Na plaży siedzi facet otoczony ładnymi panienkami w strojach bikini. Panienki proponują mu:
– Jak puścisz bąka, to zdejmiemy staniki.
Facet napina się i puszcza bąka. Panienki zdejmują staniki i mówią:
– Jak puścisz drugiego bąka, to zdejmiemy majtki.
Facet napina się i puszcza znowu bąka. Panienki zdejmują majtki i znów proponują:
– Jak puścisz serię bąków, to pozwolimy się dotknąć.
Facet napina się, puszcza serię, po czym wyciąga rękę, żeby dotknąć panienki i w tej chwili ktoś łapie go za ramię i mówi:
– Kowalski, nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie!
edit. mam nadizeje ze enti nie dostanie adma ;P za chamski jest i mnie bedzie bil
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
Ostatnio zmieniony przez chodzoo Czw 30 Sie, 2007 11:47, w całości zmieniany 1 raz
edit. mam nadizeje ze enti nie dostanie adma ;P za chamski jest i mnie bedzie bil
Zgodnie z regulaminem przyznawania adminów który znajdziecie gdzieś wśród moich postów każda prośba o admina na serwerze 4FUN dożywotnio przekreśla szansę dostania go.
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
Zgodnie z regulaminem przyznawania adminów który znajdziecie gdzieś wśród moich postów każda prośba o admina na serwerze 4FUN dożywotnio przekreśla szansę dostania go.
w takim razie Enti nie dostaniesz adma, przykro mi .. a jak dostaniesz to tylko źle świadczy o RN i całej ekipie lola
DZiekuje za pozytwyne rozpatrzenie mojego wniosku !
dlaczego ? BO CHCE I JUZ !@!@$!@%$!%
Jumper napisał/a:
no to jak wszyscy sa za to milego rzadzenia na ffa enti
w takim razie Enti nie dostaniesz adma, przykro mi .. a jak dostaniesz to tylko źle świadczy o RN i całej ekipie lola
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali