wkoncu tarbar kosztowal i trzeba go odbic jakos i nabic spoko kk na mojego SH bo bez stuffu to ja moge w dupe pocalowac "normalne" moby na 40 lvl
a na tym rumuńskim serweku średnio jest 4 ~ 7 K ludzi
ja mam WC (orc mag/healer/baffer) na 72 lev na serwrku 2 podstawowe nacje to Rumuni i Polacy
mam clan i ally.W aly 6 klanow w sumie jakies 250 ludzi jak idziemy na Raid BOsa to jest okolo 50 ~ 90 osób w 1 miejscu i bijemy bydlaka, zabawa przednia
do tego teraz mamy wony z innymi klanami gonitwy po mapie, totalna masakra
_________________ nowy jestem i tyle
ale
grałem tu kiedys za czsów 1.5
ta... W cabalu nie ma czaru bez przynajmniej 15 salt...
chociaż jak teleportujesz się do miasta to są tylko trzy
przerysowana strasznie gierka, takie diablo 3d, ma tylko cieszyć oko i dowartościowywać że jest się megamastamasakrafakratorem ;P tam już na niskich lvlach można odwalać takie maniany że moja grafa nie uciągała...
co do mnie: POZDROWIENIA Z AZEROTH!
gram w wowa na prywatnym serwerze pvp, tzn. jeden kill - lvl 70, do miasta pokupować najlepsze rzeczy (zbroje tier 6 i bronie z raidów z dodatku), teleport na arene/miasta przeciwników i SIECZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ^^
najlepszy serwer na jakim grałem, prywatne serwery wowa bardzo się zmieniły, w tym momencie gra tam ponad 600 osób, a na najlepszym serwie kilka lat temu grało max 60.
na rogue jeszcze grałem, dobiłem do 100 fragów i przenosze sie na warlocka między innymi dlatego że sprzedają soulshardy w sklepie a nie chciało mi się ich farmić na potworkach. Można bić
zależy jakim jest się maniakiem... grałem 4 miesiące i miałem 60 lvl na oficjalnym serwerze... jakieś 5 miesięcy spokojnej (nie 13 godzin dziennie, tylko tak max 7) gry. Mam kumpla który grał 14 godzin dziennie i dobił 60 lvla w 3 miesiące. strasznie wolno tam lvl leci a gra bez questów to marnowanie czasu - exp i kasa za nie bardzo pomaga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali