ja tam dobrze gram awp i kiedys sie tymi zasadami poslugiwalem:)a czy mi sie zdaje czy nie sciagneles tego poradnika od walle z NiP?haha cos mi sie zdaje ze to ten sam co czytalem na NiP tylko po english:P
jeden wielki tip do AWP
20 MB zip - 100 MB demo na jakims zagranicznym servie
godziny grania ~4:00-5:00 30.09.2005
opis:
skillorzy jakich malo (a przynajmniej niewielu takich widzialem... moze to dlatego ze na lolu gram)
demo oczywiscie nie trwa 1h bo wlaczylem nagrywanie nieco pozniej ...ale i tak mozna zaobserwowac niezle fragi (szczegolnie pod koniec) ... zeza mialem strasznego ale chuj ... i tak w nmiare dobrze mi szlo
mapa awp_map_fair (jezeli juz ma byc dodana mapa z serii awp_map to ta) 5 luda ... polecam
plik dostepny bedzie do 9.10.2005
aha no i oczywiscie nie daje tego jako TIP w sensie TIP, tylko dlatego zeby pokazac ze moj skill awp'owy sie nie liczy na scenie CSa miedzynarodowego
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
jak ktos chce zobaczyc/potrenowac awp to doradzam serv : 195.184.98.107:27003 ... kurwa mac oni (niektorzy) sa lepsi od Kulka, Cieniasa, mnie itd ...jak sie rozgrzalem to mialem staty 30-25
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
Nieczytalem tgo tematu wczesniej bo nieiteresowal mnie ale.. postanowilem zerknac i najbardziej mnie to ciekawi z tym odglosem z awp... ze dzwiek awp leci za przeciwnikiem to mi sie podoba
_________________ It's me jumek :D
LoL AttAcK > kaloh, TOY@, VectraNet, CS.pl, Netgamer.pl.. and more..
tak jest poniewaz kazdy odglos wydawany przez kolesia (chodzenie strzelanie) "wydobywa" sie z niego, nie zostaje na miejscu zdarzenia (strzalu itd) to jest przydatne ...
takze jak slyszysz ze ktos gdzies tam strzelil (powiedzmy raz z awp) sobie i odwrocisz sie nawprost w niego to glos rowniez sie zmienia, wiec mozna latwo nakryc przeciwnika
boze wy to takie glupoty gadacie....jak tylko wejde w piatek na ten serwer do wam pokaze akcje z awp lolkowicze:)ten poradnik od walle jest w sumie cienki bo takie cos to powinno sie umiec to sa ttz.Podstawy:P
harborn ja bylem na tym serverze i powiem jedno:wcale nie sa to jacys skillorzy:P czasami mnie rozwala ale tak na ogol to sa oni slabi bylbym jeszcze lepszy ale na zagranicznych servach mam ping 30-40 a tym mniejszy ping tym szybciej sie zoom otwiera:P na b1 mam 1-10 ping to wtedy rowno z momentem PPM sie otwiera :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali