a nóż, widelec, łyżka ktoś bedzie laskawy i mi odpowie
Mam pytanie:
Na filmach widzialem taka akcje:
1) koles ma noz - w lewej dloni
2) wyciaga primary i secendary weaponki - prawa dlon
ja tez tak chce!!!!
od razu mowie ze
Kod:
"bind "slot3" "weapon_knife; cl_righthand 0; say nie oto mi chodzi""
a chodzi o podmianke skina broni .. costam ktostam wyzej pisal o jakichs cyferkach obok modeli - oto chodzi? jezeli tak to prosze mi wyjasnic dokladniej
jezeli
nie to uswiadomcie ciemnego oco tu chodzi
TIA
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
ja bym radzil uwazac z podmiankami, bo soundcheck z ESL'a wykrywa to i wywala z servera =D
musialem calego cs'a reinstalowac, chociaz podmianek nie mialem a czepial sie kutas caly czas halflife.wad ktorego nie bylo ^_^
Ale i tak niektóre podmianki sa fajne, ja do noża pobrałem jeszcze dźwięk że jak ktoś dostanie alternatywnym "strzałem" z noża to słychac jakby kogoś rozpruwało nie pomijając, lolqowego "dziabnął mnie, widziałeś?"
czlowieku ogarnij sie ja znam polskei strony zx cheatami i co tez dozwolone ?
a co do borg to tam tez jest skrypt na burst fire i to tez jest zezwolone ?
jakos mi sie nie wydaje
burst fire -wiesz jak masz w famasie ? no to jest wlsanie takie blokowanie np. za jedym kliknieciem 1 strzał,4 strzały różnie łatwiej czasem walić wtedy seriami...
aha mario wszedzie nei dozwolone! i za to sa normalnie bany..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali