Wysłany: Sob 25 Wrz, 2004 13:34 tip: akceleracja myszy
ostatnio zainstalowalem sobie XP i mialem problemy z mycha, bo w grze byla wlaczona akceleracja a ja jej nie uzywalem w 98 i nie bylem do tego przyzwyczajony i sie nie przyzwyczaje no i musialem ja wylaczyc. Dla tych co nie wiedza jak to sie robi:
Play games-->prawym przyciskiem myszy na counter-strike-->properties-->launch options i dopisujecie to "-applaunch 10 -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd full"
no i oczywiscie w windowsie wylaczacie akceleracje w panelu sterowania chyba ze macie osobne sterowniki do myszki to robicie to w sterownikach. W razie jakichs watpliwosci pisac tu pytania a nie na gg ani nie na priv.
a mi Wonski przeslal plik ktory zmienia cos w rejestrze i jest looz (mam profile uzytkownikow na kompie i mzienilo tylko na moim jakby ktos cos blee... )
z tego co ja zauwazylem chociaz nie wiem czy to jest to ale pisze....
a wiec tak... po zainstalowaniu tego pliku od Wonskiego (dzieki za niego :*) sens mi sie bardzo zmienil. jak dostalem nowego mausa bez sterow zasowal jak przecinak musialem sensa zmniejszyc z 2.0 do 1.6 no i niby looz. zaintsalowalem ten plik i myszka zaczela wolniech chodzi z czym dokladniej no i sensa zwiekszylem na 3,5. gra sie zajeBYscie i chyba to to jest tak mi sie wydaje pozdro
A to akceleracja myszki to znaczy ze sens sie zwiększa lub zmniejsza mozliwe bo jak gram czasami w akirze to sens jest na 3.0 , a kursor szedł jak bym mial 7.0.
Ale jak mi sie wylała to j+/- potem zrobilem i tego nie ukrywam. I mi Pmiga jak nowa. A jak ty sobie kupileP optyczn+/- to chowałeP po szawkach żeby nikt nie wiedział
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali