Ta chlopak potrafi przyczyniam sie do pochwaly ale niedziwie mu sie siedzi non stop na forum mniejsza z tym ile siedzi wazne ze daje szybko dema i sie sprawdza w tym co robi ;0 oby tak dalej
Pzdr. jumeK(R)
_________________ It's me jumek :D
LoL AttAcK > kaloh, TOY@, VectraNet, CS.pl, Netgamer.pl.. and more..
virus tylko nie dawaj im tak szybko tych dem bo wczesniej czy pozniej Ci sie znudzi
.. pamietam to widze glos Maria i moj glos za 2 miechy pewnie bedzie podobny ale mam nadzieje ze jak najdluzej wytrzymam w takim tempie
A tak wogole to bardzo DZIĘKUJĘ
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
z calym szacunkiem dla Ciebie moh - zacytuj mi chociaz 1 urywek zdania ktory nadmienia doslownie ze "NIE MOGE DAC DEMA GDYZ JEST ZLE ZALOZONY TEMAT", to czy dam czy nie zalezy ode mnie co najwyzej moge dac ziomkowi ostrzerzenie
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
Wielki podziw dla harborn'a ze jest taki wytrwaly i konsekwentny w tym co robi.
Oby tak dalej bo nie bedzie mi mial kto dawac demek
Zdazylo mi sie nie raz niepoprawnie napisac prosbe o demko a zawsze dostalam raz nawet 10 naraz demek i wszystko bylo wporzadku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali