słuchaj qri ja gram od czasu do czasu, jeździłem sobie po torach, co prawda nie w multi tylko w single'a, no ale zawsze coś.
Nie wiem czy wykręcam dobre czasy, bo musiałbym porównać z innymi, no ale powiem ze zakrety pokonuje od zewnetrznej, a szykany scinam (GTR1 i GTR2 zrobił swoje ).
A gre nie sciagnalem tylko byla na plytce, dodana do karty graficznej
mazeo powiedz mi jaki czas wykrecasz na D-2 trasie to Ci powiem czy jestes w to chociaz sredni
ja z 19.05 pb jestem sredno sredni (sa kolesie ktorzy lataja nieco ponad 18stu sekund)
a odnosnie samej gry
w pelni darmowa, polega na pokonywaniu trasy w celu osiagniecia jak najlepszego czasu w przeciagu 1 rundy (trwa ona zazwyczaj 5 min) po zakonczonej rundzie wyskakuje zestawienie czasow i zyskow rankingu
- punkty rankingu dostajemy za osiagniecie lepszego czasu od kogos z wyzszym rankiem
po calym tym cyrku wskakuje nastepna runda, czyli nastepna mapa
map jest w pizde duzo, polecam pokonanie wszystkich tras w czasach na "zloty medal", albo pobicie rekordu nadeo, gdy w przypadku jakiegos tracka idzie nam bdb - choc zapewniam ze na poczatku nie beda to rewelacyjne wyniki
a nastepnie skok na gleboka wode... jazda na neta
polecam serwer [POL]HeadShoot.pl - proste mapki, duzo slotow, wymiatacze za ktorymi jadac mozna sie czegos nauczyc
a i bardzo wazne - nie wlazcie na spectatora jak nie chcecie byc wyzywani od lam etc, bo kolesie swoje magiczne sposoby na pokonywanie tras chowaja jak sie tylko da - zalosc
to chyba tyle, jak kogos cos jeszcze ciekawi to prosze smialo pytac
grywam sobie na razie na singlu , jak przejde all na singlu to pewnie wejde na neta ale poki co nie moge skonczyc nawet pierwszej na ekspercie bo chuj wie gdzie jest koniec mapy :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali