Wysłany: Nie 23 Gru, 2007 21:32 Admin, prośba o usunięcie
witam, moj nick Baikal, dostałem bana na 10 godzin, chciał bym sie dowiedzieć za co?, za ze jestem lepszy??,nie mialem nigdy bana na zadnym innym serv... ale ok... nie dziwil bym sie mu, bo maalo kto tak lami, wiedz chodzi tu o ,,Admina" - to slowo to chyba za duzo, wiedz tak admin, nick ,,jajo" - uwazam, ze ta osoba nie nadaje sie na admina, po zachowaniu wnioskuje, ze to nei wyzyty gimnazjalista, lub inny zakompleksiony noob!!! primo po 1, zabil mnie z 2 razy (slay) poporstu gralem, nei odzywalem sie i nagle admin jajo zgładzil.... hmm ok, napisałem, ze to zalosne w kulturalny spos. bedzmy dorosli... i 2 raz to samo, a na konic ban na 10 godzin, uwazam, ze on nie nadaje sie na admina, wszyscy gracze smieja sie z niego za jego plecami.... za te ,,wybryki dziecinne", wiedz jesli mia ktos problem z pseudo adminem o nicku jajo, prosze pisac vote jajo w kom. nizej thx, a a a moze headadmin by mogl cos z nim zrobic, chociaz watpe, bo osoby takie jaj ,,jajo" dostaja adma po znajomojsci thx, przez akich jak on serv wiele traci. . . w oczach wielu graczy, (dodam, ze na lolattack nie bylem 1 raz),
dostałeś jednego slaya za obrażanie, twój kumpel dostał za tk, a bana dostałeś za głupie teksty w moją stronę
widzę, że dalej nie możesz sie powstrzymać, trzeba chyba coś z tym zrobić
PS
ci którzy śmieją się ze mnie za moimi plecami mają bana
Za tk mysle ze wystarczajaca kara jest kara dana przez ofiare(rakieta itp) a w ostatecznosci ban, ktory nastepuje samoczynnie wiec nie musisz temu pomagac zreszra dyskusja jest zbedna, bo ile razy ten watek byl juz poruszany, chociaz nie ukrywam ze uradowal by mnie hapy end w tej kwestii. pzdr jajo dasz rade
Jajo - jedna z faz rozwoju nowego osobnika u wielu gatunków zwierząt. Jajo zawiera surowce odżywcze pozwalające na rozwój zarodka bez dostępu do organizmu macierzystego i zewnętrznych źródeł pożywienia oraz stosunkowo bezpieczne środowisko, ale ze względu na swoją zawartość jest również cenionym pokarmem.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
wy sie smiejecie, i jaja robicie, a on dalej bedzie w kulki lecial?, swietnie, naprawde to ,,jedyny taki server w Polsce" . . . aa i afery nie robie, tylko nie podoba mi sie zachowanie tego osobnika, na admina on sie nie nadaje !
wiesz, smieszny jestes, chesz mozesz wkleic kawalek tego o czym byla mowa, a ze grales i nei wiedzaiłes o co chodzi to odrazu wielki kozak, a co to za wytlumaczenie tego bana bylo ?? ,, idz sie...." swietnie jak bym headm. to bym ci dal pernameta i sie by skończylo, btw. koles do którego pisałem, w formie zartow to kumpel thx, pozdro& pocwicz
nie wiem co to jest ten pernament, jeżeli to coś związane z biczowaniem to chętnie sie na to zgodzę
co z tego, że grałem ? ludzie którzy wtedy grali wkleili mi na admin say to co napisałeś
mam bardzo niskie poczucie humoru i wali mnie do kogo to napisałeś
,,bardzo niskie poczucie humoru i wali mnie do kogo to napisałeś" własnie widac jak Cie wali, . . to ciekawe ze tak sluchasz wsystkich, hmm jakiegos zwierzaka mi to przypomina. . . mu sie mowi on to robi, jak bym Tobie w kleil, ze sam siebie obrazasz to tez bys sobie bana dał,?
a Ty krzyzak co tak kolego bronisz, a wyjasniajac nie zgrywam tak wielce poszkodowanego. . . tylko, chodzi o to ze za takie zagrania powinno sie wywalalc ludzi, i jeszcze wpowodzie napisał ,,idz sie poskarz" - to chyba samo za siebie powinno mowic, ze ta osoba ,,jajo" nei dorosła do tego by bmiec admina. . . ten wiek 22 to chyba mu sie pomylił. . .
to ciekawe ze tak sluchasz wsystkich, hmm jakiegos zwierzaka mi to przypomina. . . mu sie mowi on to robi, jak bym Tobie w kleil, ze sam siebie obrazasz to tez bys sobie bana dał,?
zrobimy tak:
milka zapoda mi logi, poszukam sobie tego co trzeba, jeżeli potwierdzi się, że napisałeś, to co zostało wklejone na admin say, to dostaniesz bana na 2 tygodnie, mamy lepsze sposoby spędzania wolnego czasu, a grzebanie w logach w ogóle mnie nie kręci
jeżeli nie potwierdzi się to otrzymasz przeprosiny, a ten kto mi to napisał dostanie bana na 10h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum