A mój ziom inny sposób znalazł na strzelanie z awm bez zbliżenia: kupił awm, zrobil zoom, w miejscu gdzie była czerwona kropka po zbliżeniu zrobil kropkę markerem na monitorze i chodził tak z tą kropką i rosił bez zooma POZDRO LOLKI !
z tymi kropkami to jest śmiechu warte...ja myślę że z awp jestem dobry moim sposobem na to żeby dobrze strzelać jest fastzoom ( z bliska) a z daleka to już tajemnica zawodowa
awp to jest broń cholernie dystansowa i trzeba to wykorzystać. spokojnie obczaić jakąś miejscówe, skupić się, przywołać celownik i czekać, szybki refleks i kill im, nieważne czy headshot czy nie...
ogólnie to awp raczej nie jest stworzone do biegania z nim, a raczej by się z nim zczaić i masakrzyć z ukrycia. efekt zaskoczenia, którzy niszczy głośny huk wystrału, wtedy na arenę wkracza scout, ale to już inna bajka scouta też lubię, taki... ninja style
ja tak właśnie gram z awp, ide na jakąś pozycje, zoom, skupienie i czekam. szybki strzał, zmiana na pistolet i spowrotem by być szybciej gotowym do kolejnego strzału i żeby usunąć odgłos przeładowywania. jak koleś podbiegnie bliżej niż na 7 metrów do akcji wkracza pistolet.
awp to nie railgun, ale nawet ja czasem się zapominam, bo styl gry mam bardziej quakowy niż csowy; np. odruchowo zjeżdżam celownikiem w dół - w quake wtedy rakiety lepiej trafiają , przeskakuję nad przeciwnikami, co czasem owocuje zayebistym matrix killem albo staram się trafiać po brzuchu - bo w quake najważniejsze to zabić a strzelając w brzuch ma się najwięcej trafionych kul. ale ostatnio trenuję celowanie w głowę, to nie takie trudne, po prostu wyobrazić sobie jakiej wysokości jest koleś i co najważniejsze, skupić się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali