Wysłany: Wto 27 Mar, 2007 19:36 Szukam gry MMORPG.
Witam !
Jako iz mam praktyki wiec rano mam w hooy czasu wiec szukam jakiejs dobrej, darmowej MMORPG (mozecie dac strone glowna zeby download byl). Wszystkie propozycje mile widziane !
Aha, ne podawajcie mi takich platnych MMORPG jak mi nietoperek polecil , czyli: CS i Kierki.
z darmowego raczej nie ma nic ciekawego
sam ostatnio szukalem i nic fajnego nie znalazlem, teraz w wolnym czasie przechodze (nie wiem juz po raz ktory) MGSa
ja aktualnie pizgam w Lineage 2 troche i jest to najlepsza tego typu gra w jaka gralem (probowalem tez Silkroad, Tibie, KAL Online, Knights Online oraz Maple Story)
oficjalny serwer jest platny, ale jest sporo prywatnych (i darmowych). sciagasz klienta i grasz
fajne jest to, ze sa serwery, ktore maja zwiekszone rate (ze sie szybciej robi levele i wiecej siana) i stosunkowo krotko mozesz rozwinac konkretna postac i sie pobawic a nie przez caly dzien napierdalac jeden typ potworka zeby zrobic level
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
nie wiem jakie sa oficjalne do L2 i nie wiem jakie sa jakiekolwiek na WoW
wiadomo, ze prywatne nie maja takiej obslugi, ale ten na ktorym gram generalnie jest spoko. na poczatku bylo sporo zawiech kilkugodzinnych, albo parodniowych, troche rollbackow i nie wszystko dzialalo jak trza, ale jest coraz lepiej bo serwer dziala dopiero od miesiaca, wiec jeszcze troche pracy przed nimi. ale jest duzo serwerow roznych, dzialajacych juz dlugo, wiec powinno byc si.
sa prywatne (darmowe) serwery do WoWa? ze sciagam i gram?
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
L2 hmm jako ze gram w to troszkę to polece pewien serwer
www.lineage.ro rumuński ale polaków tam od groma plus taki ze nie ma donate czyli ludzi co kupili sobie sprzęt i zabijają cie 2 hitami
btw ten serw to jeden z najlepszych teraz
gra naprawdę wciąga
nawet widziałem tam oxida LOL
_________________ nowy jestem i tyle
ale
grałem tu kiedys za czsów 1.5
W sumie to L2 ma dużo wspólnego z WoW'em. Tyle, że różnią się postaciami, fabułą i oczywiście grywalnością
Poza tym słyszałem, czytałem, widziałem historie/reportaże jak ludzie uzależniali się (w dosłownym tego słowa znaczeniu) grając od 18 - 30 godzin bez przerwy na jedzenie, mycie, spanie. W Ameryce rodzice wyszli do znajomych grac w WoW'a (mieli na 2h) i zostawili w domu dziecko. Jak wrócili (po 40 godzinach) dziecko juz nie żyło (nie potrafiło samo sobie zrobic jeśc). Boję się grac w tą gre ^^
ja chce skakać robić salta skradać się i rach ciach nie ma kolesia
a warlock to taka mieszanka nukera i debuffera więc luz
chyba zaczne grać
a jak ze jakimiś fajnymi zbrojami i brońmi? dla mnie to ważne żeby fajnie wyglądać
edit: widzę tu jest cała gałąź dla assasina
abyss walker widzę że to taki który nawet się nie połapiesz a giniesz a phantom ranger to czujesz że jesteś bity ale nie widzisz przez co / phantom ranger jest bardziej nastawiony na walkę
a z dark mage to spellhowler jest dość ciekawy
nie ma bata, gram
ściągam c4, myślę ze do piątku się ściągnie :s
edit: pierdole nie ściągam, ciągle jakieś errory, później się okaże że tydzień ściągania w dupę.
ściągam od nowa z innego ftp, ten jest ok, pisze że zostało 13, a nie stoczterdzieści godzin.
ale ciągle jestem nastawiony pesymistycznie przez te errory które wyskakują jak ściągam flashgetem
Ostatnio zmieniony przez naur Nie 01 Kwi, 2007 13:14, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem czy to ten typ gry, ale co myslicie o rome: total world bo ostatnio (po obejrzeniu kilku filmów) naszła mnie chec na taktyczna napierdzielanke w stylu rpg , dobrze trafiłem bo właśnie mi się to ściąga ?
dobra mam tego lineage'a i nadal kupe wiem.
gram elfem, mezczyzną, biegam zabijam, mam juz 6 lvl i to wszystko
sa tam wogole jakies misje ?
o co w tym dokładnie chodzi ?
co to są te questy itemy i coś tam jeszcze ?
bo biorąc pod uwagę grafikę i ten olbrzymi obszar to mi się podoba i nie mam zamiaru tak szybko z tej gry rezygnować no i nie tnie mi się tak jak silk.
kupa jasiu, stworzyłem dark elfa maga, dobiłem 7 levela, zajebał mnie jakiś wielki grzyb, wkurwiłem się, poszedłem na niego znowu, biłem go biłem, zostało mu mniej niż 1/15 życia i nagle jeb mnie i kill mnie. odradzam się a tu mam 6 level KURWA a chciałem zginąć by kupić ice bolta
ale jakoś to będzie, gra jest lajtowo ale od wowa sporo się różni
i ma za dużo wpizdu okienek, jak się pozbyć combat loga? tego okienka nad czatem.
i cholernie kojarzy mi się z MUOnline tyle że w 3D i TPP. Te księgi potrzebne by się czegoś nauczyć, dziwne poruszanie się (mycha sux) itd.