Wysłany: Nie 11 Lip, 2004 12:04 tip: Voice_input w CS [muzyczki]
dzisiaj krotko aczkolwiek tresciwie opisze wam jak sie puszcza muzyczke w cs.
nalezy zaopatrzyc sie w plik .wav 8000Hz, mono 16 bit.
jezeli takiego nie macie to juz mowie jak zrobic. wlaczacie winampa potem opcje-->preferencje-->plugins-->output i wybieracie nullsoft disk writer plugin i ustawiacie oczywiscie format PCM 8000 Hz 16 bitow mono, powinno wyjsc 16 kb/s. Odpalacie swoja muzyczke w winampie, moze to byc dowolny plik mp3. Powinno przeleciec dosyc szybko. Jezeli wczesniej nie zaznaczyliscie gdzie ma zapisac plik to pewnie bedzie on na c:
Pamietajcie zeby bo zrobieniu pliku spowrotem zmienic ustawienia winampa do poprzednich bo nie posluchacie sobie muzyki potem :D
zmieniamy nazwe pliku na voice_input.wav i wklejamy do:
cienias spadles mi z nieba ;] chcialem sobie muzyczke zrobic ;]
patrzcie jaka ja mam muzyczke
Cytat:
Cytat:
"elo serbinowskie slowa produkcja 2003 poniatowa tak yo yo"
"przyjaciolki, ktore z nami po miescie ganiaja jak pszczolki maje czy tam inne gucie "
"wlazimy do baru kumpel wola 8 duzych i 2 male pozniej kumpel spojrzal na detale i zawolal jeszcze 4 duze "
"sytaaa syta syta sprawa tak syta sprawa "
"nigdy sie nie chwale ze mam...ze mam nowe adidas "
"teraz wam opowiem o serbinowskiej rzeczywistosci, przyjedz do nas to ci polamiemy kosci"
"bo chlopaczyna nei ma co do garnka wlozyc...czaisz ?czaisz ?czaisz ?nagraj to co ja nagraj no nagraj !!!!!
"policja spisuje za byle jakie gowno.hwdp jebanym szmata.gdy dorosne to zemszcze sie i to bardzo rowno.tak i to bardzo rowno i to bardzo rowno.produkcja 2003 hip hopowe serbinowskie brzmienie my nie jestesmy jak podziemie wwa tam inne "
"my nawijamy na pececie narazie czlowieku.chcecie mnie uslyszec jeszcze ?chcecie ?powiedz mi chcecie ?
to nie ja pisalem nie slyszales textu iwan pozdrowki hahahhaha
Qri napisał/a:
do konfiga dodajemy :
bind "klawiszx" "voicewavON"
bind "klawiszy" "voicewavOFF"
alias voicewavON "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord"
alias voicewavOFF "-voicerecord; voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0"
i to powinno styknac :D
albo ja jestem jakis nie teges albo to nie dziala !
zrobilem wszystko mam plik voice_input.wav w katalugo counter-strike zrobilem go tak jak pisal qri muj zajmuje 15KB i juz nie czaje wchodze do gry naciskam j(pod tym mam zbindowane) i mi tylko szumi :/
Bo Wy nic nie umiecie dobrze zrobic! Nawet takiej glupiej muzyczki, na ktora mam .cfg od czasow 1.5 i gry na JustGet CS, czyli od jakiegos 1.5 roku.
A Cieniasowi to pokozac cos, to zaraz rozda wszystkim i tak, dzisiaj gram sobie rozumiecie na cs_miltia, a tu jakis kolo wlacza muzyczke i widze ze napis taki jak u mnie --==Do BOJU==-- no kur**. Ludzie, troche kreatywnosci i myslenia. Sprobujcie stworzyc cos oryginalnego i cos zeby Was po tym rozpoznawano. Ja pracowalem na to troche czasu, a wy bezczelnie to sciagacie. Dla mnie ten koles to lamus i chyba go podam jako kartofla tygodnia zamiast Akirrsona... Prosze o uwzglednienie tego...
Z gory dziekuje,
czlowiek, ktory lubie sie (i innych) czasami (troszeczke) podotykac
milka vel bozenna
p.s. a i tak zubr wystepuje w puszczy...tuz za rogiem
ejj milka ja bym zrobil swoja tylko napisz mi na gg dokladnie jak sie to robi i daj jakies linki skad mozna sciagnac gotowe pliki wav tylko cos smiesznego ;] napisz na gg oki ? 4411968
chyba juz niema oczym gadac w tym temacie !! bo obilo mi sie o uszy ze jumper zabronil puszczania muzyki !! i teraz przylapanie kogos natym moze skaczyc sie banem!! ale czekajmy na potwierdzenie tego z nadzieja ze tak niejest :D
Jumperowi chodziło raczej o puszczanie zwykłych piosenek, bo LoL to nie dyska, ale jePli chodzi o takie Pmieszne i krótkie takie takie, to chyba nic sie nie stanie, tym bardziej, że sam sie ostatnio Pmiał (i nie tylko on) jak milka zostaj+/-c sam na planszy usiadł w rogu, puPcił Fasolki i ze swoim m4 rzucił się w rytm myzyczki :D
A pozatym to chyba nie obowi+/-zuje zakaz grania na innych serwerach, i co się tak ludziom spieszy do zamykania postów, jak będzie trzeba to się zamknie, a wy wbijacie posta, że można zamkn+/-ć, nie rozumiem :P
a co do Milki:
hahahahahahaha, odezwała się!! Krowa się odezwała, nie wierzę... hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali