LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
TIP : AWP
Autor Wiadomość
Cienias 
Rada Naczelna

Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 21:58   

tylko bez szopki panowie

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sro 07 Wrz, 2005 14:38   

cienki to nie będziesz moim korepetytorem ?

to po makale

juIcE 

Ulubiona gra: cs.1.6
  Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 12:02   

ja tam dobrze gram awp i kiedys sie tymi zasadami poslugiwalem:)a czy mi sie zdaje czy nie sciagneles tego poradnika od walle z NiP?haha cos mi sie zdaje ze to ten sam co czytalem na NiP tylko po english:P

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 12:04   

przeciez masz napisane na samym poczatku ze to poradnik walle

harborn 
ziom@le

Ulubiona gra: CS, CeeS, Kante
Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 13:50   

jeden wielki tip do AWP :D
20 MB zip - 100 MB demo na jakims zagranicznym servie
godziny grania ~4:00-5:00 30.09.2005
opis:
skillorzy jakich malo (a przynajmniej niewielu takich widzialem... moze to dlatego ze na lolu gram)
demo oczywiscie nie trwa 1h bo wlaczylem nagrywanie nieco pozniej ...ale i tak mozna zaobserwowac niezle fragi (szczegolnie pod koniec) ... zeza mialem strasznego ale chuj ... i tak w nmiare dobrze mi szlo
mapa awp_map_fair (jezeli juz ma byc dodana mapa z serii awp_map to ta) 5 luda ... polecam :D

plik dostepny bedzie do 9.10.2005

aha no i oczywiscie nie daje tego jako TIP w sensie TIP, tylko dlatego zeby pokazac ze moj skill awp'owy sie nie liczy na scenie CSa miedzynarodowego

harborn 
ziom@le

Wysłany: Wto 04 Paź, 2005 17:26   

sry za 2 posty z rzedu

jak ktos chce zobaczyc/potrenowac awp to doradzam serv : 195.184.98.107:27003 ... kurwa mac oni (niektorzy) sa lepsi od Kulka, Cieniasa, mnie itd ...jak sie rozgrzalem to mialem staty 30-25 :D

Impossible12 

Ulubiona gra: Cs
Wysłany: Wto 04 Paź, 2005 17:31   

Nieczytalem tgo tematu wczesniej bo nieiteresowal mnie ale.. postanowilem zerknac i najbardziej mnie to ciekawi z tym odglosem z awp... ze dzwiek awp leci za przeciwnikiem to mi sie podoba 8)

LoL AttAcK > kaloh, TOY@, VectraNet, CS.pl, Netgamer.pl.. and more..

harborn 
ziom@le

Wysłany: Wto 04 Paź, 2005 17:47   

tak jest poniewaz kazdy odglos wydawany przez kolesia (chodzenie strzelanie) "wydobywa" sie z niego, nie zostaje na miejscu zdarzenia (strzalu itd) :D to jest przydatne ...
takze jak slyszysz ze ktos gdzies tam strzelil (powiedzmy raz z awp) sobie i odwrocisz sie nawprost w niego to glos rowniez sie zmienia, wiec mozna latwo nakryc przeciwnika :D

kuchcik@ 

Ulubiona gra: monopol
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 17:31   

boze wy to takie glupoty gadacie....jak tylko wejde w piatek na ten serwer do wam pokaze akcje z awp lolkowicze:)ten poradnik od walle jest w sumie cienki bo takie cos to powinno sie umiec to sa ttz.Podstawy:P

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Sro 12 Paź, 2005 09:55   

o pr0 widze... zapraszamy :]

a moze jeszcze esl 1on1 :D

Jea 

Ulubiona gra: Szachy:]
Wysłany: Czw 17 Lis, 2005 13:08   

harborn ja bylem na tym serverze i powiem jedno:wcale nie sa to jacys skillorzy:P czasami mnie rozwala ale tak na ogol to sa oni slabi bylbym jeszcze lepszy ale na zagranicznych servach mam ping 30-40 a tym mniejszy ping tym szybciej sie zoom otwiera:P na b1 mam 1-10 ping to wtedy rowno z momentem PPM sie otwiera :]

klaudi 

Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 16:02   

A ja dałbym sobie reke uciac ze walle to szwed a nie dunczyk

Swir3k 

Ulubiona gra: _-^-_
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 18:14   

przeciez WALLE jest szwedem :|

leno 

Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 19:13   

harborn napisał/a:
serv : 195.184.98.107:27003 ... kurwa mac oni (niektorzy) sa lepsi od Kulka, Cieniasa, mnie itd

Nie dziwe sie jak server bez VAC'a heh

Odpowiedz do tematu