LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
ahahah BAN za skilla i farta
Autor Wiadomość
maslana 

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008 21:23   ahahah BAN za skilla i farta

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez ^-.-^ - *Nie^to^perek* - ^-.-^
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattack.org
[AMXBANS] Przyczyna: 'WH/AB/SH'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:12383648'
[AMXBANS] Twoje IP: '87.116.205.17'
[AMXBANS] =======================================

mój nick: mAsLaNa

Hmmm nie chce mi się tego zbytnio komentować bo ban ewidentnie niesprawiedliwy. prawdopodobnie chodzi o akcję na pool_day w której zacząłem strzelać wcześniej do kolesia zanim się pojawił. Prawdopodobnie miałem wtedy 8 HP i MP5. Moim zdaniem grając ze słuchawkami i słysząc kolesia ze biegnie, mając mało HP i nie czekając na to, aż wyjdzie i mnie dobije cie można strzelać na farta, a że koleś był botem to nie moja wina.
Moim zdaniem admin zareagował zbyt szybko na płacz inny graczy po 10s od tej akcji(pozdrawiam perka).

naur 

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008 22:50   

Jeśli ten "delikwent" mówi prawdę, to admin popełnił epicką porażkę.

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008 23:54   

mniejsza o bana, ja bym skupił się na nazwaniu kolesia botem, wydaje mi się że takie coś jest nie na miejscu,

ale jak już traktować wszystkich jedną miarką to pewnie nietoperek zrobił:

amx_uninstall_mAsLaNa_bot.exe za wh, którego pewnie ten bot nie miał ale jednak, bzdura człowieku bzdura jeśli chodzi o to bot'owanie

tak więc może jednak trochę szacunku względem siebie w trakcie gry panowie ;-) ;-)

maslana 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 00:08   

dobra koleś nie był botem miał pecha, że go słyszałem i zabiłem na 8 HP, zwracam mu honor niech ci będzie, nie obchodzi mnie on tylko ten ban którego dostałem i z którego się śmieję do teraz bo wystarczy zabić kogoś fartem i w ładnym stylu to od razu BAN!

Indios 

Ulubiona gra: W raz dwa trzy
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 15:34   

No proste dzis perek tez mi dal bana za obrazenie gracza z nickem "lou". Juz wyjasniam czemu go obrazilem
po 1 perek wraz z lou pisali to co ja slowo w slowo (niech Wam wysle tekst z konsoli i sam sie przyzna bo to czlowieka tak denerwuje ze ja pier@#$%

Jak tak bedziecie robic to bedziecie gracz 3vs3

pozdro

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 15:53   

Naucz się pisać z sensem po polsku i i wtedy wróć.

maslana 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 16:06   

A TY NIE SPAMUJ DZIECIAKU!

mATEj 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 16:13   

A NIE BO TY !

naur 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 16:46   

Indios napisał/a:
Jak tak bedziecie robic to bedziecie grac 3vs3

Tu ma chłopak rację.

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:02   

Indios napisał/a:
No proste dzis perek tez mi dal bana za obrazenie gracza z nickem "lou". Juz wyjasniam czemu go obrazilem
po 1 perek wraz z lou pisali to co ja slowo w slowo (niech Wam wysle tekst z konsoli i sam sie przyzna bo to czlowieka tak denerwuje ze ja pier@#$%

pozdro

nie perek, tylko ja. ban za chamstwo.

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:18   

maslana napisał/a:
A TY NIE SPAMUJ DZIECIAKU!

Nie krzycz bo wpierdolę bana za brak kultury. Perma. I kto rządzi, leszczu?

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:19   

Indios napisał/a:

pozdro

Weź spier*** ja Ci bana nie dałem :!:

Indios 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:21   

No dobra:P Specjalnie dla Ciebie JaREjL :] napisze to jak Bóg przykazał:], więc tak... zaczęło się to wszytko od Perka i od Lou, pisali te same słowa i teksty co ja, żeby się zemnie ponabijać, pisali tak bo (tak podejrzewam sam do końca nie wiem) czasami za szybko piszę i nie zawsze jest to gramatycznie tak jak wyżej :]. Zaczęło mnie to denerwować i tez się trochę z nich ponabijałem (niech teksty wklei Perek), i w końcu nie wytrzymałem i napisałem do gracza o nicku Lou "jesteś pojebany"(wiem,że słowa nie na miejscu za co z góry przepraszam ) lub coś takiego , nie pamiętam już:P (Perek wklei to będziemy wiedzieć) i wtedy dostałem bana ( nie wiem, ale to nie ja sprowokowałem ICH do tego, tylko oni mnie, więc nie wiem czy to jest moja wina < z jakiegoś punkty widzenia to na pewno:P>. Więc tyle mojego gadania na ten temat. Zrobicie to, co będziecie uważali za słuszne. Jak na razie, to nie wiem czy będę grał na tym serwerze (MYŚLĘ, ŻE TAK) Pozdro
No to Cię Perek przepraszam, nie sprawdziłem konsoli :/
Ostatnio zmieniony przez Indios Pon 14 Lip, 2008 18:26, w całości zmieniany 1 raz  

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:38   

Luz ale Indios zejdź ze mnie.

Każdy przedrzeźniał każdego od 2 map a ty znów do mnie uderzasz :/
A Ciebie to z 6 osób przedrzeźniało :|

:hand

maslana 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:55   

Nietoperek wypowiedz się lepiej na temat bana bo dowodów o których mówiłeś na to, że rzekomo na wh grałem to nie ma do teraz.

Indios 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 18:57   

No to wklej tekst z konsoli to się dowiemy ile osób mnie przedrzeźniało!!!! (Napisałem Wam, żebyście przestali ale Wy nie< Mnie to wkurwia> ) Wiem, że Ty wraz z Lou na bank mnie przedrzeźnialiście:] (jak wkleisz to się dowiemy!!!!) No ale jeden kij i tak mam bana i tak. Nie chcecie odbanować to nie ( wasz wybór ) NO TO NARA WSZYSTKIM
Ostatnio zmieniony przez Indios Pon 14 Lip, 2008 19:00, w całości zmieniany 1 raz  

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 19:18   

pojebao was :*

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 20:31   

to bylo cos mocniejszego, a nie "pojebany jestes"zreszta ban na tydzien wiec nie przesadzaj

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 20:38   

hmmm albo moje słuchawki za 40 zł są chujowe, albo Ty masz zajebiste ajsmaty i jak toś to napisał
" jak są dobrze wyregulowane to słychać nawet jak Terro ( 2 team) kupuje broń na respie " :lol:

(c) by Skorzenny :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez ah Pon 14 Lip, 2008 20:39, w całości zmieniany 1 raz  

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 20:39   

maslana napisał/a:
Nietoperek wypowiedz się lepiej na temat bana bo dowodów o których mówiłeś na to, że rzekomo na wh grałem to nie ma do teraz.

Dowody są, odpowiednia komisja je przegląda a ty masz prawo do adwokata - przyda Ci się.

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 20:40   

Indios napisał/a:
No to wklej tekst z konsoli to się dowiemy ile osób mnie przedrzeźniało!!!! (Napisałem Wam, żebyście przestali ale Wy nie< Mnie to wkurwia> ) Wiem, że Ty wraz z Lou na bank mnie przedrzeźnialiście:] (jak wkleisz to się dowiemy!!!!) No ale jeden kij i tak mam bana i tak. Nie chcecie odbanować to nie ( wasz wybór ) NO TO NARA WSZYSTKIM

no ta ja jestem wszyskiemu winien :|

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 20:46   

ja chce byc adwokatem, moge byc ?

maslana 

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 22:28   

Co mam adwokata szukać ahahah w co wy tu się bawicie?? Co w tym trudnego obejrzeć dowody i stwierdzić, że miałem trochę skilla i farta i tyle a nie WH oraz że Nietoperek zareagował zbyt pochopnie i pod podnieta wszystkich więc dał mi brana.

p.s. pozdrawiam nietoperka i cały serwer.

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 23:37   

ale spokojnie, na pewno sprawa się wyjaśni więc nie widzę powodów do jakiegoś chamskiego zachowania.

Indios 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 09:39   

p0sE napisał/a:
to bylo cos mocniejszego, a nie "pojebany jestes"zreszta ban na tydzien wiec nie przesadzaj
taaaaa ale napisałem, że "albo coś takiego" (czytaj uważnie) :P . A co do bana... ja sobie na niego nie zapracowałem więc ban nie słuszny (Oni pierwsi zaczęli a ja im mówiłem, żeby przestali) no niestety to nie poskutkowało. Skoro Wy jesteście ADMINAMI to powinniście na to zareagować (widzę, że Was to nie rusza) No to poco się męczyć z pisaniem i tłumaczeniem??? Dobre pytanie co nie???

p0sE 
ekip@

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 10:56   

zdejme CI tego bana ale nie dlatego, ze na niego nie zasluzyles.. tylko i wylacznie z mojej dobrej woli

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 11:02   

Indios napisał/a:
p0sE napisał/a:
taaaaa ale napisałem, że "albo coś takiego" (czytaj uważnie) :P . A co do bana... ja sobie na niego nie zapracowałem więc ban nie słuszny (Oni pierwsi zaczęli a ja im mówiłem, żeby przestali) no niestety to nie poskutkowało. Skoro Wy jesteście ADMINAMI to powinniście na to zareagować (widzę, że Was to nie rusza) No to poco się męczyć z pisaniem i tłumaczeniem??? Dobre pytanie co nie???

Indios QWA zejdź ze mnie bo ja Ci przywale banem bo mnie drażnisz.

To niby przedrzeźnianie trwało 2-3 mapy na nuke nic nie robiłem, wtedy ty BANA WYŁAPAŁEŚ :!:

dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 16:49   

ja tu widze tylko jedno rozwiazanie.
Zalac betonem i chuj w dupe.

Indios 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 16:52   

No to jesteś "prawdziwy" admin ( bez obrazy:]) Bana się powinno dawać i zdejmować z jasnych i prostych reguł, a nie czy ktoś ma dobrą wole czy nie i czy ktoś kogoś lubi czy nie...
Ja na bana na pewno nie zasłużyłem (z wyjątkiem mojego obraźliwego słowa za które we wcześniejszym poście przeprosiłem) !!! Czemu ten strasznie pokrzywdzony Lou się nie wypowie??? a jak mu te obraźliwe słowna napisałem to jeszcze dodałem "za przeproszeniem"
Niech Admin wklei tekst z konsoli i się dowiemy!!!!!! Czy to takie jest trudne??? W tym momencie mi t zwisa czy będę miał bana czy nie..... Po prostu napisałem to co myślę
Ostatnio zmieniony przez Indios Wto 15 Lip, 2008 16:55, w całości zmieniany 1 raz  

Antiad 
ekip@

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 18:26   

Bo wiesz, w życiu to tak jest, że debilizm i głupie zabawy powinno się albo omijać i przemilczeć albo umieć się w to bawić, a jak się nie umiesz się tak bawić i nie masz poczucia, że to ty przeginasz pałę i mimo to chcesz się odezwać to zawsze będziesz kończyć z banem - z twojej winy.

Odpowiedz do tematu