jakis tydzien temu pare osob mialo jakies pytania co do komend na celownik, a jako ze nie mialem kiedy napisac to robie to teraz.
cl_crosshair_color "RRR GGG BBB" czyli
RRR- kolor czerwony
GGG- kolor zielony
BBB- kolor niebieski
podaje sie natezenie kazdego podstawowego koloru w przedziale 0-255 otrzymujac w ten sposob kolor jaki was interesuje
cl_crosshair_size "small" lub "large" lub "medium" czyli:
maly, duzy, sredni
cl_crosshair_translucent "0" lub "1" czyli:
przezroczystosc celownika.
Jak chcecie miec czarny to wpisujecie:
cl_crosshair_color "0 0 0" i cl_crosshair_translucent "0"
wazne zeby byla przezroczystosc wylaczona bo inaczej celownik zniknie
bialy
cl_crosshair_color "255 255 255" i cl_crosshair_translucent "0"
cl_crosshair_color "255 255 255" - i mi dziala normalnie bialy , w 1,5 chcialem miec bialy ale jakos nie moglem ustawic ;p dopiero w 1,6 ;] i jest looz oczywiscie zeby nie byl przezroczysty
aaaaa wlasnie nie wiem czy zauwazyliscie ale jak sie ma jakis ciemny celownik i nieprzezroczysty to na fleszu (pelnym, mleko... jak zwal tak zwal) to go widac takie male sposptrzezenie
hmmm.... Myslalem nad takim czyms... :
-jak ide i nie celuje w nikogo to mam celownik koloru np standard zielony
-jak celuje w CT'ka to mi sie zmienia na kolor niebieski...
-jak celuje w Terrorka to im sie zmienia na kolor czerwony...
itd.
Jest takie cos dozwolone ??
Jak tak to wie ktos jak to zrobic ;0?
dev zeby cos takiego zrobic trzeba by bylo juz zrobic program a nie zwykly ciag komend w cfg... Nie ma komendy ze gra indetyfikuje osobe jako ze jest po danej stronie
heh, ja myślałem nad zrobieniem tęczowego celownika... nie, nie kilku kolorowego. Kiedy strzelam np. full auto, to po 1 strzale, kolor celownika się zmienia np. na czerowny, potem zielony, niebieski itd. fajowo by to wygladało ale nie chce mi się tego robić poza tym pewnie by mnie rozpraszało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali